تیتر امروز

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.
یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها
مطبوعات جهان درباره سقوط بالگرد حامل رئیسی و همراهان چه گفتند

یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها

سانحه سقوط منجر به درگذشت حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی و همراهان، علاوه بر انتظار حدود ده ساعته و واکنش‌های داخلی، بازخورد خبری در سطح جهان را هم به دنبال داشت
اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)
از چشم جهان (۱۵۱)

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)

در قسمت اول مقاله «اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد» به دو مساله اشاره شد و در این مطلب، سه مساله راهبردی دیگر و پایانی را می‌خوانید.

قتل دوست به دليل عصبانیت

News Image Lead

مرد افغانستانی که دوستش را به خاطر اینکه از او خواسته بود برای بلندکردن دستگاهی کمکش کند، به قتل رسانده، ادعا کرد از کودکی روانی بوده است.

کد خبر: ۲۹۶۰
۱۲:۲۵ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۷
ديدارنيوز ـ متهم که روز گذشته برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران برده ‌شده ‌بود، گفت: من نمی‌خواستم او را بکشم؛ اما عصبانی شدم.

در ابتدای جلسه رسیدگی به این پرونده که در شعبه 10 دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد، کیفرخواست علیه متهم خوانده ‌شد و با توجه به اینکه اولیای‌دم شناسایی نشده و متهم نیز بلاتکلیف باقی ‌مانده ‌بود، متهم جرم تا زمان شناسایی اولیای‌دم به ‌لحاظ جنبه عمومی محاکمه شد.

براساس اطلاعات پرونده متهم در سال 92 در یک ساختمان نیمه‌کاره با دوستش درگیر شده و با واردآوردن ضربه‌ای به سر او مرد جوان را به قتل رسانده بود. متهم بعد از این درگیری و قتل دوستش با اطلاع‌دادن صاحبکارش به پلیس تحویل داده ‌شده‌ بود.

او روز گذشته بعد از اینکه کیفرخواست خوانده‌ شد، در جایگاه قرار گرفت و گفت: من اتهام قتل را قبول دارم. از کودکی روانی بودم، خیلی عصبانی می‌شدم و با همه دعوا می‌کردم. از اینکه کسی من را صدا کند، بدم می‌آمد و دعوا می‌کردم. هم‌وطنم این موضوع را می‌دانست؛ ولی مرتب من را صدا می‌کرد. من و او در یک ساختمان نیمه‌کاره کار می‌کردیم و من سنگ‌بر بودم و با استادکارم کار می‌کردم. آن روز هم مقتول من را صدا کرد و گفت بیا این دستگاه را با هم بلند کنیم، من هم عصبانی شدم و با عصبانیت دستگاه را بلند کردم و به سرش کوبیدم. از شدت عصبانیت دیگر نمی‌دانستم باید چه کنم. اصلا کنترل اعمالم دست خودم نبود.

متهم گفت: زمانی که این کار را کردم، 25‌ساله‌ بودم و اصلا متوجه کار بدی که می‌کردم، نبودم. اشتباه بزرگی کردم. حالا در زندان متوجه شده‌ام که چقدر کار بدی کرده‌ام. البته خودم هم خیلی تاوان دادم. نامزد داشتم، او را خیلی دوست داشتم؛ اما بعد از این قضیه نامزدم من را رها کرد و گفت با این وضعیت نمی‌تواند پاسوز من شود.

در زندان سعی کردم درس بخوانم و سواد یاد بگیرم؛ اما اعصابم نکشید و فقط یک کلاس درس خواندم. بعد صنایع‌دستی یاد گرفتم و کار می‌کردم و خرجی خودم را می‌دادم. حالا هم درخواست دارم با توجه به اینکه پشیمان هستم و پنج سال است در زندان هستم و اولیای‌دم هم برای پیگیری پرونده نیامده‌اند، من را آزاد کنید تا بتوانم دوباره به زندگی عادی برگردم.
متهم در پاسخ به این سؤال که قصد دارد بعد از آزادی چه کاری بکند، گفت: بعد از آزادی دوباره کار می‌کنم. به کشورم افغانستان برمی‌گردم و سعی می‌کنم به اعصابم مسلط باشم و زندگی آرامی داشته ‌باشم و ازدواج کنم.

با پایان جلسه رسیدگی هیئت قضات برای تصمیم‌گیری دراین‌باره وارد شور شدند.

منبع: شرق
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی