تیتر امروز

جنگ نفتکش‌ها در خلیج‌فارس/ صداوسیما باید ملی شود/ ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

جنگ نفتکش‌ها در خلیج‌فارس/ صداوسیما باید ملی شود/ ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت

این صد و شصت و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ترامپ مقاله وال‌استریت درباره درخواست ایران برای پایان جنگ را بازنشر کرد/ هشدار یحیی سریع به ریاض/ بلومبرگ: آمریکا، به دنبال ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
عملیات «طرد اقتصادی» علیه ایران و تنش در تنگه هرمز (روز صد‌وپنجاه‌ودوم آتش‌بس)

ترامپ مقاله وال‌استریت درباره درخواست ایران برای پایان جنگ را بازنشر کرد/ هشدار یحیی سریع به ریاض/ بلومبرگ: آمریکا، به دنبال ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
گفت‌وگویی با رئیس‌جمهور: پیشنهاد سازوکار همراهی
محمد منصورنژاد نوشت

گفت‌وگویی با رئیس‌جمهور: پیشنهاد سازوکار همراهی

محمد منصورنژاد، استاد دانشگاه در یادداشتی با عنوان «گفت‌وگویی با رئیس‌جمهور: پیشنهاد سازوکار همراهی» نوشت: مشکلی که ایران امروز، درگیر آن است بورکراسی دست وپاگیر و ناکارآمد (حتی با در نظر نگرفتن...
‫پایان سلطه پاریسی‌ها در سوپرجام فرانسه

لانس غول‌کشی کرد؛ یک جام از دست انریکه و PSG پرید!

تنها چهار روز پس از قهرمانی در سوپرجام اروپا، اوضاع برای انریکه و PSG در سوپرجام فرانسه خوب پیش نرفت و پاریسی‌های پرستاره مغلوب لانس شدند.

کد خبر: ۲۰۴۰۱۴
۱۰:۰۹ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۵

لانس غول‌کشی کرد؛ یک جام از دست انریکه و PSG پرید!

دیدارنیوز: لانس در دیداری پربرخورد که دو اخراجی به همراه داشت با غلبه بر پاری سن ژرمن برای اولین بار در تاریخ خود قهرمان سوپرجام فرانسه شد.

تیم لانس که فصل گذشته پدیده فوتبال فرانسه بود پس از یک نمایش دلاورانه و پر از تعصب و عشق به پیراهن مقابل غولی مثل پاری سن ژرمن، در حالی که یک ساعت از بازی را با یک یار کمتر دنبال می‌کرد موفق شد پاری سن ژرمن را با نتیجه یک بر صفر شکست دهد.

این اولین قهرمانی لانس در سوپرجام فرانسه است و در سمت مقابل لوییس انریکه اولین فینال خود را به عنوان سرمربی پاری سن ژرمن در فرانسه واگذار کرد. نونو مندس در نیمه دوم این دیدار از زمین بازی اخراج شد تا برتری عددی پاریسی‌ها از بین برود.

لانس

‫سیستم چرخشی سرمربی اسپانیایی برای او گران تمام شد. انریکه با نیمکت‌نشین کردن بازیکنانی مثل عثمان دمبله، مندس و فابیان روئیز ریسک بزرگی کرد و لانس نشان داد رقیبی نیست که مقابل هیچ تیمی عقب‌نشینی کند. نماینده شمال فرانسه در برابر حملات پاری سن ژرمن مقاومت کرد و از اولین فرصت جدی خود نهایت بهره را برد.

‫تک گل این دیدار توسط فلوریان توون باتجربه به ثمر رسید که ارسال عالی متئو اودول از سمت چپ را به زیبایی وارد دروازه کرد. پاری سن ژرمن کنترلی روی بازی نداشت و این گل به جای اینکه پاریسی‌ها را برای انتقام مصمم کند، لانس را بیدارتر کرد.

هیجان بازیکنان لانس به حدی بود که کیلیان آنتونیو مدافع جوان و آینده‌دار این تیم مرتکب یک بی‌احتیاطی شد و جریان بازی را کاملا تغییر داد.

‫این مدافع در نبرد با مگنس آکلیوش توپ را زد، اما پایش را بیش از حد بالا آورد و بازیکن حریف را سرنگون کرد. داور بدون معطلی او را در اواخر نیمه اول اخراج کرد. با ده نفره شدن حریف، پاری سن ژرمن برتری عددی پیدا کرد و دزیره دوئه می‌توانست بلافاصله کار را به تساوی بکشاند، اما شوت سنگین او به تیر دروازه برخورد کرد.

‫عقب ماندن انریکه را مجبور به واکنش کرد. او بلافاصله سه تعویض انجام داد و دمبله، روئیز و مندس را برای جبران نتیجه به زمین فرستاد. مندس پرتغالی در اولین تماس خود با توپ در آستانه باز کردن دروازه بود، اما واکنش استثنایی ریسر دروازه‌بان لانس مانع از گلزنی او شد.

‫فشار پاریسی‌ها لحظه به لحظه بیشتر می‌شد و لانس با یک یار کمتر با تمام توان دفاع می‌کرد. فرار عالی دوئه به گلزنی فابیان روئیز ختم شد، اما این گل به دلیل آفساید میلی‌متری دوئه مردود اعلام شد. در دقایق پایانی دمبله در کمال ناباوری یک فرصت طلایی را از فاصله دو متری دروازه به آسمان فرستاد تا بازی با همان یک گل به سود لانس به پایان برسد.

لانس

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
captcha
امروز سه‌شنبه ۱۷ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۷ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۷ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۷ شهريور
پرطرفدارترین ها