تیتر امروز

احتمال شنیدن صدای انفجار در جنوب اصفهان/ قائم‌پناه:‌ ۸۰ درصد مردم نگران گرانی و حدود ۶۰ درصد خواهان مذاکره هستند/ فایننشال تایمز: گزینه حمله به اهداف نظامی آمریکا در اروپا در دستور کار ایران
توقف تجاوز آمریکا و ابهام در مذاکرات (روز صد‌وسی‌‌وسوم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

احتمال شنیدن صدای انفجار در جنوب اصفهان/ قائم‌پناه:‌ ۸۰ درصد مردم نگران گرانی و حدود ۶۰ درصد خواهان مذاکره هستند/ فایننشال تایمز: گزینه حمله به اهداف نظامی آمریکا در اروپا در دستور کار ایران

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ...
کمبود بنزین ۱۴ میلیون لیتر، قاچاق ۲۰ میلیون لیتر در روز!/ دفاع سید محمد خاتمی از توافق با آمریکا/ نفت می‌توانستیم بفروشیم، الان نمی‌توانیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

کمبود بنزین ۱۴ میلیون لیتر، قاچاق ۲۰ میلیون لیتر در روز!/ دفاع سید محمد خاتمی از توافق با آمریکا/ نفت می‌توانستیم بفروشیم، الان نمی‌توانیم

این صد و شصت و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحمت‌الله بیگدلی: الزامی بر معمم بودن ولی‌فقیه نیست
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «تنگنا» با یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب

رحمت‌الله بیگدلی: الزامی بر معمم بودن ولی‌فقیه نیست

در چهارمین قسمت از فصل جدید برنامه «تنگنا» میزبان رحمت‌الله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب بودیم و او دیدگاه‌های خود درباره ریشه‌ها و علل وضع موجود کشور و راه‌های برون‌رفت از این وضعیت را تشریح...
نظر مجلس هم بر انتقام و قصاص است

سلیمی، نماینده مجلس: سران آمریکا و اسرائیل مهدورالدم و واجب‌القتل هستند/ کشور‌های همسایه ادب خواهند شد

علیرضا سلیمی، عضو هیات رئیسه مجلس گفت: حکم جنایتکاران مانند سلمان رشدی است. سران آمریکا و اسرائیل مهدورالدم و واجب‌القتل هستند و نباید در آرامش نخواهند مرد و هر شب باید کابوس ببینند.

کد خبر: ۲۰۳۱۰۶
۱۲:۵۵ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۵

سلیمی، نماینده مجلس: سران آمریکا و اسرائیل مهدورالدم و واجب‌القتل هستند/ کشور‌های همسایه ادب خواهند شد

دیدارنیوز: علیرضا سلیمی، عضو هیات رئیسه مجلس درباره نظر پارلمان درباره انتقام از آمریکا و اسرائیل و قصاص دونالد ترامپ و سران آمریکا در ماجرای ترور رهبری به دیده بان ایران گفت: «رهبری تنها بحث انتقام را مطرح نکرده‌اند بلکه موضوع «قصاص» هم در کنار انتقام مطرح شده‌اند. نظر مجلس هم بر انتقام و قصاص است. به صراحت تاکید و اعلام کردیم که اگر نیاز به قانون داشته باشد، حتما آن را پیگیری خواهیم کرد.»

 «اگر انتقام نگیریم همواره سایه ترور و تهدید بر سر کشور ما باقی خواهد ماند.» این بخشی از سخنان سردار سیدمجید میراحمدی مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح است. او معتقد است: «این جنایتکاران به مرگی راحت و در بستر جان دهند. این وعده الهی است و قطعا محقق خواهد شد.» پس از ان که رهبر سوم انقلاب اسلامی در بیانیه خود از «عهد انتقام» سخن گفت موضوع گرفتن انتقام رهبری بیش از پیش در اظهارنظر برخی از مسئولان به ویژه نمایندگان پررنگ‌تر شده است. برخی از نمایندگان و مسئولان معتقدند که «هر انسان آزاده می‌تواند این انتقام را در هر جای دنیا قصاص را اجرا کند.» برخی دیگر، اما می‌گویند فعلا بستر گرفتن انتقام فراهم نیست.

رسانه دیده‌بان ایران درباره گرفتن انتقام در کشور با علیرضا سلیمی، نماینده تهران و عضو کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس و عضو هیات رئیسه مجلس دوازدهم گفت‌و‌گو کرده است.

در ادامه اظهارات علیرضا سلیمی، نماینده مجلس دوازدهم را می‌خوانید.

انتقام نیاز به قانون داشته باشد پیگیری می‌کنیم

علیرضا سلیمی، عضو هیات رئیسه مجلس درباره نظر پارلمان درباره انتقام از آمریکا و اسرائیل و قصاص دونالد ترامپ و سران آمریکا در ماجرای ترور رهبری گفت: «رهبری تنها بحث انتقام را مطرح نکرده‌اند بلکه موضوع «قصاص» هم در کنار انتقام مطرح شده‌اند. نظر مجلس هم بر انتقام و قصاص است. به صراحت تاکید و اعلام کردیم که اگر نیاز به قانون داشته باشد، حتما آن را پیگیری خواهیم کرد.»

ترور رهبر عزیز ما یک جنایت بین‌المللی بود

سلیمی با اشاره به اینکه ترور رهبر عزیز ما، فرماندهان و مردم بی‌گناه یک جنایت بین‌المللی است، تاکید کرد: «مصوبه‌ای در خصوص قصاص و انتقام جنایتکاران داشتیم. آقا در بیانیه تمام به آزادگان جهان اشاره فرمودند. چه ایرانی و چه غیرایرانی باید این انتقام را بگیرند.»

این عضو هیات رئیسه مجلس گفت: «حکم جنایتکاران مانند سلمان رشدی است. سران آمریکا و رژیم صهیونیستی مهدورالدم و واجب‌القتل هستند و نباید در آرامش نخواهند مرد و هر شب باید کابوس ببینند. آنها قتل و جنایت انجام دادند. رهبر عزیز و فرماندهان ما را شهید کردند و قطعا باید از آنها انتقام بگیریم.»

کشور‌های همسایه ادب خواهند شد

او درباره همکاری برخی از همسایه‌های ایران با آمریکا و اسرائیل تاکید کرد: «برخی از آنها ادب شدند، برخی از آنها هم به زودی ادب می‌شوند. آنهایی که آسمان و زمین در اختیار دشمن قرار داده است هدف مشروع محسوب می‌شود.»

ارسال نظرات
captcha
امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد
پرطرفدارترین ها