تیتر امروز

ادعای ترامپ: هدف این است که ایران به سلاح هسته‌ای نرسد/ مسرور بارزانی مدعی شد: پهپاد‌های ایرانی دفترم را هدف قرار دادند/ انفجار کنترل‌شده در جنوب اصفهان
توقف تجاوز هوایی آمریکا و ادامه مذاکرات (روز صد‌وسی‌‌ودوم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

ادعای ترامپ: هدف این است که ایران به سلاح هسته‌ای نرسد/ مسرور بارزانی مدعی شد: پهپاد‌های ایرانی دفترم را هدف قرار دادند/ انفجار کنترل‌شده در جنوب اصفهان

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
رحمت‌الله بیگدلی: الزامی بر معمم بودن ولی‌فقیه نیست
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «تنگنا» با یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب

رحمت‌الله بیگدلی: الزامی بر معمم بودن ولی‌فقیه نیست

در چهارمین قسمت از فصل جدید برنامه «تنگنا» میزبان رحمت‌الله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب بودیم و او دیدگاه‌های خود درباره ریشه‌ها و علل وضع موجود کشور و راه‌های برون‌رفت از این وضعیت را تشریح...
توافق مکه؛ نشانه‌ای از شکل‌گیری نظم امنیتی جدید در جنوب و غرب آسیا؟
یادداشتی از حسن بهشتی‌پور، کارشناس مسائل بین‌الملل و عضو شورای علمی ایراس

توافق مکه؛ نشانه‌ای از شکل‌گیری نظم امنیتی جدید در جنوب و غرب آسیا؟

حسن بهشتی‌پور، کارشناس مسائل بین‌الملل و عضو شورای علمی ایراس در یادداشتی به تحلیل ابعاد مختلف «توافق مکه» پرداخته است که در دیدارنیوز می‌خوانید.
یک پهپاد اسرائیلی به سمت اردوگاه مدرسه الزهرا در محله الشجاعیه تیراندازی کرد

شهادت ۳ فلسطینی در پی حملات اسرائیل به غزه

منابع فلسطینی اعلام کرده‌اند که ۳ فلسطینی در پی حمله هوایی اسرائیل به محله الزیتون در جنوب شهر غزه کشته شده‌اند.

کد خبر: ۲۰۲۵۹۸
۱۶:۳۶ - ۲۷ تير ۱۴۰۵

شهادت ۳ فلسطینی در پی حملات اسرائیل به غزه

دیدارنیوز: منابع محلی فلسطینی اطلاع دادند سه فلسطینی در پی حمله هوایی اسرائیل به محله الزیتون در جنوب شهر غزه کشته شدند.

به نقل از العربیه، ارتش اسرائیل روز شنبه ۲۷ تیر اعلام کرد عملیات تخریب و انفجار ساختمان‌ها در شرق شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه ادامه دارد و دامنه عملیات نظامی را در مناطق مختلف این باریکه گسترش داده است.

وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد بیمارستان‌های این منطقه طی ۴۸ ساعت گذشته پیکر ۱۹ کشته و ۶۰ مجروح حملات اسرائیل را پذیرش کردند.

در شرق شهر غزه، مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین گزارش داد یک پهپاد اسرائیلی به سمت اردوگاه مدرسه الزهرا در محله الشجاعیه تیراندازی کرد که دست‌کم یک زخمی برجا گذاشت.

همچنین خودرو‌های زرهی اسرائیلی مستقر در نزدیکی یک کارخانه داروسازی در محدوده موسوم به «خط زرد» در شرق دیرالبلح، این منطقه را هدف تیراندازی قرار دادند و ساعتی بعد نیز بار دیگر از همان مکان، آتش گشودند.

در شمال نوار غزه نیز خبرگزاری فلسطینی «وفا» گزارش داد خودرو‌های نظامی اسرائیل مستقر در شمال بیت‌لاهیا، به‌طور گسترده، گلوله‌های منور بر فراز منطقه شلیک کردند.

همزمان، نیرو‌های مستقر در شرق دیرالبلح نیز با سلاح‌های خودکار، مناطق شرقی را هدف قرار دادند، اما تا این لحظه گزارشی از کشته یا مجروح احتمالی منتشر نشده است.

عملیات نظامی اسرائیل در نوار غزه همچنان ادامه دارد. عملیاتی که شامل تیراندازی به مناطق مرزی، بمباران و هدف قرار دادن نقاط مختلف، پرواز پهپادها، پیشروی‌های محدود زمینی و اعمال محدودیت بر رفت‌وآمد ساکنان و دسترسی آنها به زمین‌های کشاورزی و مناطق مسکونی نزدیک به حصار مرزی است.

این تشدید تنش همزمان با تلاش‌های دیپلماتیک مصر، قطر و ترکیه با هماهنگی آمریکا برای احیای مذاکرات آتش‌بس صورت می‌گیرد که با هدف دستیابی به توافق درباره مرحله دوم آتش‌بس و تثبیت یک آتش‌بس دائمی دنبال می‌شود.

نیرو‌های اسرائیلی همچنان بر بیش از ۶۰ درصد از مساحت نوار غزه تسلط دارند و حدود ۲.۴ میلیون فلسطینی به دلیل ویرانی گسترده، کمبود مواد غذایی و دارو و ادامه موج‌های آوارگی، شرایط انسانی بسیار دشواری دارند.

ارسال نظرات
captcha
آخرین اخبار بیشتر
پربازدیدها
امروز دوشنبه ۲۶ مرداد
امروز دوشنبه ۲۶ مرداد
امروز دوشنبه ۲۶ مرداد
امروز دوشنبه ۲۶ مرداد
پرطرفدارترین ها