تیتر امروز

صدای ۳ انفجار در پی حمله پهپادی به پایتخت عربستان/ بازداشت چند شهروند آمریکایی در عربستان/ صدای انفجار در اصفهان، امحای مهمات بود
تحریم‌های اقتصادی ایران و درگیری حوثی‌ها با عربستان (روز صد‌وهشتادوهشتم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

صدای ۳ انفجار در پی حمله پهپادی به پایتخت عربستان/ بازداشت چند شهروند آمریکایی در عربستان/ صدای انفجار در اصفهان، امحای مهمات بود

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
آماده‌باش آمریکا در منطقه/ فرودگاه‌های عربستان آماج حملات موشکی/ پرستارانی که نیازمند مراقبت هستند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آماده‌باش آمریکا در منطقه/ فرودگاه‌های عربستان آماج حملات موشکی/ پرستارانی که نیازمند مراقبت هستند

این صد و هفتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد رحمت‌اله بیگدلی بر نقد محسن اراکی به مسعود پزشکیان در خصوص تبیین معنای تقوا (بخش دوم)
جدال محسن اراکی با مسعود پزشکیان در ترازوی عقل و نقل

نقد رحمت‌اله بیگدلی بر نقد محسن اراکی به مسعود پزشکیان در خصوص تبیین معنای تقوا (بخش دوم)

رحمت اله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح طلب اخیرا در نامه‌ای سرگشاده به محسن اراکی عضو مجلس خبرگان، اظهارات او درباره مسعود پزشکیان را نقد کرده است که در ادامه بخش دوم آن را می‌خوانید.

مهار آتش‌سوزی در پناهگاه حیات‌وحش لوندویل/ سوختن ۷۰ درخت کاج و خسارت به ۲ هکتار

وقوع آتش‌سوزی در میان درختان کاج و علف‌های هرز پناهگاه حیات‌وحش لوندویل شهرستان آستارا، با واکنش عوامل آتش نشانی و نیرو‌های محیط زیست مهار شد.

کد خبر: ۲۰۴۹۴۱
۱۷:۴۸ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۵

مهار آتش‌سوزی در پناهگاه حیات‌وحش لوندویل/ سوختن ۷۰ درخت کاج و خسارت به ۲ هکتار

دیدارنیوز: دقایقی پیش، آتش‌سوزی در محدوده درختان دست کاشت کاج پناهگاه حیات‌وحش لوندویل شهرستان آستارا که از بیرون از محدوده فنس‌کشی به داخل سرایت کرده بود، با حضور به‌موقع نیرو‌های آتش‌نشانی مهار شد و از گسترش شعله‌ها به بخش نگهداری مرال‌ها جلوگیری به عمل آمد.

وقوع آتش‌سوزی در میان درختان کاج و علف‌های هرز پناهگاه حیات‌وحش لوندویل شهرستان آستارا، دقایقی پیش با واکنش سریع عوامل آتش نشانی و نیرو‌های محیط زیست مهار شد.

بر اساس این گزارش، آتش از بیرون از محدوده و بخش فنس‌کشی شده پناهگاه به داخل سرایت کرد که بلافاصله آتش‌نشانی شهرداری آستارا با دو خودروی آتش‌نشانی و یک تانکر ۱۰ هزار لیتری آب در کمتر از ده دقیقه در محل حادثه حاضر شده و عملیات اطفای حریق را آغاز کردند.

محمدرضا سلامی‌ریک، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان آستارا، در این رابطه در گفت‌و‌گو با ایسنا با اشاره به مهار کامل آتش در پناهگاه حیات وحش لوندویل اظهار کرد: علت وقوع این آتش‌سوزی قطعا عمدی است و بررسی‌های کارشناسی برای شناسایی عامل یا عوامل این حریق همچنان ادامه دارد.

وی افزود: هرچند با اقدام به‌موقع آتش‌نشانان از گسترش آتش به سایر نقاط حساس پناهگاه جلوگیری شد، اما متأسفانه این حادثه به ۲ هکتار از پوشش گیاهی منطقه شامل درختان کاج و تمشک‌زار‌ها آسیب وارد کرد و همچنین ۷۰ اصله درخت دست‌کاشت کاج نیز در آتش سوخت.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست آستارا با ابراز خرسندی از عدم سرایت آتش به بخش نگهداری مرال‌ها (گوزن زرد ایرانی) خاطرنشان کرد: در حال حاضر آتش‌سوزی به طور کامل مهار شده و نیرو‌های آتش نشانی و ماموران محیط زیست در مرحله لکه‌گیری و خنک‌سازی نقاط باقی‌مانده قرار دارند تا از بروز مجدد شعله‌ها جلوگیری شود.

سلامی گفت: از شهروندان و مسافرین درخواست میشود تا از هر گونه ایجاد حریق در حاشیه و داخل پناهگاه حیات وحش خودداری کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف زیست محیطی و آتش سوزی موارد را به یگان حفاظت محیط زیست شهرستان آستارا اطلاع دهند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر