تیتر امروز

رئیس‌جمهور لبنان: حملات اسرائیل با ۱۱ کشته پیام روشنی برای مذاکرات فرستاد/ حمله مجدد عربستان به مناطق مرزی یمن/ وزیر کشور پاکستان حامل پیام مهمی برای بازگشت به مذاکرات اسلام‌آباد بود
توقف تجاوز هوایی آمریکا و ادامه مذاکرات (روز صد‌وسی‌ام آتش‌بس)

رئیس‌جمهور لبنان: حملات اسرائیل با ۱۱ کشته پیام روشنی برای مذاکرات فرستاد/ حمله مجدد عربستان به مناطق مرزی یمن/ وزیر کشور پاکستان حامل پیام مهمی برای بازگشت به مذاکرات اسلام‌آباد بود

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
رحمت‌الله بیگدلی: الزامی بر معمم بودن ولی‌فقیه نیست
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «تنگنا» با یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب

رحمت‌الله بیگدلی: الزامی بر معمم بودن ولی‌فقیه نیست

در چهارمین قسمت از فصل جدید برنامه «تنگنا» میزبان رحمت‌الله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب بودیم و او دیدگاه‌های خود درباره ریشه‌ها و علل وضع موجود کشور و راه‌های برون‌رفت از این وضعیت را تشریح...
توافق مکه؛ نشانه‌ای از شکل‌گیری نظم امنیتی جدید در جنوب و غرب آسیا؟
یادداشتی از حسن بهشتی‌پور، کارشناس مسائل بین‌الملل و عضو شورای علمی ایراس

توافق مکه؛ نشانه‌ای از شکل‌گیری نظم امنیتی جدید در جنوب و غرب آسیا؟

حسن بهشتی‌پور، کارشناس مسائل بین‌الملل و عضو شورای علمی ایراس در یادداشتی به تحلیل ابعاد مختلف «توافق مکه» پرداخته است که در دیدارنیوز می‌خوانید.
نفتالی بنت، دولت قطر را «خشن» و «سرطان یهودستیز» توصیف کرد

اظهارات نخست وزیر سابق اسرائیل علیه قطر؛ از دولت خشن تا ادعای کمک دوحه به سپاه

نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل، اعلام کرد که هرگاه دوباره به نخست‌وزیری برسد، «فورا» قطر را کشوری «متخاصم» اعلام خواهد کرد.

کد خبر: ۲۰۳۰۲۰
۱۶:۰۲ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۵

اظهارات نخست وزیر سابق اسرائیل علیه قطر؛ از دولت خشن تا ادعای کمک دوحه به سپاه

دیدارنیوز: نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل، می‌گوید که هرگاه دوباره به نخست‌وزیری برسد، «فورا» قطر را کشوری «متخاصم» اعلام خواهد کرد.

به نقل از بی بی سی، بنت، در شبکه ایکس، دولت قطر را «خشن» و «سرطان یهودستیز» توصیف کرد که «شاخک‌هایش را در سرتاسر غرب و حتی در دفتر نخست‌وزیری اسرائیل دراز کرده است.»

او همچنین مدعی شد که در دوران نخست‌وزیری‌اش اطلاعاتی را دیده است که نشان می‌دهد قطر به سپاه پاسداران کمک مالی می‌کرده است.

این سیاستمدار راست افراطی که از چهره‌های اصلی اپوزیسیون اسرائیل است، قطر را متهم کرد به‌دنبال «نابودی» اسرائیل است.

بنت نوشت که قطر «کشور پیچیده‌ای نیست، میلیارد‌ها دلار در یک شبکه نفوذ قدرتمند جهانی سرمایه‌گذاری کرده است که صدمه زیادی به اسرائیل وارد می‌کند.»

او همچنین قطر را متهم کرد که در دانشگاه‌های آمریکا و از طریق شبکه تلویزیونی الجزیره «مراکزی را برای تحریک» ایجاد و میلیارد‌ها دلار هم به حماس کمک کرده است.

قطر هنوز به اظهارات این سیاستمدار اسرائیلی واکنش نشان نداده است، اما دو کشور تنش‌های زیادی را پشت سر گذاشته‌اند.

اسرائیل در سپتامبر سال ۲۰۲۵ به دفتر حماس در قطر حمله کرد که باعث اوج‌گیری تنش دیپلماتیک میان دو کشور و واکنش‌های بین‌المللی گسترده شد. یک افسر قطری و چند عضو حماس در این حمله کشته شدند، اما رهبران حماس جان سالم به دربردند.

در واکنش‌های اولیه، رئیس‌جمهور اسرائیل و سفیر این کشور در سازمان ملل از حمله به قطر دفاع کردند، اما مدتی بعد گفته شد که اسرائیل بابت این حمله عذرخواهی کرده است.

کاخ سفید اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو در یک تماس سه‌جانبه با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر قطر، گفت که از کشته شدن یک افسر امنیتی قطری در این حمله و نقض حاکمیت قطر متاسف است و همچنین تایید کرد که اسرائیل در آینده دوباره چنین حمله‌ای انجام نخواهد داد.

ارسال نظرات
captcha
آخرین اخبار بیشتر
پربازدیدها
امروز شنبه ۲۴ مرداد
امروز شنبه ۲۴ مرداد
امروز شنبه ۲۴ مرداد
امروز شنبه ۲۴ مرداد
پرطرفدارترین ها