تیتر امروز

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.
آسوشیتدپرس: ضرب‌الاجل محدود ترامپ برای توافق با ایران/ اکسیوس: حضور مقامات قطری در مذاکرات بین ایران و عمان/ طرح عراق، سوریه و آمریکا برای دور زدن تنگه هرمز
تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا (روز نود و پنجم آتش‌بس)

آسوشیتدپرس: ضرب‌الاجل محدود ترامپ برای توافق با ایران/ اکسیوس: حضور مقامات قطری در مذاکرات بین ایران و عمان/ طرح عراق، سوریه و آمریکا برای دور زدن تنگه هرمز

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای
یادداشتی به قلم امیر دبیری مهر

برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای

امیر دبیری مهر، استاد دانشگاه و کارشناس رسانه در یادداشتی به برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب پرداخته که در دیدارنیوز می‌خوانید.

عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد

علی اکبر پورجمشیدیان، دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب، از همه هموطنانی که قصد حضور در آیین تشییع رهبر شهید در مشهد را دارند، به علت تغییر ساعت مراسم تشییع عذرخواهی کرد.

کد خبر: ۲۰۲۱۷۱
۱۰:۰۵ - ۱۸ تير ۱۴۰۵

عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد

دیدارنیوز: دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب، از همه هموطنانی که قصد حضور در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب در مشهد را دارند، به علت تغییر ساعت مراسم تشییع عذرخواهی کرد.

علی اکبر پورجمشیدیان، در ارتباط زنده تصویری با شبکه خبر گفت: مردم عراق با خلق حماسه‌ای بزرگ در آیین تشییع و نماز بر پیکر امام عظیم‌الشأن امت اسلامی در نجف اشرف و کربلای معلی، حضوری چشمگیر و میلیونی داشتند. این حضور فعال و گسترده، همان‌طور که در تصویر‌ها نیز مشاهده می‌شود، موجب ازدحام جمعیت و در نتیجه تأخیر در برنامه‌های ستاد ملی برگزاری آیین وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب شده است.

وی اضافه کرد: در ستاد برگزاری آیین تشییع در مشهد مقدس، برای جلوگیری از اذیت و معطل شدن بیشتر مردم، پیش‌بینی کردیم که ممکن است، حضور پیکر رهبر عظیم‌الشأن شهید و خانواده گرانقدر و شهید ایشان با چند ساعت تأخیر به مشهدالرضا برسد. از این‌رو، آیینی که قرار بود از ساعت ۶ یا ۸ صبح آغاز شود، ساعت ۱۴ آغاز می‌شود.

دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب گفت: از همه هموطنان عزیز در مشهدالرضا، خراسان رضوی و دیگر هموطنانی که قصد حضور در آیین تشییع و نماز بر پیکر امام شهیدمان در مشهد مقدس را دارند، خواهشمندیم تا برنامه خود را به گونه‌ای تنظیم کنند که پیش از ساعت ۱۴ در خیابان‌های مشهدالرضا حضور یابند و بتوانند با آرامش خاطر در این آیین شرکت کنند.

ارسال نظرات
captcha
امروز شنبه ۲۰ تير
امروز شنبه ۲۰ تير
امروز شنبه ۲۰ تير
امروز شنبه ۲۰ تير
پرطرفدارترین ها