تیتر امروز

جنگ نفتکش‌ها در خلیج‌فارس/ صداوسیما باید ملی شود/ ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

جنگ نفتکش‌ها در خلیج‌فارس/ صداوسیما باید ملی شود/ ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت

این صد و شصت و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ترامپ مقاله وال‌استریت درباره درخواست ایران برای پایان جنگ را بازنشر کرد/ هشدار یحیی سریع به ریاض/ بلومبرگ: آمریکا، به دنبال ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
عملیات «طرد اقتصادی» علیه ایران و تنش در تنگه هرمز (روز صد‌وپنجاه‌ودوم آتش‌بس)

ترامپ مقاله وال‌استریت درباره درخواست ایران برای پایان جنگ را بازنشر کرد/ هشدار یحیی سریع به ریاض/ بلومبرگ: آمریکا، به دنبال ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
گفت‌وگویی با رئیس‌جمهور: پیشنهاد سازوکار همراهی
محمد منصورنژاد نوشت

گفت‌وگویی با رئیس‌جمهور: پیشنهاد سازوکار همراهی

محمد منصورنژاد، استاد دانشگاه در یادداشتی با عنوان «گفت‌وگویی با رئیس‌جمهور: پیشنهاد سازوکار همراهی» نوشت: مشکلی که ایران امروز، درگیر آن است بورکراسی دست وپاگیر و ناکارآمد (حتی با در نظر نگرفتن...

آخرین نظرسنجی در اسرائیل؛ پیشتازی «گادی آیزنکوت»، نتانیاهو در جایگاه دوم

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی مؤسسه «کانتار» که در شبکه ۱۱ تلویزیون اسرائیل منتشر شد، از تداوم پیشتازی «گادی آیزنکوت»، رئیس حزب «یاشار» در رقابت‌های انتخاباتی کنست حکایت دارد.

کد خبر: ۲۰۴۱۵۷
۱۳:۲۱ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

آخرین نظرسنجی در اسرائیل؛ پیشتازی «گادی آیزنکوت»، نتانیاهو در جایگاه دوم

دیدارنیوز: نتایج تازه‌ترین نظرسنجی مؤسسه «کانتار» که در شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی منتشر شد، از تداوم پیشتازی «گادی آیزنکوت»، رئیس حزب «یاشار» در رقابت‌های انتخاباتی کنست حکایت دارد.

به نقل از شبکه ۱۱ تلویزیون اسرائیل (کان)، تازه‌ترین نظرسنجی مؤسسه «کانتار» نشان می‌دهد حتی برگزاری انتخابات مقدماتی حزب لیکود و شکل‌گیری فهرست جدید این حزب نیز نتوانسته جایگاه بنیامین نتانیاهو را در برابر رقیب اصلی تغییر دهد.

بر اساس این نظرسنجی، اگر انتخابات کنست امروز برگزار شود، حزب «یاشار» به رهبری آیزنکوت با کسب ۲۴ کرسی به بزرگ‌ترین حزب کنست تبدیل خواهد شد. این رقم نسبت به نظرسنجی قبلی که روز یکشنبه منتشر شده بود، یک کرسی افزایش نشان می‌دهد؛ در مقابل، حزب لیکود با کسب ۲۳ کرسی در جایگاه دوم قرار می‌گیرد که با نظرسنجی‌های قبلی تفاوتی ندارد.

به این ترتیب، برگزاری انتخابات مقدماتی و انتخاب فهرست جدید نامزد‌های لیکود، دست‌کم در نتایج این نظرسنجی، نتایج خوبی برای این حزب نداشته است.

داده‌های نظرسنجی نشان می‌دهد لیکود نه تنها فاصله خود با آیزنکوت را کاهش نداده، بلکه همچنان یک کرسی از رقیب خود عقب‌تر است.

پس از دو حزب نخست، حزب «بِیَخَد (با همدیگر)» به رهبری نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی با ۱۴ کرسی در جایگاه سوم قرار دارد و حزب «دموکرات‌ها» به رهبری «یائیر گولان»، نیز با ۱۰ کرسی جایگاه خود را حفظ کرده است.

حزب «عوتصما یهودیت» به رهبری ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی و «اسرائیل خانه ما»، به رهبری آویگدور لیبرمن نیز هر کدام ۹ کرسی به دست آورده‌اند؛ هر دو حزب در مقایسه با نظرسنجی قبلی یک کرسی کاهش داشته‌اند.

حزب «یهودیت متحد توراتی» به رهبری «اسحاق گلدکنوف»، نیز با ۹ کرسی جایگاه خود را حفظ کرده و حزب شاس به رهبری آریه درعی با هفت کرسی در رتبه بعدی قرار دارد.

در میان احزاب عرب، (خدش-تعال) به رهبری یوسف جبارین و احمد طیبی، ۶ کرسی و حزب «رعم» به رهبری منصور عباس ۵ کرسی به دست آورده‌اند. حزب صهیونیسم مذهبی به رهبری بتصلئل اسموتریچ، وزیر تندوری دارایی نیز با افزایش یک کرسی نسبت به نظرسنجی قبلی به ۵ کرسی رسیده است.

احزاب عرب نیز در مجموع ۱۱ کرسی را در اختیار خواهند داشت.

در این میان، حزب اتحاد به رهبری گلعاد اردان و یولی ادلشتاین با ۱.۶ درصد و حزب آبی و سفید به رهبری بنی گانتز با ۱.۴ درصد، نتوانسته‌اند از حد نصاب لازم برای ورود به کنست به دست بیاورند.

نظرسنجی موسسه کانتار همچنین دیدگاه رأی‌دهندگان درباره فهرست جدید لیکود پس از انتخابات مقدماتی این حزب را بررسی کرده است. در پاسخ به این پرسش که آیا فهرست جدید لیکود برای انتخابات کنست بهتر یا بدتر از فهرست قبلی است، ۴۴ درصد از پاسخ‌دهندگان اعلام کردند که هیچ تفاوتی میان دو فهرست وجود ندارد.

این یافته‌ها می‌تواند برای رهبری لیکود قابل توجه باشد؛ چرا که نشان می‌دهد تغییرات داخلی حزب هنوز نتوانسته فضای رقابت‌های سیاسی به شکل محسوسی بهبود دهد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
captcha
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۱۷ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۷ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۷ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۷ شهريور
پرطرفدارترین ها