تیتر امروز

توافق مکه؛ نشانه‌ای از شکل‌گیری نظم امنیتی جدید در جنوب و غرب آسیا؟
یادداشتی از حسن بهشتی‌پور، کارشناس مسائل بین‌الملل و عضو شورای علمی ایراس

توافق مکه؛ نشانه‌ای از شکل‌گیری نظم امنیتی جدید در جنوب و غرب آسیا؟

حسن بهشتی‌پور، کارشناس مسائل بین‌الملل و عضو شورای علمی ایراس در یادداشتی به تحلیل ابعاد مختلف «توافق مکه» پرداخته است که در دیدارنیوز می‌خوانید.
نروژ: جنگ علیه ایران نقض قوانین بین‌المللی است/ ترکیه مانور‌هایی با عربستان و پاکستان برگزار می‌کند/ انفجار مهیب در کارخانه اسلحه‌سازی در رم +ویدیو
توقف تجاوز هوایی آمریکا و ادامه مذاکرات (روز صد‌وبیست‌وهشتم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

نروژ: جنگ علیه ایران نقض قوانین بین‌المللی است/ ترکیه مانور‌هایی با عربستان و پاکستان برگزار می‌کند/ انفجار مهیب در کارخانه اسلحه‌سازی در رم +ویدیو

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
سفر به استان بوشهر یک ضرورت بود

وزیر بهداشت: سلامت مردم مناطق صنعتی رصد می‌شود

محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت در سفر به بوشهر گفت: با توجه به استقرار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه و احتمال وجود برخی آلاینده‌های زیست‌محیطی، انجام پایش مستمر سلامت مردم، اجرای طرح‌های تحقیقاتی و توسعه برنامه‌های آموزشی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر: ۲۰۳۴۴۳
۱۲:۲۱ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۵

وزیر بهداشت: سلامت مردم مناطق صنعتی رصد می‌شود

دیدارنیوز: وزیر بهداشت گفت: مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی چاه‌مبارک و مرکز پایش سلامت نخل تقی در شهرستان عسلویه با تمرکز بر پایش مستمر شاخص‌های سلامت، آموزش و پژوهش، نقشی کلیدی در پیشگیری از آسیب‌های زیست‌محیطی ناشی از صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه ایفا خواهد کرد.

محمدرضا ظفرقندی چهارشنبه ۱۴ مرداد به همراه ارسلان زارع استاندار بوشهر، فرماندار عسلویه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و جمعی از مسئولان استانی، از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی چاه‌مبارک و مرکز پایش سلامت نخل تقی در شهرستان عسلویه بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات درمانی به مردم منطقه قرار گرفت.

وزیر بهداشت در این بازدید، از بخش‌های مختلف این مراکز بهداشتی درمانی دیدن کرد و با امکانات موجود، نیاز‌های حوزه سلامت منطقه و روند ارائه خدمات آشنا شد.

ظفرقندی در بازدید از مرکز پایش سلامت نخل تقی گفت: تکمیل و تجهیز این مرکز با همکاری استانداری بوشهر و دانشگاه علوم پزشکی با شتاب دنبال می‌شود تا این مرکز با تمرکز بر پایش، آموزش و پژوهش، نقش مؤثری در حفظ سلامت مردم منطقه، به‌ویژه در مناطق صنعتی و نفت و گاز ایفا کند.

وی افزود: سفر به استان بوشهر پس از خدمات و تلاش‌های ارزشمند کارکنان حوزه سلامت در دوران جنگ و به‌ویژه در روز‌های اخیر، یک ضرورت بود و وظیفه داشتیم ضمن قدردانی از همکاران، از نزدیک مسائل و نیاز‌های مراکز درمانی و بهداشتی استان را بررسی کنیم.

وزیر بهداشت اضافه کرد: در این سفر، علاوه بر بازدید از مرکز استان، از مراکز بهداشتی درمانی در مسیر از جمله شهرستان عسلویه نیز بازدید شد تا پروژه‌های نیمه‌تمام و نیاز‌های موجود با همکاری استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هرچه سریع‌تر ساماندهی و تکمیل شود.

ظفرقندی با اشاره به ظرفیت‌های مرکز پایش سلامت نخل تقی بیان کرد: این مرکز، مجموعه‌ای نوین و ارزشمند در حوزه سلامت است که مسئولیت پایش وضعیت سلامت منطقه را بر عهده دارد و علاوه بر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، بستر مناسبی برای فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: با توجه به استقرار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه و احتمال وجود برخی آلاینده‌های زیست‌محیطی، انجام پایش مستمر سلامت مردم، اجرای طرح‌های تحقیقاتی و توسعه برنامه‌های آموزشی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وزیر بهداشت تأکید کرد: هدف از راه‌اندازی و تکمیل این مرکز، رصد مستمر شاخص‌های سلامت و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی است تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تخصصی، سلامت مردم منطقه به بهترین شکل ممکن تأمین شود.

ارسال نظرات
captcha
امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد
امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد
امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد
امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد
پرطرفدارترین ها