تیتر امروز

قالیباف چهارشنبه به عراق می‌رود/ عراقچی: اطلاعاتی درباره حمله به دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان از خاک ایران وجود ندارد/ رایزنی فیدان با همتای ایرانی بر سر بازگشایی تنگه هرمز/ کوشنر: گفت‌وگوهای ایران و آمریکا جدی است، اما هنوز به تفاهم نرسیده‌ایم
توقف تجاوز آمریکا و ابهام در مذاکرات (روز صد‌وسی‌‌ودوم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

قالیباف چهارشنبه به عراق می‌رود/ عراقچی: اطلاعاتی درباره حمله به دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان از خاک ایران وجود ندارد/ رایزنی فیدان با همتای ایرانی بر سر بازگشایی تنگه هرمز/ کوشنر: گفت‌وگوهای ایران و آمریکا جدی است، اما هنوز به تفاهم نرسیده‌ایم

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
کمبود بنزین ۱۴ میلیون لیتر، قاچاق ۲۰ میلیون لیتر در روز!/ دفاع سید محمد خاتمی از توافق با آمریکا/ نفت می‌توانستیم بفروشیم، الان نمی‌توانیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

کمبود بنزین ۱۴ میلیون لیتر، قاچاق ۲۰ میلیون لیتر در روز!/ دفاع سید محمد خاتمی از توافق با آمریکا/ نفت می‌توانستیم بفروشیم، الان نمی‌توانیم

این صد و شصت و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحمت‌الله بیگدلی: الزامی بر معمم بودن ولی‌فقیه نیست
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «تنگنا» با یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب

رحمت‌الله بیگدلی: الزامی بر معمم بودن ولی‌فقیه نیست

در چهارمین قسمت از فصل جدید برنامه «تنگنا» میزبان رحمت‌الله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب بودیم و او دیدگاه‌های خود درباره ریشه‌ها و علل وضع موجود کشور و راه‌های برون‌رفت از این وضعیت را تشریح...
رئیس ستاد مرکزی اربعین خبر داد

مرز‌های چیلات و سومار به روی زائران اربعین گشوده شد

علی اکبر پورجمشیدیان، قائم مقام وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: مرز‌های چیلات و سومار به روی زائران اربعین گشوده شد.

کد خبر: ۲۰۲۶۹۱
۱۱:۵۳ - ۲۹ تير ۱۴۰۵

مرز‌های چیلات و سومار به روی زائران اربعین گشوده شد

دیدارنیوز: رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: به خاطر گرمای هوا و ایجاد فرصت برای بقیه زوار از مردم تقاضا می‌کنیم که سفر اربعین را طوری مدیریت کنند که در حداقل زمان به زیارت اربعین مشرف شده و به کشور بازگردند و از همه مرز‌ها برای تردد استفاده کنند.

علی اکبر پورجمشیدیان، قائم مقام وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی، امروز (دوشنبه ۲۹ تیر) در همایش یاوران اربعین بیان کرد: با توجه به پیش بینی‌هایی که برای امسال و سال‌های آینده داریم، برای جلوگیری از ازدحام بیش از حد و کاهش سختی عبور مردم از مرز‌ها در ایام اربعین، در تلاش هستیم تا مرز‌های جدیدی را به مرز‌های شش گانه اربعین اضافه کنیم.

دو مرز چیلات و سومار به صورت آزمایشی به روی زائران اربعین گشوده شد

وی در ادامه اظهار کرد: امسال به صورت آزمایشی و بسیار محدود دو تا از مرزها، یکی مرز چیلات در استان ایلام و شهرستان دهلران به صورت آزمایشی برای مردم خود شهرستان و منطقه بازگشایی خواهد شد. اگر جواب داد و زیرساخت‌ها آماده شد برای سال‌های آینده امکان عبور کاروان‌ها نیز از این مرز فراهم خواهد شد. یک مرز هم در استان کرمانشاه، مرز سومار که یک مرز اقتصادی است، شرایطی برای عبور آزمایشی و محدود مردم خود منطقه فراهم شده است.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در ادامه تصریح کرد: از سایر شهرستان‌ها فعلا برای این دو مرز برنامه نداریم، اما مردم خود منطقه به صورت آزمایشی از این دو رمز تردد خواهند کرد. مرز‌های اربعینی ما از سال آینده تبدیل به هشت مرز خواهد شد. شش مرز شلمچه، چذابه، مهران، خسروی، باشماق و تمرچین بعلاوه دو مرزچیلات و سومار برای تردد زائران اربعین حسینی خواهند بود. دو مرز چیلات و سومار امسال به صورت آزمایشی و سال آینده به صورت رسمی برای تردد بازگشایی می‌شوند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی در ادامه بیان کرد: در رابطه با کار جهانی اربعین و رسالت تمدنی اربعین و کار فرهنگی که در حال انجام است، دو همایش بزرگ علمی توسط کمیته فرهنگی با همکاری عزیزان ما در کشور عراق برگزار خواهد شد. یکی همایش علمی علمای اهل سنت و شیعه در بغداد است. یک همایش هم در کربلا با موضوع اربعین، هم بستگی حسینی برگزار خواهد شد.

امسال به نیابت از آقای شهید در مراسم اربعین شرکت می‌کنیم

وی در ادامه خطاب به کسانی که قصد شرکت در مراسم راهپیمایی اربعین را دارند گفت: ان شاءالله امسال به نیابت آقای شهید خود در این مراسم شرکت کنیم. ما در مراسم امسال یک هدف اساسی دنبال می‌کنیم و آن تشکر از مردم و دولت عراق است. این حماسه بزرگی که مردم عراق خلق کرده و به صورت عملی انسجام امت اسلام و دو ملت ایران و عراق را به نمایش گذاشتند، جای تقدیر دارد. از زوار خواهش می‌کنم هر کجا که در عراق رفتند به این نکته توجه داشته باشند.

همه مرز‌ها در بهترین شرایط و آمادگی هستند

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در ادامه با تاکید بر اینکه پیکر مطهر آقای شهید ما را از نجف تا کربلا قدم به قدم تشییع کردند گفت: این جای تشکر دارد. از طرف دیگر بخاطر گرمای هوا و ایجاد فرصت برای بقیه زوار از مردم تقاضا می‌کنیم که سفر اربعین را طوری مدیریت کنند که در حداقل زمان زیارت اربعین مشرف شده و به کشور بازگردند. از همه مرز‌ها استفاده کنند. همه مرز‌ها در بهترین شرایط و آمادگی هستند. تفاوتی از نظر آمادگی ندارند. من توصیه می‌کنم به نسبت فاصله‌ای که بین شهر محل اقامت مرز عبوری خود را انتخاب کنند.

گذرنامه زیارتی به سرعت صادر خواهد شد

پورجمشیدیان در ادامه تصریح کرد: حتما گذرنامه به موقع تهیه شود. به سرعت گذرنامه‌های زیارتی، برای کسانی که پاسپورت بین المللی ندارند، صادر می‌شود. حتما زوار عزیز توجه داشته باشند که موقع خروج از مرز، مهر خروج بر روی گذرنامه آنان ثبت شود. اگر کسی بدون مهر از کشور خارج شود با مشکل مواجه خواهند شد. ساعات راهپیمایی با توجه به گرمای هوا بهتر است شب باشد. یک مسیر امن و ایمن در کشور عراق بین نجف تا کربلا ایجاد شده است.

زوار سه استان می‌توانند همزمان بلیت رفت و برگشت اتوبوس را تهیه کنند

وی در ادامه با بیان اینکه در برخی از استان‌ها امکان خرید هم زمان بلیت رفت و برگشت اتوبوس فراهم شده است گفت: بدین ترتیب زوار در هنگام برگشت دیگر با مشکل مواجه نخواهند شد. استان تهران، قم و اصفهان این امکان فراهم شده است. این سه استان که بیشترین زوار را دارند، می‌توانند بلیت رفت و برگشت را هم زمان تهیه کنند. از همه زوار تقاضا می‌کنیم به قوانین کشور عراق احترام بگذارند. اینقدر محبت و دوستی بین دو کشور زیاد شده که گاهی در داخل عراق احساس می‌کنیم داخل ایران هستیم، اما کشور عراق قوانین و مقررات خاص خود را دارد که باید به آن احترام گذاشته شود.

ارسال نظرات
captcha
امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد
پرطرفدارترین ها