تیتر امروز

رئیس‌جمهور لبنان: حملات اسرائیل با ۱۱ کشته پیام روشنی برای مذاکرات فرستاد/ حمله مجدد عربستان به مناطق مرزی یمن/ وزیر کشور پاکستان حامل پیام مهمی برای بازگشت به مذاکرات اسلام‌آباد بود
توقف تجاوز هوایی آمریکا و ادامه مذاکرات (روز صد‌وسی‌ام آتش‌بس)

رئیس‌جمهور لبنان: حملات اسرائیل با ۱۱ کشته پیام روشنی برای مذاکرات فرستاد/ حمله مجدد عربستان به مناطق مرزی یمن/ وزیر کشور پاکستان حامل پیام مهمی برای بازگشت به مذاکرات اسلام‌آباد بود

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
رحمت‌الله بیگدلی: الزامی بر معمم بودن ولی‌فقیه نیست
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «تنگنا» با یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب

رحمت‌الله بیگدلی: الزامی بر معمم بودن ولی‌فقیه نیست

در چهارمین قسمت از فصل جدید برنامه «تنگنا» میزبان رحمت‌الله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب بودیم و او دیدگاه‌های خود درباره ریشه‌ها و علل وضع موجود کشور و راه‌های برون‌رفت از این وضعیت را تشریح...
توافق مکه؛ نشانه‌ای از شکل‌گیری نظم امنیتی جدید در جنوب و غرب آسیا؟
یادداشتی از حسن بهشتی‌پور، کارشناس مسائل بین‌الملل و عضو شورای علمی ایراس

توافق مکه؛ نشانه‌ای از شکل‌گیری نظم امنیتی جدید در جنوب و غرب آسیا؟

حسن بهشتی‌پور، کارشناس مسائل بین‌الملل و عضو شورای علمی ایراس در یادداشتی به تحلیل ابعاد مختلف «توافق مکه» پرداخته است که در دیدارنیوز می‌خوانید.

افشاگری معاون ترامپ از دخالت اسرائیل در مذاکرات آمریکا و ایران

جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا هشدار داد که یک کمپین نفوذ خارجی از سمت تل‌آویو مذاکرات او با ایران را هدف قرار داده است.

کد خبر: ۲۰۲۵۰۱
۱۱:۲۳ - ۲۵ تير ۱۴۰۵

افشاگری معاون ترامپ از دخالت اسرائیل در مذاکرات آمریکا و ایران

دیدارنیوز: معاون رئیس جمهور آمریکا هشدار داد که اسرائیل در حال شکست در نبرد افکار عمومی در آمریکا است و اشاره کرد که یک کمپین نفوذ خارجی از سمت تل‌آویو مذاکرات او با ایران را هدف قرار داده است.

جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا، در پادکست «تجربه جو روگان» گفت که رژیم صهیونیستی «در حال شکست در نبرد افکار عمومی» در ایالات متحده است. او گفت که رئیس جمهور آمریکا نیز اظهارات مشابهی را علناً بیان کرده است.

ونس در طول مصاحبه نسبت به دخالت خارجی هشدار داد و گفت در حالی که دولت‌های خارجی اغلب به دنبال شکل دادن به سیاست ایالات متحده هستند، نگرانی زمانی ایجاد می‌شود که رهبران آمریکایی اجازه می‌دهند نفوذ خارجی «بر قضاوت آنها تأثیر بگذارد.» او در مورد تلاش‌های دیپلماتیک اخیر خود صحبت کرد و به یک فشار خاص علیه سیاست‌هایش اشاره کرد.

ونس در مورد مذاکرات خود با ایران گفت: «یک کمپین نفوذ خارجی واقعی برای تضعیف همان توافقی که من دنبال می‌کردم، تأمین مالی می‌شود.»

او در بحبوحه این واکنش‌های دیپلماتیک، بر اولویت‌های داخلی خود تأکید کرد و افزود: «من ابتدا نماینده آمریکایی‌ها هستم و این روشی است که من سعی کرده‌ام این کار را انجام دهم.»

هدف نفوذ خارجی تل‌آویو

ونس به گزارش مجله تایم که روز دوشنبه منتشر شد و جزئیات کمپین نفوذ خارجی را شرح می‌داد، اشاره کرد. او اشاره کرد که یکی از کارکنان سابق کمپین دونالد ترامپ توسط «عناصر خاصی در دولت اسرائیل» برای انجام حملات هدفمند علیه او پول دریافت کرده است.

معاون ترامپ با اشاره به اینکه این حملات با هدف ایجاد اختلال در مذاکرات مداوم او با ایران انجام شده است، گفت: «آن‌ها با وسواس به من حمله می‌کنند و می‌گویند که ما نباید با ایران مذاکره کنیم.»

ونس در طول مصاحبه با این پادکست به شدت این انتقادات را رد کرد و افزود: «بسیاری از افرادی که آن پول را دریافت می‌کردند، در واقع به روش‌های کاملاً نادرست به من حمله می‌کردند. می‌دانید، پاسخ من به این سوال این است: «خب، به جهنم بروید». من کاری را که باید برای مردم آمریکا انجام دهم، انجام خواهم داد.»

ونس تأکید کرد که «بدون هیچ شکی» می‌داند که افرادی در کابینه رژیم صهیونیستی به دنبال تغییر سیاست ایالات متحده برای حفظ کمپین نظامی خود بوده‌اند.

او گفت: «مردم به من حمله کرده‌اند و گفته‌اند که من تحت تأثیر قطر هستم، تحت تأثیر دولت‌های خارجی هستم، دستورات حرکتم را از تاکر کارلسون می‌گیرم و کلی مزخرفات دیگر هم هست. دولت‌های خارجی همیشه سعی می‌کنند بر ایالات متحده تأثیر بگذارند. اسرائیل این کار را می‌کند. دیگران هم این کار را می‌کنند... چیزی که من را آزار می‌دهد این است که رهبری آمریکا اجازه می‌دهد این نفوذ بر قضاوت آنها و آنچه که از آن حمایت می‌کنند، تأثیر بگذارد.»

ونس افزود: «ما بدون هیچ شکی می‌دانیم که برخی افراد در داخل سیستم اسرائیل در حال دستکاری و تلاش برای تغییر افکار عمومی آمریکا هستند تا جنگ را به طور نامحدود ادامه دهند.»

علاوه بر این، معاون رئیس جمهور آمریکا گفت که عمیقاً از آمریکایی‌هایی که می‌گویند مذاکره با ایرانی‌ها «غیرممکن است، ناامید هستم.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
captcha
آخرین اخبار بیشتر
پربازدیدها
امروز شنبه ۲۴ مرداد
امروز شنبه ۲۴ مرداد
امروز شنبه ۲۴ مرداد
امروز شنبه ۲۴ مرداد
پرطرفدارترین ها