تیتر امروز

انفجار در شمال عراق/ ۳ پایگاه مرزی زمینی کویت هدف حمله قرار گرفت/ اصابت پرتابه به اهداف نظامی در جزیره قشم/ اف‌بی‌ای موضوع مرگ لیندسی گراهام را بررسی می‌کند/ عمان، سفیر ایران را احضار کرد
تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا (روز نود و ششم آتش‌بس)

انفجار در شمال عراق/ ۳ پایگاه مرزی زمینی کویت هدف حمله قرار گرفت/ اصابت پرتابه به اهداف نظامی در جزیره قشم/ اف‌بی‌ای موضوع مرگ لیندسی گراهام را بررسی می‌کند/ عمان، سفیر ایران را احضار کرد

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.
برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای
یادداشتی به قلم امیر دبیری مهر

برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای

امیر دبیری مهر، استاد دانشگاه و کارشناس رسانه در یادداشتی به برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب پرداخته که در دیدارنیوز می‌خوانید.
مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب - روز هشتاد و هشتم آتش‌بس

تشییع پیکر رهبر شهید به‌طور زمینی انجام می‌شود/ نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب؛ ساعت ۸ صبح یکشنبه در تهران/ زمان جدید برای مذاکرات ایران و آمریکا

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و روز سوم خرداد، آمریکا مدعی شد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم. یکشنبه ۱۷ خرداد، در روز شصت و یکم آتش‌بس، ایران در پاسخ به حملات اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت، حملاتی را به اسرائیل انجام داد. بامداد دوشنبه، ۱۸ خرداد، اسرائیل به نقاطی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند. بامداد ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند. روز ۲۸ خرداد، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در فاصله زمانی کوتاهی متن یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را به‌صورت دیجیتال و غیرحضوری امضا کردند.

کد خبر: ۲۰۱۹۱۲
۰۹:۰۳ - ۱۳ تير ۱۴۰۵

مراسم وداع با رهبر شهید در مصلای امام/ کربلا برای میزبانی مراسم تشییع رهبر شهید آماده است +ویدیو

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در فاصله زمانی کوتاهی متن یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را به‌صورت دیجیتال و غیرحضوری امضا کردند.

روز جمعه ۲۹ خرداد، مذاکرات ایران و آمریکا که قرار بود در سوئیس برگزار شود، لغو شد. روز شنبه ۳۰ خرداد، هیات مذاکره‌کننده ایرانی به سرپرستی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس راهی سوئیس شد.

روز یکشنبه ۳۱ خرداد، مذاکرات سوئیس با حضور هیات‌های ایرانی و آمریکایی و میانجیگری دو کشور پاکستان و قطر برگزار شد. در پی تهدیدهای ترامپ در شروع مذاکرات، هیات ایرانی اعتراض خود را اعلام کرد و طبق گفته برخی رسانه‌ها مقامات سیاسی ایران از محل مذاکرات خارج شدند.

روز دوشنبه اول تیرماه، آمریکا تحریم نفت و پتروشیمی ایران را تا آخر مرداد لغو کرد.

روز دوشنبه ۸ تیرماه، آمریکا از نشست با ایران در دوحه خبر داد، اما تهران این موضوع را رد کرد.

لازم به ذکر است، اینترنت بین‌الملل در کشورمان که از زمان حمله هوایی روز شنبه (۹ اسفندماه ۱۴۰۴) به ایران قطع شده بود، سرانجام بعدازظهر روز سه‌شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵ پس از ۸۸ روز وصل شد هرچند که محدودیت‌ها و فیلترینگ شدید همچنان برقرار است.

 

پوشش خبر‌های تشییع رهبر شهید، مذاکرات، تحولات منطقه و جهان در روز شنبه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۵:

 

ساعت: ۱۸:۴۱/ آیت‌الله جوادی آملی در قم بر پیکر رهبر شهید نماز اقامه می‌کند

کمیته اطلاع رسانی ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب در قم اعلام کرد آیت الله جوادی آملی بر پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد مقدس جمکران نماز اقامه می‌کند.

مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در قم روز سه‌شنبه ۱۶ تیرماه از ساعت ۵ صبح در مسجد مقدس جمکران آغاز می‌شود.

ساعت: ۱۸:۰۸/ بلومبرگ: ۸ کشتی پیش از عبور از تنگه هرمز، هم‌زمان با تشدید اقدامات ایران در زمینه هدایت کشتیرانی، مسیر خود را تغییر دادند

بلومبرگ نوشت: داده‌های ناوبری نشان می‌دهد که با وجود ازسرگیری عبور و مرور از تنگه هرمز، تردد دریایی در این آبراه همچنان با چالش‌هایی روبه‌رو است؛ به‌طوری‌که دست‌کم ۸ کشتی به‌طور ناگهانی در نزدیکی سواحل عمان، پیش از ورود به تنگه، مسیر خود را معکوس کرده و بازگشتند.

خبرگزاری بلومبرگ به نقل از داده‌های ناوبری گزارش داد که این کشتی‌ها در فاصله روز‌های جمعه و شنبه، هنگام تلاش برای خروج از خلیج فارس، مسیر خود را تغییر دادند. این رخداد تازه‌ترین نشانه از ادامه پیچیدگی‌های کشتیرانی در تنگه هرمز به شمار می‌رود؛ در شرایطی که ایران در پی اعمال کنترل خود بر یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های دریایی جهان برای انتقال نفت است.

این خبرگزاری افزود که از میان این ۸ کشتی، بعداً مشاهده شد که ۴ کشتی از مسیر ایرانیِ تنگه هرمز عبور کرده‌اند.

بلومبرگ همچنین اشاره کرد که دلیل تغییر مسیر این کشتی‌ها همچنان مشخص نیست؛ با این حال، ایران بار‌ها تأکید کرده است که کشتی‌ها نباید از تنگه عبور کنند مگر از طریق مسیر دریایی‌ای که این کشور تعیین و استفاده از آن را مجاز اعلام کرده است.

ساعت: ۱۷:۴۲/ سردار حسن‌زاده: تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب قطعا به‌طور زمینی انجام خواهد شد

رئیس ستاد برگزاری آیین وداع و تشییع پیکر مطهر آقای شهید در تهران با بیان اینکه پیکر‌های مطهر رهبر شهید و خانواده ایشان بعد از نماز مغرب و عشای فردا یکشنبه برای آماده سازی تشییع از مصلی منتقل خواهند شد، گفت: قطعا پیکر‌های مطهر به طور زمینی و با خودرو‌های مخصوص تشییع خواهد شد.

ساعت: ۱۷:۲۶/ شهرداری تهران: جابجایی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار زائر توسط متروی پایتخت

شهرداری تهران اعلام کرد: از آغاز مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب تا ساعت ۱۵ امروز بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار زائر توسط متروی پایتخت جابه‌جا شده‌اند.

بر اساس اعلام شهرداری تهران، از ساعت ۵:۳۰ صبح امروز، هم‌زمان با آغاز مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب، تا ساعت ۱۵، بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر توسط متروی پایتخت جابه‌جا شدند.

محسن هرمزی، معاون شهردار تهران می‌گوید که تعداد قابل‌توجهی از زائران و عزاداران نیز توسط ناوگان اتوبوسرانی و ون‌ها جابه‌جا شدند.

ساعت: ۱۷:۱۸/ زمان جدید برای مذاکرات ایران و آمریکا

ادعای الحدث به نقل از منابع آگاه: «دور جدید مذاکرات آمریکا و ایران در تاریخ ۱۱ ژوئیه [۲۰ تیر] در پاکستان برگزار خواهد شد.

دور بعدی مذاکرات بر موضوع تحریم‌ها، دارایی‌های مسدودشده ایران و پرونده هسته‌ای متمرکز خواهد بود.

ترکیب هیئت ایرانی پس از پایان مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای مشخص خواهد شد.»

ساعت: ۱۷:۰۴/ بازتاب مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های غربی

سی ان ان: برگزاری هم‌زمان مراسم در چند شهر و دو کشور، همراه با مدیریت میلیون‌ها عزادار و تامین امنیت آن، عملیاتی کم سابقه و نشانه‌ای از توان سازماندهی ایران پس از جنگ است.

نیویورک تایمز: گستردگی جمعیت و ابعاد مراسم تشییع رهبر ایران، رویدادی کم نظیر و دارای اهمیت تاریخی توصیف است.

وال استریت ژورنال: مراسم تشییع رهبر ایران علاوه بر آیین سوگواری، به نمادی از ایستادگی در برابر آمریکا و اسرائیل تبدیل شده است.

گاردین: تشییع رهبر شهید ایران نمایش مقاومت و مطالبه انتقام است.

ساعت: ۱۶:۴۱/ تشییع رهبر شهید در قم طبق برنامه برگزار می‌شود

کمیته اطلاع‌رسانی مراسم تشییع رهبر شهید در استان قم اعلام کرد:

بدرقه پیکر مطهر این شهید والامقام با حضور میلیونی امت اسلامی از ساعت ۵ صبح روز سه‌شنبه شانزدهم تیرماه ۱۴۰۵ با اقامه نماز بر پیکر مطهر در صحن مسجد مقدس جمکران آغاز می‌گردد.

همزمان در بلوار پیامبر اعظم (ص)، مسیر منتهی به حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و خیابان‌های پیرامونی ادامه خواهد یافت.

در ادامه، با بدرقه و مشایعت خیل عظیم دلدادگان، پیکر مطهر به سمت حرم حضرت معصومه (س) تشییع خواهد شد.

ساعت: ۱۶:۳۶/ نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب؛ ساعت ۸ صبح یکشنبه در تهران

ستاد وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی اعلام کرد: نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی رأس ساعت ۸ صبح فردا در تهران اقامه خواهد شد.

ساعت: ۱۵:۴۶/ توئیت شهباز شریف پس از حضور در تهران

به نقل از زومان، شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان در شبکه ایکس نوشت:

«به نمایندگی از دولت و ملت پاکستان، در مراسم تشییع رهبر فقید جمهوری اسلامی ایران، شهید آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، ادای احترام کرده و عمیق‌ترین مراتب تسلیت خود را به دولت و ملت برادر ایران ابلاغ نمودم.

درایت، رهبری و تاثیر عمیق رهبر فقید بر ایران و منطقه، برای نسل‌ها در یاد‌ها باقی خواهد ماند.

برای ابراز همبستگی با ملت ایران، هیئتی بلندپایه متشکل از معاون نخست‌وزیر «اسحاق دار»، فرمانده نیرو‌های مسلح و رئیس ستاد ارتش فیلدمارشال «سید عاصم منیر»، نمایندگان ارشد مجلس از جمله «بلاول بوتو زرداری» رئیس حزب مردم پاکستان و «سردار ایاز صادق» رئیس مجلس ملی، و همچنین وزرا و مقامات ارشد دولتی، مرا در این سفر همراهی می‌کردند.

پاکستان به عنوان یک همسایه برادر، در این دوران حزن و اندوه در کنار ایران ایستاده است.»

ساعت: ۱۵:۲۸/ ادعای فاکس‌نیوز: کارشناسان به‌شدت نگران فعالیت ایران در یک سایت هسته‌ای زیرزمینی هستند

مؤسسه علوم و امنیت بین‌المللی (ISIS) با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، نسبت به تداوم فعالیت‌ها و مستحکم‌سازی تأسیسات زیرزمینی «کوه پیک‌اکس» در زاگرس هشدار داد.

کارشناسان معتقدند ایران برخلاف تفاهم‌نامه‌های اخیر با دولت آمریکا، همچنان به توسعه این سایت ادامه می‌دهد و دسترسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مسدود کرده است.

گزارش‌ها حاکی از تردد خودرو‌ها در دهانه‌های این تونل است، در حالی که سایت‌های نطنز، اصفهان و فردو تغییرات ساختاری جدیدی نشان نمی‌دهند.

این مجموعه زیرزمینی به‌دلیل وسعت بالا، نگرانی‌هایی را درباره ظرفیت غنی‌سازی احتمالی ایجاد کرده است.

ساعت: ۱۵:۲۴/ وزیر خارجه مصر: از تسهیل مذاکرات واشنگتن و تهران حمایت می‌کنیم

بدر عبدالعاطی، وزر خارجه مصر گفت:

از تلاش‌های صورت گرفته برای تسهیل مذاکرات میان واشنگتن و تهران حمایت می‌کنیم و به صورت روزانه با طرف‌های ذیربط در ارتباط هستیم.

باید آتش‌بس در لبنان اجرا شود و اسرائیل به طور کامل عقب‌نشینی کند.

ساعت: ۱۳:۵۵/ تاکسی‌های رایگان تهران کجا هستند؟

المیادین: پیام‌های بین‌المللی تشییع رهبر شهید انقلاب/ ساعت مراسم اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید اعلام شد/ آمادگی ۲۳۰۰ اتوبوس و ون تاکسی برای ایام بدرقه در مشهد

ساعت: ۱۳:۵۴/ آمادگی ۲۳۰۰ اتوبوس و ون تاکسی برای ایام بدرقه رهبر شهید در مشهد

به نقل از تسنیم، معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: تمامی ظرفیت‌های حمل‌ونقل عمومی و مدیریت ترافیک برای خدمت‌رسانی به زائران و عزاداران در آماده‌باش کامل قرار دارد.

ساعت: ۱۳:۴۰/ المیادین: پیام‌های بین‌المللی تشییع رهبر شهید انقلاب

به نقل از مهر، وبگاه شبکه المیادین با اشاره به برگزاری میلیونی مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران نوشت که این مراسم علاوه بر «تجمعات پرچم» پیام‌های داخلی و بین المللی متعددی را مخابره می‌کند. 

به نوشته این مقاله، پیام ایرانی‌ها در تشیع باشکوه پیکر رهبر انقلاب را می‌توان به‌عنوان یک پیام سیاسی برای طرف‌های خارجی و جریان‌های داخلی، درک کرد. پیام اصلی این است که فشار‌های خارجی یا تلاش برای تغییر رژیم با هدف قرار دادن رهبری با شکست مواجه خواهد شد و برعکس به تقویت انسجام ملی پیرامون حاکمیت کمک می‌کند.

المیادین می‌افزاید که با وجود اینکه آمریکا و اسرائیل روی همراهی مردم ایران با خود در کنار عملیات ۲ نظامی علیه ایران برای سرنگونی حاکمیت اسلامی در این کشور حساب باز کرده بودند، اما مردم ایران با تئوری «تجمع پرچم» وفاداری خود را به نظام اسلامی اعلام کردند.

ساعت: ۱۲:۳۷/ وال استریت ژورنال: تشییع رهبر ایران نمادی از مخالفت با آمریکاست

وال استریت ژورنال نوشت:

ایران مراسم ۶‌ روزه رهبرش را آغاز کرده است؛ مراسمی که مقامات ایرانی آن را نمادی قدرتمند از ایستادگی و مخالفت با ایالات متحده و اسرائیل می‌دانند. 

مقامات ایرانی پیش‌بینی کرده‌اند که تا ۲۰ میلیون نفر در آیین‌های سوگواری سراسر کشور شرکت کنند؛ رقمی که این مراسم را به یکی از بزرگ‌ترین تشییع پیکر‌های تاریخ تبدیل می‌کند و دو برابر حدود ۱۰ میلیون نفری است که در مراسم تشییع آیت‌الله خمینی در سال ۱۹۸۹ حضور داشتند.

این مراسم تشییع اکنون علاوه بر یک آیین ملی سوگواری، به پیامی سیاسی نیز تبدیل شده است؛ پیامی که ایران از طریق آن تلاش می‌کند مقاومت خود در برابر فشار‌های آمریکا را به نمایش بگذارد و یاد رهبر خود را که میراث سیاسی‌اش در سطح خاورمیانه تأثیرگذار است، گرامی بدارد.

ساعت: ۱۲:۱۵/ مراسم تشییع رهبر شهید در شهر قم از مسجد جمکران آغاز می‌شود 

معاون سیاسی، امنیتی استاندار قم گفت: 

مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در قم، ساعت ۵ صبح سه‌شنبه ۱۶ تیرماه، با اقامه نماز بر پیکر ایشان در مسجد جمکران آغاز می‌شود.

پس از اقامه نماز بر پیکر مطهر و با همراهی مردم، آیین تشییع در بلوار پیامبر اعظم (ص) برگزار خواهد شد تا همه مشتاقان فرصت حضور و ادای احترام را داشته باشند.

ساعت: ۱۱:۳۷/ فرمانده نیروی دریایی سپاه: انتقام الهی از آمریکا و اسرائیل چندان دور نیست

دریادار پاسدار علی عظمایی، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار پیامی تاکید کرد: اینجانب و همه رزمندگان دریادل نیروی دریایی سپاه و حافظین تنگه راهبردی هرمز با خدای خود عهد می‌بندیم که با پیروی از آرمان شهیدان، راه رهبر شهید امت را با قدرت و استقامت ادامه داده، و رجاء واثق داریم که انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی چندان دور نیست و پرچم حق به دست خلف صالحش و ولی زمان، بر قله عزت و اقتدار برافراشته خواهد ماند.

 در بخشی از این پیام آمده است:

امروز ما وداع نمی‌کنیم؛ بلکه بیعتی دوباره می‌بندیم با آرمان‌های او، با صلابت او، با ایمان او، و با راهی که از سینه‌ی او تا افق‌های روشن آینده امتداد دارد.  آن عبد صالح و مجاهد فی‌سبیل‌الله، عمر خویش را در مسیر احیای حق، دفاع از کرامت امت اسلامی، و پاسداری از آرمان‌های بلند اسلام ناب محمدی (ص) سپری کرد و با ایمان، بصیرت و صلابت، در برابر جبهه کفر و استکبار ایستاد و نام خویش را در شمار مردان تاریخ‌ساز این سرزمین ثبت نمود.

امروز سوگوارِ فقدانِ جانسوزِ شخصیت والامقامی هستیم که توسط پلیدترین و شقی‌ترین انسان‌های روی زمین به شهادت رسید؛ کوردلانی که از اقتدار معنوی، صلابت گفتار و قدرت تحلیل آن شهید عزیز در هراس بودند و، چون تابِ درخششِ نورِ ایمان و بصیرت او را نداشتند، دست به جنایتی ددمنشانه زدند. این کوردلانِ استکبار و ایادیِ دست‌پرورده‌شان باید بدانند که با این اقدامِ مذبوحانه، نه تنها مانعی در مسیرِ حق ایجاد نکردند، بلکه خود را در صفِ اشقیای تاریخ، در پیشگاهِ عدلِ الهی و در برابر خشمِ توفنده و انتقامِ سختِ این ملت، بیش از پیش رسوا و محکوم ساختند.

ساعت: ۱۱:۳۶/ احتمال شنیدن صدای انفجار در محدوده جنوب اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اعلام کرد:

انفجار‌های کنترل شده مرتبط با مهمات عمل‌نکرده در جنگ تحمیلی سوم در محدوده ارتفاعات صفه، مناطق جنوبی شهر اصفهان و محدوده شهر بهارستان از صبح امروز تا بعدازظهر برگزار می‌شود.

از شهروندان تقاضا داریم هیچ‌گونه نگرانی در این خصوص نداشته باشند.

ساعت: ۱۱:۰۲/ وزارت اطلاعات: انتقام خون قائد شهید و شهدای مظلوم را خواهیم گرفت

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به مناسبت برگزاری آئین وداع و تشییع قائد شهید امت:

بسم الله الرحمن الرحیم

یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِی إِلى‏ رَبِّکِ راضِیَةً مَرْضِیَّةً فَادْخُلِی فِی عِبادِی وَ ادْخُلِی جَنَّتِی (فجر/۳۰-۲۷)

«ایران مقتدر در سوگ مقتدای خویش» 

ملت مقاوم و نستوه ایران اسلامی، بیش از ۴ ماه است که در تداوم مصاف تاریخی و مبارزه‌ی عاشورایی خویش با جبهه‌ی کفر و استکبار جهانی، داغدار و سیاهپوش شهادت مظلومانه‌ی عبدصالح خدا، ولی امر مسلمین و بزرگ آموزگارِ عزت، استقلال، استغنا، اعتماد به نفس، ذلت ناپذیری و ظلم‌ستیزی است.

دشمن سفاک آمریکایی صهیونی بزرگترین جنایت و توطئه تروریستی تاریخ معاصر را در این فاجعه بزرگ رقم زد و قلوب بیشماری را تا ابد جریحه دار و محزون نمود. 

دل‌های آزرده‌ی مردم غیور ایران و آزادیخواهان عالم جز با خونخواهی از مجرمان این جنایت التیام و تسکین نخواهد یافت؛ که طبق وعده‌ی الهی این انتقام و مجازات محقق خواهد گردید «انا من المجرمین منتقمون».

اینک در امتداد پیمان استوار و میثاق ناگسستنی ملت با رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و اعجاز مبعوث شدن بی‌نظیر ملت سرافراز و ولایتمدار ایران پس از این شهادت عظمی، سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در پایگاه مبارزه و جهاد وزارت اطلاعات برای تکریم و تعظیم نسبت به مقام شامخ و روح بلند و طیبه‌ی قائد عظیم الشأن شهید (قدس الله نفسه الزکیه) و دیگر شهدای بیت شریف آن حضرت ضمن دعوت مردم شهیدپرور، استوار و مبعوث شده ایران اسلامی به بدرقهٔ حماسی امام شهید خود، بار دیگر با بیعت حماسی بر عهد و پیمان خویش با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مد ظله العالی) و مردم همیشه در صحنه برای گرفتن انتقام خون قائد شهید و شهدای مظلوم جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم از جنایتکاران آمریکائی صهیونی، مزدوران و سر سپردگان کفر جهانی و دفع همیشگی شرّ آنها از منطقه تأکید می‌کند.

وَ مَا النَّصْرُ إِلاَّ مِنْ عِنْدِ اللَّـهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ
وزارت اطلاعات
۱۳تیر ۱۴۰۵»

ساعت: ۱۰:۴۸/ فردا یکشنبه، ساعت ۶ صبح؛ مراسم اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید و شهدای خانواده ایشان

شهید آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای

شهید دکتر مصباح الهدی باقری کنی 
شهید سیده بشریٰ خامنه‌ای 
شهید زهرا حداد عادل
شهید زهرا محمدی گلپایگانی

یک‌شنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵؛ ساعت ۶ صبح
در مصلای امام خمینی (ره)

مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای امام/ مراسم تشییع نمادین رهبر شهید در نیجریه/ وزارت اطلاعات: انتقام خون شهدا را خواهیم گرفت

ساعت: ۰۹:۳۳/ حضور پاکستانی‌ها در مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب

مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای امام/ مراسم تشییع نمادین رهبر شهید در نیجریه/ آمادگی ۵۰۰۰ مدرسه برای پذیرش زائران +ویدیو

مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای امام/ مراسم تشییع نمادین رهبر شهید در نیجریه/ آمادگی ۵۰۰۰ مدرسه برای پذیرش زائران +ویدیو

ساعت: ۰۹:۱۰/ آمادگی ۵۰۰۰ مدرسه برای پذیرش زائران رهبر شهید

کاظمی، وزیر آموزش و پرورش گفت:

در سطح کشور بیش از ۵۰۰۰ مدرسه و حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار کلاس درس برای استقبال از زائران رهبرشهید آماده کرده‌ایم.

بعثت مردم مسیر دیگری را برای کشور و انقلاب و انتقام خون‌ها رقم می‌زند.

ساعت: ۰۸:۵۵/ مراسم تشییع نمادین رهبر شهید در نیجریه

مراسم وداع با رهبر شهید در مصلای امام/ کربلا برای میزبانی مراسم تشییع رهبر شهید آماده است +ویدیو

ساعت: ۰۷:۴۲/ حضور جمعی از مردم در ساعت ابتدایی نخستین روز مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب


ساعت: ۰۷:۰۸/ کربلا برای میزبانی مراسم تشییع رهبر شهید آماده است

رئیس شورای استان کربلا گفت:

کربلا آمادگی کامل برای میزبانی از مراسم باشکوه تشییع قائد امت را دارد و هماهنگی‌های گسترده‌ای با نهاد‌های مختلف انجام شده است.

مجموعه‌ای از اقدامات امنیتی، خدماتی و اجرایی برای استقبال از پیکر مطهر امام شهید اتخاذ شده تا مراسم در بهترین شرایط برگزار شود.

ساعت: ۰۶:۰۲/ برگزاری مراسم وداع با رهبر شهید در مصلای امام

به نقل از ایسنا، مراسم وداع با آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب اسلامی، با بازگشایی در‌های ۶، ۸ و ۱۱ مصلای امام خمینی (ره) تهران در ضلع شرقی و در‌های ۹ و ۲۰ و ۲۱ در ضلع شمالی آغاز شد.

با باز شدن زودتر از موعد (ساعت ۶ صبح شنبه) در‌های مصلای امام خمینی (ره)، عزادارانی که از جمعه شب در اطراف مصلی و مسیر‌های منتهی به آن چشم‌انتظار آغاز مراسم بودند، وارد محل برگزاری آیین شدند. شماری از حاضران از ساعات پایانی شب خود را به مصلی رسانده بودند تا در نخستین ساعات مراسم وداع با پیکر آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای شرکت کنند.

 

ارسال نظرات
captcha
پربازدیدها
امروز يکشنبه ۲۱ تير
امروز يکشنبه ۲۱ تير
امروز يکشنبه ۲۱ تير
امروز يکشنبه ۲۱ تير
پرطرفدارترین ها