تیتر امروز

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...

قرآن بزرگترین نعمت خداوند به بشریت است

News Image Lead

استاد حوزه با اشاره به آیاتی از سوره الرحمن، قرآن را بزرگترین هدیه خداوند به بشر، حتی مهمتر از خلقت انسان دانست.

کد خبر: ۳۴۸۵۱
۱۳:۴۲ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸
 
دیدارنیوز ـ حجت‎الاسلام والمسلمین سید بهاء‌‌الدین ضیایی، چهارشنبه شب 20 شهریورماه در مراسم عزاداری هیأت هنر و رسانه استان قم که در مجتمع فرهنگی هدایت قم برگزارشد، با اشاره به این مطلب که سوره فجر، سوره خاص سیدالهشدا(ع) است، گفت: این مساله به نقلی از امام صادق(ع) باز می‎گردد که فرمودند سوره فجر که سوره امام حسین(ع) است را در نمازهای یومیه واجب و نافله خود قرائت کنید.
 
وی با ذکر این مطلب که قرآن کریم با ساخت و بافت انسان کاملا هماهنگ است، افزود: از این روی است که همیشه قرآن بر دلها می‎نشیند و برای هرسوالی یک جواب دارد؛ اگر قرآن در گوشت و پوست کسی بنشیند قطعا می‎تواند برای سوالات خود راه قرآنی بیابد.
 
استاد حوزه تصریح کرد: قرآن یک کتاب چند وجهی و چند بعدی است که یکی از آنها بعد، علمی قرآن است ولی هیچگاه قرآن در ابتدا خود را کتاب علم معرفی نکرده است زیرا پیش از آنکه کتاب علم باشد، خود را کتاب «ذکر» معرفی کرده است و به همین دلیل است که پیامبر را نیز مذکر می‎خواهند.
 
ضیایی تصریح کرد: در سوره الرحمن که سوره بخشش خداوند است، پیش از همه بخشش‎ها از جمله بخشش جان و خلقت به انسان، به ما بیان می‎کند که بزرگترین نعمت من به شما، علم القرآن است و پیامبرانی که آن را برای شما تبیین کردند؛ پس از آن است که خلقت انسان سخن می‎گوید.
 
وی با ذکر این مطلب که بیش از 6 هزار آیه قرآن در فطرت انسان و از مقوله ذکر است، یادآورشد: قرآن کریم ذکر و تذکری است بر همان فطرت قرآنی که خداوند در نهاد بشر قرارداده و قرآن آن را به یاد ما می آورد؛ همان گون که امام علی(ع) نیز در خطبه خویش بیان کردند که پیامبران خدا آمدند تا زیرو رو کنند و دفینه های اندیشه را به انسان نشان دهند.
 
استاد حوزه تصریح کرد: انسان‌ها قرآن را در فطرت خود دارند، ولی آن را فراموش کرده اند و امام حسین(ع) در کربلا با پرداخت سنگین‎ترین هزینه‎های عالم سعی کردند که این فطرت فراموش شده را تا پایان تاریخ بیدار کنند.
 
وی با ذکر این مطلب که در صحرای کربلا دشمن با ایجاد سروصداهای بسیار اجازه سخن گفتن به امام حسین(ع) را نمی‏‎داد، یادآورشد: ایشان تا آخرین لحظه به فکر اصلاح امت بود؛ حتی چند روز پیش از آن نیز به دشمن خود و اسب او آب دادند؛ ایشان رحمتی برای همه عالم هستند که اگر به درستی ایشان را درک نکنیم حق مطلب را در خصوص ایشان ادا نکرده‎ایم.
 
ضیایی با اشاره به روایت «انا و علی(ع) ابوا هذه الامه» از پیامبر(ص) تصریح کرد: پیامبر اکرم در این روایت به ما تذکر دادند که بیشتر از نسبت خونی، نسبت عقیدتی و مکتبی اهمیت دارد؛ یعنی اگر ما صالح باشیم قطعا به مقام بنوت خواهیم رسید و پس از آن به مقام برادری و سپس به مقام نفس خواهیم رسید؛ مرتبه‎ای که حضرت عباس به آن دست یافت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی