تیتر امروز

ادعای ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم‌گیری خواهیم کرد/ حمله عربستان به نیروگاه شرکت نفت یمن در صنعا/ هشدار حوثی‌های یمن برای تخلیه فرودگاه ریاض و ۲ تاسیسات نفتی
تحریم‌های اقتصادی ایران و درگیری حوثی‌ها با عربستان (روز صد‌وهشتادوهشتم آتش‌بس)

ادعای ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم‌گیری خواهیم کرد/ حمله عربستان به نیروگاه شرکت نفت یمن در صنعا/ هشدار حوثی‌های یمن برای تخلیه فرودگاه ریاض و ۲ تاسیسات نفتی

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
آماده‌باش آمریکا در منطقه/ فرودگاه‌های عربستان آماج حملات موشکی/ پرستارانی که نیازمند مراقبت هستند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آماده‌باش آمریکا در منطقه/ فرودگاه‌های عربستان آماج حملات موشکی/ پرستارانی که نیازمند مراقبت هستند

این صد و هفتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد رحمت‌اله بیگدلی بر نقد محسن اراکی به مسعود پزشکیان در خصوص تبیین معنای تقوا (بخش دوم)
جدال محسن اراکی با مسعود پزشکیان در ترازوی عقل و نقل

نقد رحمت‌اله بیگدلی بر نقد محسن اراکی به مسعود پزشکیان در خصوص تبیین معنای تقوا (بخش دوم)

رحمت اله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح طلب اخیرا در نامه‌ای سرگشاده به محسن اراکی عضو مجلس خبرگان، اظهارات او درباره مسعود پزشکیان را نقد کرده است که در ادامه بخش دوم آن را می‌خوانید.
دشمن قصد داشت تمدن ایران را نابود کند

قائم پناه: ترسی از جنگیدن با آمریکا و اسرائیل نداریم

محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهوری در نشست معاونان دبیرخانه و مدیرعامل سازمان‌های مناطق آزاد اظهار کرد: ما دیگر ترسی از جنگیدن با ابرقدرتی مانند آمریکا یا قدرت اتمی به نام اسرائیل نداریم.

کد خبر: ۲۰۵۴۹۸
۱۵:۰۳ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۵

قائم پناه: ترسی از جنگیدن با آمریکا و اسرائیل نداریم

دیدارنیوز: معاون اجرایی رئیس‌جمهوری تاکید کرد: ما به دلیل دکترین صریح رهبر شهید دیگر ترسی از جنگیدن با ابرقدرتی مانند آمریکا یا قدرت اتمی مانند رژیم اسرائیل نداریم.

محمدجعفر قائم‌پناه، امروز (دوشنبه ۲۳ شهریور) در نشست معاونان دبیرخانه و مدیرعامل سازمان‌های مناطق آزاد اظهار کرد: ما دیگر ترسی از جنگیدن با ابرقدرتی مانند آمریکا یا قدرت اتمی به نام اسرائیل نداریم. این را مدیون دکترین صریح رهبری هستیم.

وی با تاکید بر اینکه دشمن قصد داشت تمدن ایران را نابود کند، اما سه استراتژی مهم به شکست دشمن انجامید، اظهار کرد: هیچ‌کس تصور نمی‌کرد ایران بتواند مقابل دو قدرت اتمی جهان بایستد. مهمترین علت پیروزی ملت ایران مدیون دکترین نظامی صریح رهبر شهید انقلاب اسلامی و توان علمی دانشمندان دفاعی ایران بود که توانستند به‌روزترین سلاح‌های جهان را تولید کنند. جا دارد دست تمام رزمندگان و مهندسان و عزیزانی که پای لانچر‌ها نشستند و پهپاد‌ها را به حرکت درآوردند و موشک‌ها بر سر دشمن فرود آوردند، بوسه بزنیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری ادامه داد: نکته سوم هم مقاومت و پایداری مردم ایران بود؛ ملت ایران ایستاد و پایداری کرد، ایرانیان پای وطن و هویت خود ایستادند.

قائم‌پناه همچنین با تاکید بر اینکه هیچ جنگی خوب نیست و ایران جنگ‌طلب نیست، یادآور شد: ما در موضع دفاع هستیم و دفاع از ایران، هویت و تاریخ و تمایت ارضی را به‌خوبی بلدیم. جنگ خوب نیست، اما می‌تواند منشاء توسعه نیز باشد همانطور که بسیاری کشور‌ها با ایستادگی به توسعه دست یافتند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ مهر
امروز چهارشنبه ۲۲ مهر
امروز چهارشنبه ۲۲ مهر
امروز چهارشنبه ۲۲ مهر