دیدار تماشاگرپسند و پرهیجان استقلال و پرسپولیس در هفته پنجم لیگ برتر، با تساوی یک بر یک تمام شد و تراکتور تبریز به صدرنشینی در این هفته ادامه داد.

دیدارنیوز _ سرویس ورزشی: دربی با تماشاگر تهران در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شد و برنده نداشت، اما تحرک بازیکنان، بدون ترس بودن، موقعیتها و شور و هیجانی که هواداران دو تیم نشان دادند این جدال حساس را دیدنی کرد.
به گزارش دیدارنیوز، دربی ۱۰۷ پایتخت امشب در هفته پنجم لیگ برتر فوتبال ایران برگزار شد و دو تیم در پایان به تساوی یک بر یک رضایت دادند.
نیمه اول گلی نداشت و پرتاب بطری به همراه لیزر انداختن روی صورت بازیکنان از روی سکوها و توقف بازی حواشی این نیمه را بالا برده بود.
در نیمه دوم تلاش سرخابیها بیشتر شد و در دقیقه ۵۰ بود که محمدمهدی محبی در حالی که بین سه مدافع استقلال قرار داشت و آنها شبیه به تماشاگر بودند، با شوتی راحت دروازه استقلال را باز کرد و نقش جهان غرق در شادی برای سرخها شد.
تنها ۱۰ دقیقه بعد، استقلال که برای رسیدن به گل تساوی به آب و آتش زده بود، روی شوت محکم یاسر آسانی دروازه نیازمند را فرو ریخت و این بار قسمت آبی ورزشگاه به هوا رفت و هواداران استقلال فریاد گل سر دادند.
دو تیم در نهایت به تساوی رضایت دادند؛ استقلال با ۱۱ امتیاز و دو امتیاز کمتر پشت تراکتور در رده دوم باقی ماند و پرسپولیس ۱۰ امتیازی در جایگاه چهار ایستاد.
نتایج بازیهای پایان یافته امشب در هفته پنجم لیگ برتر:
ملوان انزلی صفر - نساجی مازندران یک
ذوبآهن اصفهان یک - پیکان تهران صفر
خیبر خرمآباد دو - فولاد خوزستان صفر