تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

سناریوی سرقت‌های سریالی در زندان کلید خورد

News Image Lead

من به‌عنوان خریدار شارژ تلفن همراه به داخل سوپرمارکت‌ها می‌رفتم. به دروغ به آنها می‌گفتم که کارت عابر بانک ندارم و از آنها می‌خواستم با کارتشان برایم شارژ خریداری کنند. زمانی که فروشنده کارتش را می‌کشید و رمزش را وارد می‌کرد؛ من رمز کارت را حفظ می‌کردم. با حفظ رمز کارت، کار من تمام می‌شد و همدستم مرحله دوم عملیات سرقت را اجرا می‌کرد.

کد خبر: ۳۵۱
۱۶:۰۲ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۷
دیدارنیوز - دو هم سلولی قرار گذاشتند زمانی که از زندان آزاد شدند با شگردی خاص از سوپرمارکت‌های پایتخت سرقت کنند. آنها در ترفندی عجیب کارت‌های عابر بانک را سرقت کرده و با پرداخت مبلغی پول به کارمندان پمپ بنزین به وسیله دستگاه‌های داخل پمپ بنزین پول‌ها را برداشت می‌کردند.

چندی قبل مرد جوانی در تماس با پلیس از سرقت عابر بانک و دخل مغازه سوپر مارکتش خبر داد. با شکایت مرد جوان تحقیقات آغاز شد و درحالی که بررسی‌ها برای دستگیری سارقان ادامه داشت مأموران با شکایت‌های مشابه دیگری مواجه شدند. در تمامی سرقت‌ها مرد جوان به بهانه خرید شارژ تلفن همراه وارد سوپرمارکت می‌شد و لحظاتی بعد همدستش به بهانه خرید به مغازه رفته و هنگامی که فروشنده سرگرم جمع‌آوری سفارش خریدار بود، سارق اولی دخل و کارت بانکی او را سرقت می‌کرد. سارق جوان قبل از آنکه فروشنده فرصت کند تا کارتش را بسوزاند از آن برداشت می‌کرد.

با ردیابی کارت عابر بانک‌ها مشخص شد که دو مرد جوان با مراجعه به پمپ بنزین‌ها و پرداخت مبلغی پول به کارمندان پمپ بنزین، از طریق دستگاه پرداخت پول بنزین کارت‌های سرقتی را نقد کرده‌اند.

با به‌دست آمدن سرنخ از سارقان، شگرد آنها به کلیه متصدی‌های پمپ بنزین اعلام شد و چند روز قبل مرد جوانی در تماس با پلیس اعلام کرد که دو مرد ناشناس قصد دریافت پول به این شیوه را دارند اما متصدیان پمپ بنزین با آنها درگیر شده‌اند. بدین ترتیب بلافاصله مأموران راهی محل شده و دو مرد جوان را دستگیر کردند.

اعتراف به سرقت عجیب
دو متهم جوان برای تحقیقات به شعبه 8 بازپرسی دادسرای ویژه سرقت منتقل شدند و زمانی که در مقابل بازپرس رسولی قرار گرفتند به سرقت‌های سریالی‌شان اعتراف کردند.

افشین، 30 ساله، یک سابقه کیفری دارد آن هم به خاطر دعوای خانوادگی. همین دعوای خانوادگی هم بود که باعث شد او به فکر سرقت‌های سریالی از سوپرمارکت‌ها بیفتد.

چه شد که تصمیم به سرقت از سوپرمارکت‌ها گرفتی؟
داستانش طولانی است. چند وقت قبل به خاطر اختلاف با خانواده‌ام از من شکایت کردند و به زندان افتادم. 15 روز حبس بودم و بعد از آن هم خانواده‌ام رضایت دادند و آزاد شدم.

این ماجرا چه ربطی به‌سرقت دارد؟
داخل زندان یک هم سلولی داشتم. او که حال و روز بد مرا می‌دید به من پیشنهاد داد که بعد از آزادی باهم کار کنیم. می‌گفت اگر پولدار باشم و دستم به دهانم برسد اختلاف‌ها با خانواده‌ام از بین می‌رود.

او به چه جرمی بازداشت شده بود؟
شهاب، گوشی قاپ بود. یک سال حبس داشت اما 4 ماهه از زندان آزاد شد. شگردی که او به من پیشنهاد کرد به نظر راه خوبی برای یک شبه پولدار شدن بود.

چه شگردی؟
من به‌عنوان خریدار شارژ تلفن همراه به داخل سوپرمارکت‌ها می‌رفتم. به دروغ به آنها می‌گفتم که کارت عابر بانک ندارم و از آنها می‌خواستم با کارتشان برایم شارژ خریداری کنند. زمانی که فروشنده کارتش را می‌کشید و رمزش را وارد می‌کرد؛ من رمز کارت را حفظ می‌کردم. با حفظ رمز کارت، کار من تمام می‌شد و همدستم مرحله دوم عملیات سرقت را اجرا می‌کرد. او داخل مغازه می‌شد و سفارش‌های زیادی می‌داد.

مغازه دار که مشغول جمع‌آوری سفارش‌ها می‌شد، همدستم در فرصتی مناسب دخل مغازه را که کارت عابر بانک فروشنده هم داخل آن بود سرقت می‌کرد. بعد به دستگاه‌های خودپرداز می‌رفتیم و پول می‌گرفتیم یا اینکه به پمپ بنزین‌ها می‌رفتیم و با پرداخت مبلغی پول به متصدیان پمپ بنزین هر مبلغی که می‌خواستیم را کارت می‌کشیدیم و رسید را به آنها می‌دادیم و پول می‌گرفتیم.
 
منبع: روزنامه ایران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی