مقامهای ونزوئلا اعلام کردند که شمار جانباختگان دو زمینلرزه بزرگ ۲۴ ژوئن به ۵ هزار و ۵۴۶ نفر رسیده است.

دیدارنیوز: مقامهای ونزوئلا اعلام کردند که شمار جانباختگان دو زمینلرزه بزرگ ۲۴ ژوئن در این کشور، به ۵ هزار و ۵۴۶ نفر و تعداد مجروحان نیز به ۱۶ هزار و ۷۴۰ تن افزایش یافته است.
به نقل آنادولو، بر اساس گزارشها، از زمان وقوع این دو زلزله تاکنون ۱۵۰۰ پسلرزه ثبت شده است. همچنین سازمان ملل اعلام کرد حدود ۶۵۰ هزار نفر، از جمله ۲۳۰ هزار کودک، به طور مستقیم از این فاجعه آسیب دیدهاند.
بانک جهانی خسارت مستقیم این زلزلهها را ۱۹.۶ میلیارد دلار برآورد کرده است. در حال حاضر نیز بیش از ۶۰ هزار نفر، از جمله ۳۰ هزار داوطلب، در عملیات امداد، آواربرداری و توزیع کمکهای بشردوستانه مشارکت دارند.
طبق اعلام مرکز زمینشناسی آمریکا، این دو زمینلرزه با بزرگی ۷.۲ و ۷.۵ ریشتر، با فاصله ۳۹ ثانیه از یکدیگر در ونزوئلا رخ دادهاند.