تیتر امروز

حادثه امنیتی در تنگه هرمز/ هشدار سفارت آمریکا در بحرین نسبت به حملات احتمالی ایران/ ادعای سنتکام: در پاسخ به حمله به دو ناو آمریکایی، ۳ نفتکش ایرانی را هدف قرار دادیم +ویدیو
عملیات «طرد اقتصادی» علیه ایران و تنش در تنگه هرمز (روز صد‌وپنجاهم آتش‌بس)

حادثه امنیتی در تنگه هرمز/ هشدار سفارت آمریکا در بحرین نسبت به حملات احتمالی ایران/ ادعای سنتکام: در پاسخ به حمله به دو ناو آمریکایی، ۳ نفتکش ایرانی را هدف قرار دادیم +ویدیو

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
گفت‌وگویی با رئیس‌جمهور: پیشنهاد سازوکار همراهی
محمد منصورنژاد نوشت

گفت‌وگویی با رئیس‌جمهور: پیشنهاد سازوکار همراهی

محمد منصورنژاد، استاد دانشگاه در یادداشتی با عنوان «گفت‌وگویی با رئیس‌جمهور: پیشنهاد سازوکار همراهی» نوشت: مشکلی که ایران امروز، درگیر آن است بورکراسی دست وپاگیر و ناکارآمد (حتی با در نظر نگرفتن...
تکرار شکست‌های پیاپی رویکرد دولت در حل ناترازی بنزین/ سکانداران اصلی، عالم به علم اقتصاد نیستند/ راهی برای ایجاد ارتباط با دولت و ارائه راه‌حل وجود ندارد
میزگرد اقتصادی دیدارنیوز با حضور سه اقتصاددان

تکرار شکست‌های پیاپی رویکرد دولت در حل ناترازی بنزین/ سکانداران اصلی، عالم به علم اقتصاد نیستند/ راهی برای ایجاد ارتباط با دولت و ارائه راه‌حل وجود ندارد

در میزگرد اقتصادی دیدارنیوز، میزبان کارشناسان اقتصادی، مهدی پازوکی، فرهاد بیاشاد و سید علیرضا بهبهانی بودیم و از ناترازی بنزین و وضعیت وخیم اقتصاد کشور صحبت کردیم.
مجوز‌های جدید این سایت نمایشگاهی پنج‌ساله خواهد بود

دهنوی: مرکز نمایشگاهی ایران‌مال باید به کانون اجتماعی تهران و کشور تبدیل شود

محمدعلی دهقانی دهنوی، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: مرکز نمایشگاهی ایران‌مال باید به کانون اجتماعی تهران و کشور تبدیل شود.

کد خبر: ۲۰۳۷۷۲
۱۰:۱۰ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۵

دهنوی: مرکز نمایشگاهی ایران‌مال باید به کانون اجتماعی تهران و کشور تبدیل شود

دیدارنیوز: رئیس سازمان توسعه تجارت ایران بر ضرورت بازگشت سریع رتبه «الف بین‌المللی» به مرکز نمایشگاهی ایران‌مال تأکید کرد و گفت: سایت‌های نمایشگاهی باید از یک فضای صرفاً نمایشگاهی به کانون‌های رویدادمحور و اجتماعی کشور تبدیل شوند.

دکتر محمدعلی دهقانی دهنوی، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، عصر روز دوشنبه ۱۹ مرداد در دیدار با حمید بابایی‌نژاد، مدیرعامل و رئیس هیأت‌مدیره هلدینگ هتلداران مروارید آسیا و مرکز نمایشگاهی ایران‌مال، با تقدیر از اقدامات انجام‌شده در این مجموعه، اظهار کرد: در حق این مجموعه کم‌لطفی شده است و باید با سرعت و فوریت، رتبه «الف بین‌المللی» مرکز نمایشگاهی ایران‌مال اصلاح و مجدداً به آن تعلق گیرد تا حق مطلب درباره ظرفیت‌های این مجموعه ادا شود.

وی افزود: مجوز‌های جدید این سایت نمایشگاهی پنج‌ساله خواهد بود و تلاش می‌کنیم روند‌های مرتبط با فعالیت آن با نگاه حمایتی و توسعه‌ای دنبال شود.

رئیس سازمان توسعه تجارت با استقبال از رویکرد مدیریت مرکز نمایشگاهی ایران‌مال تصریح کرد: مجموعه‌های نمایشگاهی، به‌ویژه مجموعه بزرگی مانند ایران‌مال، نباید صرفاً محل برگزاری نمایشگاه باشند؛ بلکه باید به پاتوق جوانان و کانون رویداد‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی تبدیل شوند.

دهقانی دهنوی ادامه داد: برگزاری برنامه‌های هنری از کنسرت و تئاتر گرفته تا رویداد‌های متنوع اجتماعی، فرهنگی و حتی ظرفیت‌های فودکورت‌ها می‌تواند این مجموعه را به یک کانون بزرگ اجتماعی برای مردم تهران و حتی مخاطبان سراسر کشور تبدیل کند و با ابتکارات جدید، فضای پرنشاطی را برای جامعه فراهم آورد.

وی با ابراز امیدواری برای بازدید از مرکز نمایشگاهی ایران‌مال در آینده نزدیک گفت: سایت‌های نمایشگاهی کشور باید از ظرفیت رویداد‌های مختلف، از جمله برنامه‌های بین‌المللی و میزبانی‌های رسمی، برای معرفی توانمندی‌های ایران و توسعه تعاملات اقتصادی و تجاری با میهمانان خارجی استفاده کنند.

در این دیدار، حمید بابایی‌نژاد نیز گزارشی از اقدامات، ظرفیت‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای مرکز نمایشگاهی ایران‌مال ارائه کرد و بر حرکت این مجموعه به سمت برگزاری رویداد‌های ملی و بین‌المللی، توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و ایفای نقش مؤثرتر در صنعت نمایشگاهی کشور تأکید کرد.

برچسب ها: ایران مال
ارسال نظرات
captcha
امروز يکشنبه ۱۵ شهريور
امروز يکشنبه ۱۵ شهريور
امروز يکشنبه ۱۵ شهريور
امروز يکشنبه ۱۵ شهريور
پرطرفدارترین ها