تیتر امروز

سخنگوی سپاه: ناو هواپیمابر آمریکا را در فاصله ۵۰۰ کیلومتری هدف قرار دادیم/ دلیل صدای انفجار در اطراف ملارد چه بود؟/ تهدید پاکستان به فعال‌کردن پیمان مکه علیه یمن
عملیات «طرد اقتصادی» علیه ایران و تنش در تنگه هرمز (روز صد‌وپنجاه‌وچهارم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

سخنگوی سپاه: ناو هواپیمابر آمریکا را در فاصله ۵۰۰ کیلومتری هدف قرار دادیم/ دلیل صدای انفجار در اطراف ملارد چه بود؟/ تهدید پاکستان به فعال‌کردن پیمان مکه علیه یمن

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
نبرد برای کنگره در سایه اقتصاد، قطبی‌شدن سیاسی و پیامدهای ژئوپولیتیک
حسن بهشتی‌پور، انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶ آمریکا را تحلیل کرد

نبرد برای کنگره در سایه اقتصاد، قطبی‌شدن سیاسی و پیامدهای ژئوپولیتیک

حسن بهشتی‌پور، تحلیلگر مسائل بین الملل در یادداشتی اختصاصی برای دیدارنیوز، به تحلیل انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶ آمریکا پرداخته است که در ادامه می‌خوانید.
جنگ نفتکش‌ها در خلیج‌فارس/ صداوسیما باید ملی شود/ ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

جنگ نفتکش‌ها در خلیج‌فارس/ صداوسیما باید ملی شود/ ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت

این صد و شصت و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پاسخگویی مسئولانه و متواضعانه را وظیفه خود می‌شماریم

رئیس عدلیه: خبرنگار متعهد، دیده‌بان تیزبین میدان جنگ روایت‌هاست

غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس عدلیه به مناسبت روز خبرنگار نوشت: خبرنگار متعهد، دیده‌بان تیزبین میدان جنگ روایت‌هاست؛ او که با کلامی سدید و قلمی بصیر، خاکریز‌های ذهن جامعه را در برابر تهاجم ترکیبی دشمنان استقلال و اقتدار ایران، مستحکم می‌سازد و اجازه نمی‌دهد که غبار تردید، سیمای درخشان حقانیت ایران اسلامی را مخدوش کند.

کد خبر: ۲۰۳۵۴۹
۱۰:۱۵ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۵

رئیس عدلیه: خبرنگار متعهد، دیده‌بان تیزبین میدان جنگ روایت‌هاست

دیدارنیوز: رئیس قوه قضاییه نوشت: امروز که استکبار جهانی تمامی توان خود را در کارزار ناجوانمردانه جنگ شناختی به میدان آورده است، قلم خبرنگار متعهد ما، بسان تیری در چله‌ی کمان اقتدار ملی است.

غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس عدلیه به مناسبت روز خبرنگار، در فضای مجازی نوشت: «خبرنگاران متعهد کشور در دشوارترین روز‌های یک‌سال گذشته، با شجاعت و مسئولیت‌پذیری، از مرز‌های آگاهی عمومی و انسجام ملی پاسداری و در میدان جنگ شناختی، با خط تحریف، سیاه نمایی و تفرقه‌افکنی دشمن مقابله کردند. 

در مقطعی که تمام دنیای کفر و استکبار، جنگی موجودیتی به ایران عزیز ما تحمیل کرده، عظمت کاری خبرنگاری بیش از پیش درک می‌شود. 

خبرنگاری که سعی می‌کند خبرش درست و دقیق و سریع باشد و در عین حال التهاب و تشنج اجتماعی خلق نکند و امنیت روانی مردم را تثبیت کند، حقیقتاً هم‌سنگر همان رزمندگان پشت لانچر است که از تمامیت ارضی و عزت و اقتدار ایران عزیز دفاع و صیانت می‌کنند. 

خبرنگار متعهد، دیده‌بان تیزبین میدان جنگ روایت‌هاست؛ او که با کلامی سدید و قلمی بصیر، خاکریز‌های ذهن جامعه را در برابر تهاجم ترکیبی دشمنان استقلال و اقتدار ایران، مستحکم می‌سازد و اجازه نمی‌دهد که غبار تردید، سیمای درخشان حقانیت ایران اسلامی را مخدوش نماید. 

امروز که استکبار جهانی تمامی توان خود را در کارزار ناجوانمردانه جنگ شناختی به میدان آورده است، قلم خبرنگار متعهد ما، بسان تیری در چله‌ی کمان اقتدار ملی است.

مجاهدت‌های خبرنگاران را ارج می‌نهیم و پاسخگویی مسئولانه و متواضعانه به آنان را در دستگاه قضایی وظیفه خود می‌شماریم. 

روز خبرنگار و یاد شهدای رسانه گرامی باد.»

ارسال نظرات
captcha
امروز چهارشنبه ۱۸ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۸ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۸ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۸ شهريور
پرطرفدارترین ها