تیتر امروز

اسرائیل: از لبنان، سوریه و غزه خارج نمی‌شویم/ انفجار کنترل‌شده در شرق بندرعباس/ پاکستان خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد/ حملات شبانه آمریکا به جنوب ایران
تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا (روز صدم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

اسرائیل: از لبنان، سوریه و غزه خارج نمی‌شویم/ انفجار کنترل‌شده در شرق بندرعباس/ پاکستان خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد/ حملات شبانه آمریکا به جنوب ایران

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور

این صد و شصتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.

دیدار عراقچی با وزیران خارجه کنگو و بورکینافاسو

وزیران خارجه کنگو و بورکینافاسو که برای شرکت در مراسم ادای احترام به پیکر رهبر شهید ایران به تهران آمده‌اند با وزیر خارجه ایران جداگانه دیدار کردند.

کد خبر: ۲۰۱۹۵۳
۱۶:۳۴ - ۱۳ تير ۱۴۰۵

دیدار عراقچی با وزیران خارجه کنگو و بورکینافاسو

دیدارنیوز: کنستانت سرژ بوندا وزیر امور خارجه کنگو برازاویل که برای شرکت در مراسم ادای احترام به مقام رهبر شهید انقلاب اسلامی به تهران سفر کرده است، روز جمعه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کرد.

وزیر امور خارجه کنگو برازاویل با ابلاغ مراتب همدردی و همبستگی رئیس جمهور، دولت و مردم این کشور با دولت و مردم ایران، شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی و جمعی از مقام‌ها و مردم ایران در جریان جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونیستی را تسلیت گفت.

وزیر امور خارجه کنگو برازاویل با اشاره به وجود ظرفیت‌ها و فرصت‌های فراوان در کشور‌های آفریقایی از جمله کنگو، برای گسترش روابط در حوزه‌های مختلف و بهره‌گیری از توانمندی‌های علمی و فناوری ایران تاکید کرد.

وزیر امور خارجه ایران نیز ضمن تقدیر از ابراز همدردی دولت و مردم کنگو برازاویل با جمهوری اسلامی ایران، و نیز مواضع ارزشمند این کشور در مجامع بین‌المللی در حمایت از ایران، بر اهتمام ویژه رهبری و رئیس‌جمهور ایران برای توسعه و تعمیق روابط با کشور‌های آفریقایی تاکید کرد.

هم‌چنین کارماکو جین ماری ترائوره وزیر امور خارجه بورکینافاسو که به نمایندگی از این کشور و همچنین کنفدراسیون سه کشور ساحل شامل بورکینافاسو، نیجر و مالی برای شرکت در مراسم ادای احترام به رهبر شهید انقلاب اسلامی به تهران سفر کرده است، شامگاه جمعه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کرد.

وزیر امور خارجه بورکینافاسو با ابلاغ مراتب همدردی و همبستگی رئیس جمهور، دولت و مردم این کشور و کشور‌های نیجر و مالی با جمهوری اسلامی ایران ایران، شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی و جمعی از مقام‌ها و مردم ایران در جریان جنگ تحمیلی را تسلیت گفت.

ترائوره ضمن تمجید لز ایستادگی و مقاومت ملت ایران در برابر تهدید‌ها و فشار‌های غیرقانونی، تصریح کرد که ملت ایران تبدیل به الگویی بی‌بدیل از عزت‌طلبی و استقلال‌خواهی برای همه ملت‌های آزاده شده است.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تقدیر از ابراز همدردی دولت و مردم بورکینافاسو با جمهوری اسلامی ایران، بر عزم ایران برای تداوم و تقویت مناسبات خوب و برادرانه با بورکینافاسو تاکید کرد.

ارسال نظرات
captcha
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
پرطرفدارترین ها