تیتر امروز

ادعای ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم‌گیری خواهیم کرد/ حمله عربستان به نیروگاه شرکت نفت یمن در صنعا/ هشدار حوثی‌های یمن برای تخلیه فرودگاه ریاض و ۲ تاسیسات نفتی
تحریم‌های اقتصادی ایران و درگیری حوثی‌ها با عربستان (روز صد‌وهشتادوهشتم آتش‌بس)

ادعای ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم‌گیری خواهیم کرد/ حمله عربستان به نیروگاه شرکت نفت یمن در صنعا/ هشدار حوثی‌های یمن برای تخلیه فرودگاه ریاض و ۲ تاسیسات نفتی

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
آماده‌باش آمریکا در منطقه/ فرودگاه‌های عربستان آماج حملات موشکی/ پرستارانی که نیازمند مراقبت هستند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آماده‌باش آمریکا در منطقه/ فرودگاه‌های عربستان آماج حملات موشکی/ پرستارانی که نیازمند مراقبت هستند

این صد و هفتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد رحمت‌اله بیگدلی بر نقد محسن اراکی به مسعود پزشکیان در خصوص تبیین معنای تقوا (بخش دوم)
جدال محسن اراکی با مسعود پزشکیان در ترازوی عقل و نقل

نقد رحمت‌اله بیگدلی بر نقد محسن اراکی به مسعود پزشکیان در خصوص تبیین معنای تقوا (بخش دوم)

رحمت اله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح طلب اخیرا در نامه‌ای سرگشاده به محسن اراکی عضو مجلس خبرگان، اظهارات او درباره مسعود پزشکیان را نقد کرده است که در ادامه بخش دوم آن را می‌خوانید.
سپاه شهداء استان آذربایجان‌غربی خبر داد

جزییاتی از ترور ماموستا محمدنزهتی

سپاه شهداء استان آذربایجان‌غربی در پی شهادت ماموستا محمدنزهتی بیانیه‌ای منتشر کرد.

کد خبر: ۲۰۵۲۴۶
۱۴:۲۰ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۵

جزییاتی از ترور ماموستا محمدنزهتی

دیدارنیوز: سپاه شهداء آذربایجان‌غربی در پی شهادت ماموستا محمدنزهتی در حادثه ترور گروهک‌های تجزیه طلب کردی بیانیه‌ای منتشر کرد.

در بیانیه معاونت روابط عمومی سپاه شهداء استان آذربایجان‌غربی، در پی شهادت ماموستا محمدنزهتی آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا ﴿سوره مبارکه الأحزاب آیه ۲۳﴾

شهادت هنر مردان خداست و بندگان مخلص و الهی، همواره و در همه حال در آرزوی شهادت‌اند و خوشا به حال کسانی که در راه جهاد و خدمت‌رسانی به مردم و حفظ آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، عاشقانه به دیدار معبود خود شتافتند.

شهادت مظلومانه ماموستا محمد نزهتی، در پی جنایت تروریستی و وحشیانه توسط گروهک‌های تجزیه طلب صهیونیستی- آمریکایی، موجب تأثر و تألم آحاد جامعه روحانیت و عموم مردم شهید پرور استان آذربایجان غربی شد.

این جنایت نه تنها هدف قرار دادن یک شخصیت برجسته، بلکه تلاشی مذبوحانه برای ایجاد شکاف و تفرقه میان مسلمانان و از بین بردن وحدت شیعه و سنی و همچنین سلب امنیت و آرامش از جامعه است.

سوابق درخشان این شهید والا مقام در بسیج مردمی بویژه همکاری طولانی با بسیج اساتید، طلاب و روحانیون، نشان از شوق خدمتگذاری به مردم، صفای باطن و تواضع ایشان است.

به نقل از معاونت روابط عمومی سپاه شهداء استان آذربایجان غربی، چهارشنبه ۱۸ شهریور، سپاه شهدای استان آذربایجان غربی شهادت این روحانی والامقام را خدمت خانوده محترم و همچنین مردم شهید پرور استان، تبریک و تسلیت عرض کرده و اعلام می‌نماید، این استان از ابتدای پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی، همواره با حوادثی این‌چنین رو به رو بوده، اما وحدت بین شیعه و سنی و علمای اسلام ذره‌ای دچار خلل نشده و صد البته باعث قوام و تقویت ارتباط بین پیروان مسلمان این دو مذهب شده است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ مهر
امروز چهارشنبه ۲۲ مهر
امروز چهارشنبه ۲۲ مهر
امروز چهارشنبه ۲۲ مهر