تیتر امروز

حمله پهپادی اوکراین به بندر ماخاچ‌قلعه در ساحل خزر/ رایزنی وزرای خارجه پاکستان و ترکیه/ ترامپ: جنگ با ایران بلافاصله پس از انتخابات در آمریکا پایان خواهد یافت
عملیات «طرد اقتصادی» علیه ایران و تنش در تنگه هرمز (روز صد‌وپنجاه‌وپنجم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

حمله پهپادی اوکراین به بندر ماخاچ‌قلعه در ساحل خزر/ رایزنی وزرای خارجه پاکستان و ترکیه/ ترامپ: جنگ با ایران بلافاصله پس از انتخابات در آمریکا پایان خواهد یافت

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
نبرد برای کنگره در سایه اقتصاد، قطبی‌شدن سیاسی و پیامدهای ژئوپولیتیک
حسن بهشتی‌پور، انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶ آمریکا را تحلیل کرد

نبرد برای کنگره در سایه اقتصاد، قطبی‌شدن سیاسی و پیامدهای ژئوپولیتیک

حسن بهشتی‌پور، تحلیلگر مسائل بین الملل در یادداشتی اختصاصی برای دیدارنیوز، به تحلیل انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶ آمریکا پرداخته است که در ادامه می‌خوانید.
جنگ نفتکش‌ها در خلیج‌فارس/ صداوسیما باید ملی شود/ ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

جنگ نفتکش‌ها در خلیج‌فارس/ صداوسیما باید ملی شود/ ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت

این صد و شصت و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمد اتابک در سفر به کرمان توضیح داد

اقدامات وزارت صمت در دوران جنگ

محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره اقدامات وزارت صمت در دوران جنگ گفت: وزارت صمت در این دوره در حوزه‌هایی از جمله بیمه و تأمین الزامات مورد نیاز برای راه‌اندازی مجدد واحدها، حمایت‌های لازم را انجام داد.

کد خبر: ۲۰۴۵۷۸
۱۹:۰۵ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۵

اقدامات وزارت صمت در دوران جنگ

دیدارنیوز: وزیر صنعت، معدن و تجارت با تشریح اقدامات این وزارتخانه در دوران جنگ، از حضور میدانی در واحد‌های صنعتی آسیب‌دیده و حمایت از آنها برای بازگشت سریع به چرخه تولید خبر داد و گفت: وزارت صمت در این دوره در حوزه‌هایی از جمله بیمه و تأمین الزامات مورد نیاز برای راه‌اندازی مجدد واحدها، حمایت‌های لازم را انجام داد.

محمد اتابک پنجشنبه پنجم شهریور در مراسم افتتاح چند طرح صنعتی، معدنی و زیرساختی در استان کرمان، در جمع خبرنگاران با اشاره به عملکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت در شرایط جنگی کشور اظهار کرد: وزارت صمت در دوران جنگ حامی واحد‌های تولیدی بود و با حضور در کارخانه‌ها، به‌ویژه بخش‌هایی که آسیب دیده بودند، اقدامات لازم برای راه‌اندازی سریع واحد‌ها را دنبال می‌کرد.

وی افزود: در این دوره، موضوعاتی از جمله بیمه و سایر الزامات مورد نیاز برای بازگشت سریع واحد‌های آسیب‌دیده به چرخه تولید پیگیری شد.

وزیر صمت در ادامه با اشاره به طرح‌های افتتاح‌شده در استان کرمان گفت: امروز در خدمت مردم شریف کرمان بودیم و چند طرح مهم به بهره‌برداری رسید که از نظر اقتصادی، تولیدی، زیست‌محیطی و اجتماعی حائز اهمیت هستند.

اتابک درباره یکی از طرح‌های افتتاح‌شده در حوزه صنعت مس اظهار کرد: این طرح از مهم‌ترین پروژه‌های افتتاح‌شده امروز است و از نظر مزیت‌های زیست‌محیطی و تولیدی، برای مجموعه مس، شرکت ملی صنایع مس ایران و صنعت کشور ارزشمند است.

وی بیان کرد: این طرح ظرفیت تولید سالانه ۳۶ هزار تن کنسانتره مس را دارد که از ارزش اقتصادی بالایی برخوردار است. همچنین آبگیری و بازگشت آب در این طرح، آثار مثبت زیست‌محیطی به همراه خواهد داشت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین به افتتاح یک ورزشگاه ۱۰ هزار نفری چندمنظوره اشاره کرد و گفت: این طرح از نظر اجتماعی اهمیت دارد و با استفاده از منابع مسئولیت اجتماعی شرکت ملی صنایع مس ایران اجرا شده است.

وی درباره طرح ریلی افتتاح‌شده در استان کرمان نیز گفت: این خط‌آهن به شبکه سراسری متصل می‌شود و عملاً موجب کاهش حمل‌ونقل جاده‌ای خواهد شد. امیدواریم در قطب صنعت و معدن کشور شاهد اجرای طرح‌های بیشتری از این دست باشیم.

اتابک با قدردانی از عملکرد شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: این شرکت در این مدت پیشرفت خوبی داشته است و باید از کارکنان، مدیران و کارگران آن تشکر و قدردانی کنیم. وزارت صمت نیز حمایت‌هایی را انجام داده که امروز بخشی از نتایج آن در قالب پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده، قابل مشاهده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش رئیس‌جمهور در مدیریت امور کشور طی دوران جنگ گفت: حقیقتاً همه کار‌هایی که در وزارتخانه‌ها انجام می‌شد، تحت هدایت رئیس‌جمهور بود و اگر بخواهیم بگوییم کاری را ما انجام دادیم، باید از خود رئیس‌جمهور سؤال شود؛ چراکه مربی و هماهنگ‌کننده اصلی مجموعه دولت، رئیس‌جمهور بود و راهبری اقدامات مورد نیاز برای دوران جنگ توسط ایشان انجام شد.

ارسال نظرات
captcha
امروز پنجشنبه ۱۹ شهريور
امروز پنجشنبه ۱۹ شهريور
امروز پنجشنبه ۱۹ شهريور
امروز پنجشنبه ۱۹ شهريور
پرطرفدارترین ها