تیتر امروز

حزب الله به اسرائیل هشدار داد؛ ایران را تحریک نکنید
تنش میان ایران و اسرائیل پس از حمله تروریستی دمشق (بروزرسانی می‌شود)

حزب الله به اسرائیل هشدار داد؛ ایران را تحریک نکنید

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!
افاضات اضافه

به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!

در هفته‌ای که گذشت، عوام‌الملک به مسایل مهم و حساسی چون موی نسوان پرداخته و درباره حوادث اخیر در کشور گفته ما عوام، رعیتی بیش نیستیم و نباید این را فراموش کنیم.

تحلیل دیدگاه‌های فلسفی فیزیکدان‌ها در خانه فیزیک اصفهان

مدیر خانه فیزیک اصفهان گفت: مدرسه تابستانه "تحلیل دیدگاه‌های فلسفی فیزیکدان‌ها، از گالیله تا هاوکینگ" در خانه فیزیک اصفهان برگزار می‌شود. 

کد خبر: ۳۳۹۶۱
۱۰:۳۴ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸

تحلیل دیدگاه‌های فلسفی فیزیکدان‌ها در خانه فیزیک اصفهان

دیدارنیوز ـ محمد علی‌عسگری، عضو هیئت علمی گروه مهندسی هسته‌ای دانشگاه اصفهان با اعلام این خبر اظهار کرد: این برنامه که از اول شهریورماه در خانه فیزیک اصفهان در حال برگزاری است، شامل پنج جلسه آموزشی با ارائه سرفصل‌های مختلف در حوزه فیزیک است.
 
وی افزود: سرفصل‌های اصلی این دوره شامل، "گذار از جهان بسته به کیهان بی کران"، "جهان مکانیکی یا غیرمکانیکی"، "جهان اینشتین"، "انقلاب کوانتمی و تقابل پوزیتیویسم و رﺋالیسم"، "کیهانشناسی نوین و مسئله آغاز" و "نظریه همه چیز" است. 
 
مهدی اسحاقی، استاد فیزیک دانشگاه اصفهان نیز که به عنوان مدرس این دوره انتخاب شده است، گفت: مدرسه تابستانه نجوم با هدف آشنایی دانش آموزان و دانشجویان علاقه‌مند به فیزیک با نظریات علمی و بررسی سیر تاریخ تحولات علم و فلسفله علم برگزار می‌شود. 
 
وی تصریح کرد: همچنین در این دوره‌ها بر لزوم اهمیت استمرار کار علمی و گروهی تاکید و پس زمینه فکری و فلسفی فیزیکدان‌ها و تاثیر تحولات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و تغییر مسیر تحول علم بررسی خواهد شد.
 
این استاد دانشگاه ادامه داد: بنا داریم در این دوره ها، به علاقه‌مندان فیزیک نشان دهیم که چگونه تحولات علمی، تغییرات مثبت یا منفی داشته است. 
 
اسحاقی بر لزوم اهمیت به خلاقیت و نوآوری و توجه به نیاز‌های روز جامعه تاکید کرد و افزود: به دنبال این هستیم بتوانیم جدای از معرفی تفکرات فلسفی، این دانش را به علوم دیگر تعمیم دهیم و از منظر دیگری همچون خلاقیت و نوآوری به این موضوع بپردازیم. 
 
وی اضافه کرد: غرب از حدود ۴۰ سال پیش، گوی سبقت را از دانشمندان ایرانی ربود؛ یکی از نکات مهم آن، پرداختن به خلاقیت و نوآوری و توجه به نیاز‌های روز جامعه است. از عصر صفویه دانشمندان اسلامی تنها به علوم نظری اکتفا کردند و کمتر به کاربردی کردن علوم در نیاز‌های روز جامعه توجه داشتند و در همان زمان غرب به خلاقیت و نوآوری در حوزه علم توجه ویژه داشت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی