رسانه جبهه اصلاحات اعلام کرد: محسن آرمین، نایبرئیس اول جبهه اصلاحات ایران، به دادسرای امنیت ناحیه ۳۳ احضار و پس از انجام بازپرسی با قرار کفالت آزاد شد.

دیدارنیوز: محسن آرمین، نایبرئیس اول جبهه اصلاحات ایران، به دادسرای امنیت ناحیه ۳۳ احضار و پس از انجام بازپرسی با قرار کفالت آزاد شد.
به نقل از رسانه جبهه اصلاحات، این احضار در ادامه روند احضار اعضای هیأترئیسه جبهه اصلاحات ایران صورت گرفته است. موضوع پرونده به بیانیه جبهه اصلاحات ایران در واکنش به رخدادهای ۱۸ و ۱۹ دیماه مربوط است که در بهمنماه منتشر شده بود.
محسن آرمین پس از حضور در دادسرا و پاسخگویی به پرسشهای بازپرس، با قرار کفالت آزاد شد.
توضیح درباره احضار مجدد محسن آرمین
وکیل محسن آرمین درباره احضار مجدد موکل خود توضیحاتی ارائه کرد.
حجت کرمانی وکیل محسن آرمین در گفتوگو با ایلنا، درباره احضار دوباره آرمین گفت: احضار مجدد ایشان برای همان موضوعات قدیمی و بیانیههای قبلی است.
وی با بیان اینکه آرمین با قرار کفالت همچنان آزاد است ادامه داد: پرونده هنوز در مرحله تحقیقات مقدماتی است.