تیتر امروز

ادعای منبع اسرائیلی: حماس برای حملات جدید آماده می‌شود/ نیویورک‌تایمز: حمله جنگنده‌های پاکستانی به حوثی‌ها/ پنتاگون و احتمال حمله به ایران
تحولات هرمز و تحریم‌های اقتصادی (روز صد‌وهشتادوسوم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

ادعای منبع اسرائیلی: حماس برای حملات جدید آماده می‌شود/ نیویورک‌تایمز: حمله جنگنده‌های پاکستانی به حوثی‌ها/ پنتاگون و احتمال حمله به ایران

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
جیغ‌های بنفش ارزی غوغائیان؛ دل‌سوزی یا فریب افکار عمومی؟
یادداشتی به قلم رحمت‌اله بیگدلی

جیغ‌های بنفش ارزی غوغائیان؛ دل‌سوزی یا فریب افکار عمومی؟

رحمت‌اله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در یادداشتی با عنوان «جیغ‌های بنفش ارزی غوغائیان؛ دل‌سوزی یا فریب افکار عمومی؟» به انتقاد از برخی واکنش‌ها به سیاست جدید بانک مرکزی در خصوص فروش ارز پرداخت...
احتمال دور تازه درگیری با ایران/ تراستی‌ها و استعفای وزیر نفت/ افزایش برد موشک‌ها‌ی ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال دور تازه درگیری با ایران/ تراستی‌ها و استعفای وزیر نفت/ افزایش برد موشک‌ها‌ی ایران

این صد و هفتاد و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ مهرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هدف اصلی، نظارت بر این پرونده‌ها بدون دخالت قضایی است

دادستان تهران: بسیاری از پرونده‌های مهم و کثیرالشاکی به نتیجه رسیده است

علی صالحی، دادستان تهران گفت: بسیاری از پرونده‌های مهم، خاص و کثیرالشاکی به نتیجه رسیده و مطالبات مردم پرداخت شده است. امیدواریم نتیجه و خروجی این جلسات به نفع مردم و احقاق حقوق آنان باشد.

کد خبر: ۲۰۶۱۴۹
۱۹:۰۲ - ۰۶ مهر ۱۴۰۵

دادستان تهران: بسیاری از پرونده‌های مهم و کثیرالشاکی به نتیجه رسیده است

دیدارنیوز: سیصدوهشتادوششمین جلسه بررسی پرونده‌های مهم، خاص و کثیرالشاکی استان تهران امروز با حضور رئیس کل دادگستری و دادستان تهران برگزار و در این جلسه بر رسیدگی از ابتدای امر با حضور اعضای اثرگذار، تسریع در اجرای احکام، جبران خسارت زیان‌دیدگان و صیانت از بیت‌المال و حقوق عامه تأکید شد.

در راستای اجرای دستورالعمل ابلاغی رئیس قوه قضاییه، سیصد و هشتاد و ششمین جلسه پیگیری و نظارت بر پرونده‌های کثیرالشاکی، مهم و ملی استان تهران با حضور ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری استان، علی صالحی دادستان تهران و جمعی از معاونان قضایی دادگستری استان، ضابطان قضایی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مربوطه برگزار شد.

در این جلسه، آخرین وضعیت پرونده‌های مهم، خاص و کثیرالشاکی استان تهران، روند رسیدگی به آنها، موانع موجود و راهکار‌های تسریع در تعیین تکلیف این پرونده‌ها بررسی شد.

علی صالحی، دادستان تهران، در این جلسه، با اشاره به ابلاغ دستورالعمل رئیس قوه قضاییه درباره نظارت، مدیریت و رصد پرونده‌های مهم و کثیرالشاکی به سراسر کشور، گفت: جلسات نظارتی دادسرای تهران به‌صورت مستمر و هر سه‌شنبه با حضور قضات و معاونان این دادسرا برگزار می‌شود.

صالحی در تشریح روند این جلسات، اظهار کرد: در این جلسات از ضابطان پرونده‌ها، قضات رسیدگی‌کننده، کارشناسان و هیئت مستشاری دادسرای تهران که از قضات مجرب دستگاه قضایی هستند، دعوت می‌شود تا به قضات رسیدگی‌کننده برای انجام رسیدگی بهتر و دقیق‌تر کمک کنیم.

۳۸۶ جلسه و ۸۷۲ مصوبه در دادسرای تهران برای پیگیری پرونده‌های کثیرالشاکی

وی با اشاره به عملکرد پنج سال گذشته این جلسات، افزود: در پنج سال اخیر ۳۸۶ جلسه در این رابطه در دادسرای تهران تشکیل شده که ۸۷۲ مصوبه در پی داشته است. همه این تلاش‌ها برای پیگیری و نظارت دقیق بر این پرونده‌ها از بدو تشکیل تا اجرای حکم است.

دادستان تهران تأکید کرد: سعی کرده‌ایم نظارت بر این پرونده‌ها مداوم و بدون توقف باشد و چنانچه پرونده‌ای به یکی از همکاران قضایی ارجاع شد، مدیریت نیز در جریان کم و کیف این پرونده‌ها باشد تا از موانع و مشکلات پیش روی احتمالی گره‌گشایی کند و پرونده را در مسیر درست و قانونی خود قرار دهد.

صالحی با بیان اینکه نتایج این جلسات تاکنون مثبت ارزیابی می‌شود، گفت: بسیاری از پرونده‌های مهم، خاص و کثیرالشاکی به نتیجه رسیده و مطالبات مردم پرداخت شده است. امیدواریم نتیجه و خروجی این جلسات به نفع مردم و احقاق حقوق آنان باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما نظارت بر این پرونده‌ها بدون دخالت قضایی است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ مهر
امروز پنجشنبه ۱۶ مهر
امروز پنجشنبه ۱۶ مهر
امروز پنجشنبه ۱۶ مهر