تیتر امروز

عربستان هشدار تخلیه برای شرکت نفت یمن در صنعا صادر کرد/ بازداشت چند شهروند آمریکایی در عربستان/ صدای انفجار در اصفهان، امحای مهمات بود
تحریم‌های اقتصادی ایران و درگیری حوثی‌ها با عربستان (روز صد‌وهشتادوهشتم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

عربستان هشدار تخلیه برای شرکت نفت یمن در صنعا صادر کرد/ بازداشت چند شهروند آمریکایی در عربستان/ صدای انفجار در اصفهان، امحای مهمات بود

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
آماده‌باش آمریکا در منطقه/ فرودگاه‌های عربستان آماج حملات موشکی/ پرستارانی که نیازمند مراقبت هستند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آماده‌باش آمریکا در منطقه/ فرودگاه‌های عربستان آماج حملات موشکی/ پرستارانی که نیازمند مراقبت هستند

این صد و هفتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد رحمت‌اله بیگدلی بر نقد محسن اراکی به مسعود پزشکیان در خصوص تبیین معنای تقوا (بخش دوم)
جدال محسن اراکی با مسعود پزشکیان در ترازوی عقل و نقل

نقد رحمت‌اله بیگدلی بر نقد محسن اراکی به مسعود پزشکیان در خصوص تبیین معنای تقوا (بخش دوم)

رحمت اله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح طلب اخیرا در نامه‌ای سرگشاده به محسن اراکی عضو مجلس خبرگان، اظهارات او درباره مسعود پزشکیان را نقد کرده است که در ادامه بخش دوم آن را می‌خوانید.
حجت کریمی می‌گوید یک فوتبالیست معافیت پزشکی دیسک کمر گرفته!

اجازه یک ماهه بیرانوند برای بازی/ هیات رئیسه با تمدید قرارداد قلعه‌نویی مخالف بود

حجت کریمی، مدیرعامل باشگاه تراکتور درباره آخرین وضعیت علیرضا بیرانوند گفت: بیرانوند چندین سال است دروازه‌بان تیم ملی است و دل خیلی‌ها را خوشحال کرده است. اعلام کردند که او اول مهر مشمول می‌شود و بدون اینکه به سازمان نظام وظیفه برود، برایش دفترچه صادر کردند. این کار غیر قانونی است. وقتی اول مهر اعزام باشد، او به هیچ تیمی نتواند برود. در ورزش ما خیلی مشکل داریم و زمین چمن در تهران نداریم، این موارد را پیگیری کنید‍! ‍فقط به بیرانوند گیر داده‌اید.

کد خبر: ۲۰۶۰۴۴
۱۴:۵۹ - ۰۴ مهر ۱۴۰۵

به بیرانوند گیر ندهید!/ اجازه یک ماهه برای بازی

دیدارنیوز: مدیرعامل باشگاه تراکتور می‌گوید علیرضا بیرانوند دروازه‌بان این تیم از سازمان نظام وظیفه یک ماه فرصت گرفته تا بتواند بازی کند.

حجت کریمی در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه باشگاه تراکتور با فدراسیون کشتی اظهار کرد: امکاناتی را فدراسیون کشتی را فراهم کرده که واردات و ساخت این امکانات سخت است و این امکانات را در اختیار فدراسیون‌های دیگر هم قرار می‌دهند.

وی همچنین درباره آخرین وضعیت علیرضا بیرانوند هم گفت: بیرانوند چندین سال است دروازه‌بان تیم ملی است و دل خیلی‌ها را خوشحال کرده است. اعلام کردند که او اول مهر مشمول می شود و بدون اینکه به سازمان نظام وظیفه برود، برایش دفترچه صادر کردند. این کار غیر قانونی است. وقتی اول مهر اعزام باشد، او به هیچ تیمی نتواند برود.

وی افزود: ما می‌گوییم هرچه در این زمینه برای همه اجرا می‌شود برای بیرانوند هم همین اجرا شود و طبق قانون باشد. گاهی شما دفترچه اعزام به خدمت سربازی می‌گیرید اما یک ماه یا سه ماه فرصت دارید که به سربازی بروید. با این حال پافشاری می‌کردند که او اول مهر به سربازی برود. در ورزش ما خیلی مشکل داریم و زمین چمن در تهران نداریم، این موارد را پیگیری کنید‍!‍ فقط به بیرانوند گیر داده‌اید. دیدم که یک مجری صداوسیما چنان با حرص صحبت می‌کرد که تعجب کردم. ما دفترچه را گرفتیم و طبق قانون برای معافیت پزشکی اقدام کرده است. الان نصف بازیکنان لیگ معافیت پزشکی دارند. اگر خواستید نام همه بازیکنانی که معافیت پزشکی دارند را می‌گویم. یکی معافیت پزشکی دیسک کمر گرفته ولی بازی می‌کند یا بازیکن دیگری معافیت پزشکی گرفته که نمی‌تواند راه برود اما فوتبال بازی می‌کند. بیرانوند هم می‌توانست سه ماه بماند و بعد اعزام شود. او فعلا یک ماه اجازه دارد که بازی کند.

وی درباره اینکه آیا به عنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال مخالف تمدید قرارداد امیر قلعه‌نویی به عنوان سرمربی تیم ملی بود؟ گفت: من مخالف آقای قلعه‌نویی نبودم. در جلسه که قرار بود قرارداد چهار ساله بسته شود، گفتیم فضا طوری است که مردم قبول نمی‌کنند قرارداد چهار ساله بسته شود. اجازه بدهید زمان بگذرد و توضیحاتی بدهند و بعد قرارداد امضا شود. در نهایت قرار شد قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا مشغول به کار باشد. اینطور نبود که فقط من مخالف باشم، دوستان دیگر هم مخالف بودند. من سوالاتی داشتم که به جواب نرسیدم، اما دوستان دیگر به جواب رسیدند و قرارداد را تمدید کردند. من هم با پرداخت پاداش و هم در مورد تمدید قرارداد مخالف بودم. همه مخالف تمدید قرارداد بودند، اما به یکباره دیدیم که همه موافق شده‌اند.

او درباره اظهارات په‌په لوسادا که گفته بود بازیکنان تیم ملی از نظر بدنی آماده نیستند هم گفت: او چطور چنین حرفی زده وقتی بازیکنان در باشگاه‌های خود بازی می‌کنند؟

وی درباره اینکه آیا باشگاه تراکتور بابت محرومیت ۴ ماهه خداداد عزیزی اقدامی کرده است؟ گفت: اعتراض کردیم، قبول نشد و طبق قانون باید محرومیتش را پشت سر بگذارد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر