تیتر امروز

غرق‌شدن یک کشتی در نزدیکی سواحل بلغارستان؛ سفیر روسیه احضار شد/ عربستان هشدار تخلیه برای شرکت نفت یمن صادر کرد/ بازداشت چند شهروند آمریکایی در عربستان
تحریم‌های اقتصادی ایران و درگیری حوثی‌ها با عربستان (روز صد‌وهشتادوهشتم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

غرق‌شدن یک کشتی در نزدیکی سواحل بلغارستان؛ سفیر روسیه احضار شد/ عربستان هشدار تخلیه برای شرکت نفت یمن صادر کرد/ بازداشت چند شهروند آمریکایی در عربستان

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
آماده‌باش آمریکا در منطقه/ فرودگاه‌های عربستان آماج حملات موشکی/ پرستارانی که نیازمند مراقبت هستند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آماده‌باش آمریکا در منطقه/ فرودگاه‌های عربستان آماج حملات موشکی/ پرستارانی که نیازمند مراقبت هستند

این صد و هفتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد رحمت‌اله بیگدلی بر نقد محسن اراکی به مسعود پزشکیان در خصوص تبیین معنای تقوا (بخش دوم)
جدال محسن اراکی با مسعود پزشکیان در ترازوی عقل و نقل

نقد رحمت‌اله بیگدلی بر نقد محسن اراکی به مسعود پزشکیان در خصوص تبیین معنای تقوا (بخش دوم)

رحمت اله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح طلب اخیرا در نامه‌ای سرگشاده به محسن اراکی عضو مجلس خبرگان، اظهارات او درباره مسعود پزشکیان را نقد کرده است که در ادامه بخش دوم آن را می‌خوانید.
جوانان ویتنام ۱-۳ جوانان ایران

صعود شیرین جوانان ایران؛ سلام به چین!

تیم ملی فوتبال جوانان کشورمان با برتری مقابل حریف میزبان، به جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ چین صعود کرد‌.

کد خبر: ۲۰۵۰۸۱
۱۸:۰۶ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۵

صعود شیرین جوانان ایران؛ سلام به چین!

دیدارنیوز: تیم زیر ۲۰ سال ایران موفق شد به عنوان تیم دوم گروه به جام ملت‌های زیر ۲۰ سال صعود کند.

در آخرین دیدار مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا زیر ۲۰ سال ۲۰۲۷ چین، تیم جوانان ایران برابر ویتنام قرار گرفت. شاگردان قاسم حدادی‌فر که در بازی نخست فلسطین را شکست داده و در ادامه مقابل کره شمالی شکست خورده بودند، برای صعود به مرحله نهایی کار سختی داشتند و نتیجه این مسابقه اهمیت زیادی برای آنها داشت.

ملی‌پوشان جوان ایران پیش از شروع مسابقه و پس از اطلاع از نتیجه دیدار کره شمالی و فلسطین، از نتیجه مورد نیاز خود برای صعود باخبر بودند. پیروزی ۴ بر صفر کره شمالی مقابل فلسطین باعث شد این تیم با صدرنشینی گروه C صعودش را قطعی کند و در این شرایط، تیم جوانان ایران تنها به یک تساوی مقابل ویتنام نیاز داشت تا به عنوان تیم دوم راهی جام ملت‌های آسیا شود.

قاسم حدادی‌فر و کادر فنی تیم جوانان در این مسابقه امیرمهدی مقصودی، محمدامین حسینی، ابوالفضل کاظمی، امیرمحمد کریمی، محمد اکبری، محمدمهدی جان‌نیا، آرین معالی، مهدی چشم‌براه، بنیامین علیپور، ماهان بهشتی و عرفان خدادادیان را در ترکیب اصلی قرار دادند. ایران از همان دقایق ابتدایی با رویکردی تهاجمی وارد زمین شد و تلاش داشت کار صعود را بدون، اما و اگر به پایان برساند.

با وجود تلاش بازیکنان ایران برای رسیدن به گل، ویتنام نمایش بهتری ارائه داد و در دقیقه ۴۰ از اشتباه مدافعان ایران نهایت استفاده را برد. انگوین کوچ، وینگر چپ ویتنام، در موقعیتی مناسب صاحب توپ شد و با ضربه‌ای دقیق، کنج دروازه امیرمهدی مقصودی را هدف قرار داد تا میزبان با یک گل پیش بیفتد. این گل فشار را روی شاگردان حدادی‌فر بیشتر کرد، اما آنها خیلی زود برای جبران نتیجه وارد عمل شدند.

با آغاز نیمه دوم، سفیدپوشان ایران فشار حملات خود را افزایش دادند و سرانجام روی یک موقعیت شلوغ به گل تساوی رسیدند. پرتاب اوت بلند و چند رفت‌وبرگشت در خط دفاعی ویتنام باعث شد آرین معالی، مدافع شماره ۴ تیم جوانان، در موقعیتی مناسب قرار بگیرد و با باز کردن دروازه میزبان، بازی را به تساوی بکشاند.

با این گل، خیال ملی‌پوشان ایران از صعود راحت‌تر شد، اما شاگردان حدادی‌فر همچنان برای رسیدن به گل برتری تلاش می‌کردند. در دقیقه ۶۳، خطای دروازه‌بان ویتنام روی مهاجم ایران باعث شد داور نقطه پنالتی را نشان دهد. ماهان بهشتی، ستاره ملوانی تیم جوانان، پشت توپ ایستاد و اگرچه دروازه‌بان ویتنام جهت ضربه را تشخیص داد، نتوانست مانع از ورود توپ به دروازه شود تا ایران ۲ بر یک پیش بیفتد.

در شرایطی که به نظر می‌رسید کار صعود ایران تمام شده، ابوالفضل زاده‌عطار در دقیقه ۴+۹۰ تیر خلاص را به ویتنام زد. او پس از خطایی که در محوطه جریمه از مدافع ویتنام گرفت، پشت ضربه پنالتی ایستاد و با شلیکی محکم، گل سوم ایران را به ثمر رساند تا پیروزی ۳ بر یک شاگردان حدادی‌فر قطعی شود.

با ثبت این نتیجه، تیم زیر ۲۰ سال ایران با ۶ امتیاز به عنوان تیم دوم گروه C راهی جام ملت‌های جوانان آسیا شد. البته در جدول تیم‌های دوم، با توجه به حذف نتایج تیم‌های دوم مقابل تیم چهارم در گروهی که سه تیم دارد، تنها یک پیروزی ایران در این محاسبات لحاظ خواهد شد.

به این ترتیب، تیم جوانان ایران برای سومین دوره متوالی جواز حضور در جام ملت‌های آسیا را به دست آورد. ایران از سال ۲۰۰۴ تاکنون تنها در سال ۲۰۱۸ نتوانسته بود به مرحله نهایی این رقابت‌ها صعود کند. جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا از اواخر اسفند تا اوایل فروردین در چین برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار بیشتر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر