ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین، در واکنش به حمله پهپادی روسیه به یک انبار مهمات در نزدیکی کییف، از نگهداری این مهمات در نزدیکی مناطق مسکونی انتقاد کرد.

دیدارنیوز: در پی حمله پهپادی روسیه به یک انبار مهمات در نزدیکی کییف، ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین از نگهداری این مهمات در نزدیکی مناطق مسکونی انتقاد کرد و خواستار پاسخگویی مسئولان این تصمیم شد.
زلنسکی گفت مهمات، پهپادها و مواد منفجرهای که در این انبار نگهداری میشد، نباید در چنین محلی قرار میگرفت و کسانی که اجازه این کار را دادهاند باید درباره تصمیم خود پاسخگو باشند.
در پی این حمله و انفجارهای متوالی، دستکم ۳۷ نفر کشته شدند و به مناطق مسکونی اطراف و یک مرکز نگهداری سالمندان و افراد دارای معلولیت آسیب رسید.
به نقل از العربیه، دادستانی اوکراین نیز تحقیقاتی را درباره احتمال «سهلانگاری مجرمانه» آغاز کرده است.