تیتر امروز

صدای ۳ انفجار در پی حمله پهپادی به پایتخت عربستان/ بازداشت چند شهروند آمریکایی در عربستان/ صدای انفجار در اصفهان، امحای مهمات بود
تحریم‌های اقتصادی ایران و درگیری حوثی‌ها با عربستان (روز صد‌وهشتادوهشتم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

صدای ۳ انفجار در پی حمله پهپادی به پایتخت عربستان/ بازداشت چند شهروند آمریکایی در عربستان/ صدای انفجار در اصفهان، امحای مهمات بود

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
آماده‌باش آمریکا در منطقه/ فرودگاه‌های عربستان آماج حملات موشکی/ پرستارانی که نیازمند مراقبت هستند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آماده‌باش آمریکا در منطقه/ فرودگاه‌های عربستان آماج حملات موشکی/ پرستارانی که نیازمند مراقبت هستند

این صد و هفتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد رحمت‌اله بیگدلی بر نقد محسن اراکی به مسعود پزشکیان در خصوص تبیین معنای تقوا (بخش دوم)
جدال محسن اراکی با مسعود پزشکیان در ترازوی عقل و نقل

نقد رحمت‌اله بیگدلی بر نقد محسن اراکی به مسعود پزشکیان در خصوص تبیین معنای تقوا (بخش دوم)

رحمت اله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح طلب اخیرا در نامه‌ای سرگشاده به محسن اراکی عضو مجلس خبرگان، اظهارات او درباره مسعود پزشکیان را نقد کرده است که در ادامه بخش دوم آن را می‌خوانید.
هنوز بخشی از مطالبات کشاورزان و گندمکاران پرداخت نشده است

بیاتی، نماینده مجلس: گرانی در جامعه بیداد می‌کند/ فاجعه در حوزه ازدواج و طلاق

ولی الله بیاتی، نماینده تفرش و آشتیان در مجلس خطاب به رئیس جمهور گفت: گرانی در جامعه بیداد می‌کند و مردم امروز از شرایط گلایه‌مند هستند و توان پیشبرد معیشت خود را ندارند و این وضعیت باعث ایجاد نارضایتی شده است، از این رو قوای سه گانه باید فکری برای معیشت مردم کنند. 

کد خبر: ۲۰۵۰۶۸
۱۵:۳۷ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۵

بیاتی، نماینده مجلس: گرانی در جامعه بیداد می‌کند/ فاجعه در حوزه ازدواج و طلاق

دیدارنیوز: نماینده تفرش و آشتیان در نطق میان دستور خود تأکید کرد: أهمیت مذاکرات کمتر از حضور در میدان جنگ نیست و از تیم مذاکره کننده انتظار می‌رود در مسیر تامین منافع ملت گام بردارند.

ولی الله بیاتی، نماینده تفرش و آشتیان در مجلس شورای اسلامی طی نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۵ شهریور ماه) مجلس، ضمن درود به روان پاک شهدا، رهبر شهید انقلاب و قدردانی از مردم برای حضور حماسی در میادین کشور گفت: مردم با این حضور نقشه شوم دشمن را خنثی کردند و دشمن با این حضور به هیچ یک از اهداف خود نرسیده است. این حماسه مردم مبعوث شده، در تاریخ باقی خواهد ماند و تاریخ از این مردم به نیکی یاد خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات تیم مذاکره کننده میناب ۱۶۸، گفت: از زحمات قالیباف در جریان مذاکرات تشکر می‌کنم، خدمات در دوره دفاع مقدس و پس از آن بر کسی پوشیده نیست و امروز هم که مسئولیت تیم مذاکره کننده بر عهده ایشان قرار داده شده است انتظار می‌رود در مسیر تامین منافع مردم گام برداشته و بدانند اهمیت مذاکرات کمتر از میدان جنگ نیست.

نماینده مردم آشتیان و تفرش تصریح کرد: جمعی از نمایندگان از سوی دلسوزی اقدام به تشکیل مجمع نمایندگان مبعوث کردند، اما این اقدام می‌تواند در جامعه ایجاد اختلاف کرده و باعث دوگانگی در مجلس شده و با بیان رهبر که فرمودند هر آنچه که به ضرر انسجام اجتماعی باشد مغایر است و از هیئت رئیسه محترم تقاضا دارم مطالبه همکاران شنیده و به آن عمل کند.

هنوز بخشی از مطالبات کشاورزان و گندمکاران پرداخت نشده است

وی خطاب به رئیس جمهور خاطر نشان کرد: گرانی در جامعه بیداد می‌کند و مردم امروز از شرایط گلایه‌مند هستند و توان پیشبرد معیشت خود را ندارند و این وضعیت باعث ایجاد نارضایتی شده است، از این رو قوای سه گانه باید فکری برای معیشت مردم کنند. 

بیاتی ادامه داد: هنوز بخشی از مطالبات کشاورزان و گندمکاران پرداخت نشده و بخشی از آنها دیگر توان کشت پاییزه را ندارند از دولت درخواست بشود هرچه سریعتر نسبت به پرداخت مطالبات آنها اقدام کند، همچنین مطالبات بازنشستگان مطابق با برنامه هفتم انجام نشده و دولت باید تا پایان امسال سقف دریافتی بازنشستگان را به ۹۰ درصد شاغلین برساند، امروز بازنشستگان توان تأمین هزینه‌های خود را ندارند. 

در حوزه ازدواج و طلاق فاجعه‌ای در کشور در حال وقوع است

وی افزود: یکی دیگر از نگرانی‌ها وضعیت جوانان است، در شرایط تورم و گرانی چگونه جوانان می‌توانند تشکیل زندگی دهند، در حوزه ازدواج و طلاق فاجعه‌ای در کشور در حال وقوع است و در برخی استان‌ها ۵۰ درصد ازدواج‌ها منجر به طلاق می‌شود، کانون خانواده در معرض فروپاشی است و مشکلات معیشتی باعث شده کانون خانواده آسیب ببیند.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون شورا‌های مجلس در پایان گفت: در زمان جنگ مردم پای کار انقلاب هستند و امروز صحبت از گرانی بنزین موجب تورم میشود، اما دشمنان باید بدانند اراده مردم حمایت از نظام است و باید تسلیم اراده مردم شوند و قطعا سرنوشت صدام و حزب بعث در انتظار ترامپ و نتانیاهو است و مردم انتقام خون شهدا را می‌گیرند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر