تیتر امروز

گفت‌وگوی عراقچی و عاصم منیر درباره مذاکرات، حملات انصارالله و عربستان/ پاکستان خواستار بازگشت ایران ‌و آمریکا به مذاکرات شد
عملیات «طرد اقتصادی» علیه ایران و تنش در تنگه هرمز (روز صد‌وپنجاه‌وششم آتش‌بس)

گفت‌وگوی عراقچی و عاصم منیر درباره مذاکرات، حملات انصارالله و عربستان/ پاکستان خواستار بازگشت ایران ‌و آمریکا به مذاکرات شد

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
نبرد برای کنگره در سایه اقتصاد، قطبی‌شدن سیاسی و پیامدهای ژئوپولیتیک
حسن بهشتی‌پور، انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶ آمریکا را تحلیل کرد

نبرد برای کنگره در سایه اقتصاد، قطبی‌شدن سیاسی و پیامدهای ژئوپولیتیک

حسن بهشتی‌پور، تحلیلگر مسائل بین الملل در یادداشتی اختصاصی برای دیدارنیوز، به تحلیل انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶ آمریکا پرداخته است که در ادامه می‌خوانید.
جنگ نفتکش‌ها در خلیج‌فارس/ صداوسیما باید ملی شود/ ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

جنگ نفتکش‌ها در خلیج‌فارس/ صداوسیما باید ملی شود/ ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت

این صد و شصت و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تنش در خاورمیانه ادامه دارد

حملات اسرائیل به چند روستا در جنوب لبنان

یک رسانه لبنانی اعلام کرد که توپخانه اسرائیل از شب گذشته، شهرک‌های حولا، المنصوری و بیوت‌السیاد در جنوب لبنان را گلوله‌باران کرده است.

کد خبر: ۲۰۴۷۳۵
۱۳:۱۶ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۵

حملات اسرائیل به چند روستا در جنوب لبنان

دیدارنیوز: «خبرگزاری ملی لبنان» اعلام کرد، توپخانه اسرائیل از شب گذشته تا صبح دوشنبه ۹ شهریور، شهرک‌های حولا، المنصوری و بیوت‌السیاد در جنوب لبنان را گلوله‌باران کرد.

به نقل از العربیه، این حملات با وجود توافق چارچوبی صورت گرفته است که لبنان و اسرائیل پس از ۵ دور مذاکره با میانجیگری آمریکا، در ۲۶ ژوئن (خردادماه) به آن دست یافتند.

این توافق بر خلع سلاح حزب‌الله، عقب‌نشینی تدریجی ارتش اسرائیل از مناطقی که در جنوب لبنان اشغال کرده و همچنین استقرار ارتش لبنان، ابتدا در مناطقی «آزمایشی»، تأکید دارد.

انتظار می‌رود دور جدید مذاکرات در سپتامبر (شهریورماه) برگزار شود، اما هنوز زمان آن تعیین نشده است.

بر اساس اعلام مقام‌های لبنانی، حملات هوایی و عملیات زمینی اسرائیل بیش از ۴۳۰۰ کشته بر جای گذاشته است.

پس از امضای یادداشت تفاهم میان آمریکا و ایران در اواسط ژوئن (خردادماه) و توافق چارچوبی با میانجیگری واشینگتن میان لبنان و اسرائیل، از شدت درگیری‌ها کاسته شد.

با این حال، نیرو‌های اسرائیلی در هفته‌های اخیر حملات خود به شهرک‌های جنوب لبنان را تشدید کردند؛ به‌ویژه در منطقه نبطیه که ارتفاعات راهبردی علی‌الطاهر در آن قرار دارد.

ارسال نظرات
captcha
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۰ شهريور
امروز جمعه ۲۰ شهريور
امروز جمعه ۲۰ شهريور
امروز جمعه ۲۰ شهريور
پرطرفدارترین ها