تیتر امروز

پاکستان: با نگرانی فراوان، وقایع اخیر را دنبال می‌کنیم/ ادعای سنتکام: تنگه هرمز باز است/ عمان، سفیر ایران را احضار کرد/ شهادت افسر پدافند نیروی دریایی ارتش
تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا (روز نود و ششم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

پاکستان: با نگرانی فراوان، وقایع اخیر را دنبال می‌کنیم/ ادعای سنتکام: تنگه هرمز باز است/ عمان، سفیر ایران را احضار کرد/ شهادت افسر پدافند نیروی دریایی ارتش

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.
برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای
یادداشتی به قلم امیر دبیری مهر

برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای

امیر دبیری مهر، استاد دانشگاه و کارشناس رسانه در یادداشتی به برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب پرداخته که در دیدارنیوز می‌خوانید.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس پاسخ داد

چرا قیمت نان ۱۰۰ درصد گران شد؟

محمد جلالی، نماینده مجلس درباره علت گرانی شدید و ۱۰۰ درصدی نان گفت: امروز نانوا‌ها با توجه به افزایش هزینه‌های تولید از جمله قیمت انرژی، دستمزد کارگر، آب، برق، گاز، اجاره مغازه و سایر هزینه‌های پخت نان خواستار افزایش قیمت نان هستند. طبیعی است که با افزایش این هزینه‌ها، امکان ادامه فعالیت با قیمت‌های قبلی وجود ندارد!

کد خبر: ۲۰۱۷۱۱
۱۱:۵۵ - ۰۸ تير ۱۴۰۵

چرا قیمت نان ۱۰۰ درصد گران شد؟

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس با تاکید بر اینکه موضوع تغییر قیمت نان تنها مختص تهران نیست، گفت: امروز نانوا‌ها با توجه به افزایش هزینه‌های تولید از جمله قیمت انرژی، دستمزد کارگر، آب، برق، گاز، اجاره مغازه و سایر هزینه‌های پخت نان خواستار افزایش قیمت نان هستند.

محمد جلالی، نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با ایسنا در پاسخ به این پرسش که آیا کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان افزایش قیمت نان در تهران قرار دارد و علت این افزایش قیمت چیست گفت: این موضوع فقط مربوط به تهران نیست. به عنوان مثال، در استان مرکزی نیز حدود ۲۰ روز تا یک ماه پیش قیمت نان تغییر کرد.

برای تغییر قیمت نان نظری از مجلس اخذ نمی‌شود

وی در ادامه با بیان اینکه قیمت‌گذاری نان ارتباط مستقیم با کمیسیون کشاورزی ندارد، اظهار کرد: اما از آنجا که مدیریت تولید گندم از طریق وزارت جهاد کشاورزی انجام می‌شود، خرید تضمینی گندم، فعالیت کارخانه‌های آرد و تحویل آرد به نانوایی‌ها بخشی از فرآیندی است که به حوزه وزارت جهاد کشاورزی و تا حدودی کمیسیون کشاورزی مربوط می‌شود. اما برای تغییر قیمت نان نظری از مجلس اخذ می‌شود. موضوع در چارچوب وظایف سایر بخش‌های مرتبط دولت دنبال می‌شود.

نابه‌سامانی در نحوه تخصیص یارانه آرد منجر به نارضایتی شده است

این عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس با اشاره به یارانه پرداختی دولت در حوزه گندم و آرد تصریح کرد: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۵، حدود ۵۰۴ همت برای خرید تضمینی گندم و یارانه آرد اختصاص یافته است. بخش عمده این منابع در همین حوزه هزینه می‌شود. اما با وجود تلاش تولیدکنندگان گندم، وزارت جهاد کشاورزی، دولت، مدیران دولتی و بخش خصوصی، متأسفانه به دلیل نابسامانی در نحوه تخصیص و مصرف یارانه آرد و گندم، نه تولیدکننده، نه نانوا، نه مصرف‌کننده و نه مدیران دولتی رضایت کامل ندارند.

با افزایش هزینه‌ها امکان ادامه فعالیت با قیمت قبلی برای نانوا‌ها وجود ندارد

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه دولت باید مدیریت کند تا این یارانه به دست مصرف‌کننده واقعی برسد، افزود: امروز نانوا‌ها با توجه به افزایش هزینه‌های تولید از جمله قیمت انرژی، دستمزد کارگر، آب، برق، گاز، اجاره مغازه و سایر هزینه‌های پخت نان خواستار افزایش قیمت نان هستند. طبیعی است که با افزایش این هزینه‌ها، امکان ادامه فعالیت با قیمت‌های قبلی وجود ندارد.

یارانه کلان آرد و نان تاثیر خود را در سفره مردم نشان نمی‌دهد

وی در ادامه با بیان اینکه دولت باید در حوزه نان تصمیمات مناسب و شجاعانه اتخاذ کند گفت:، زیرا با وجود پرداخت یارانه بسیار کلان، متأسفانه آثار و منافع آن به آن شکلی که باید بر سر سفره مردم دیده نمی‌شود.

جلالی در پاسخ به این سؤال که آیا مجلس با افزایش قیمت نان موافق است یا خیر گفت: من معتقدم دولت باید به گونه‌ای مدیریت کند که یارانه کلانی که در حوزه آرد، گندم و نان پرداخت می‌شود، هم موجب تأمین نان باکیفیت برای مردم شود، هم نانوایان رضایت داشته باشند و هم تولیدکنندگان که طبیعتاً باید از شرایط موجود منتفع شوند.

برچسب ها: گرانی نان نان
ارسال نظرات
captcha
امروز يکشنبه ۲۱ تير
امروز يکشنبه ۲۱ تير
امروز يکشنبه ۲۱ تير
امروز يکشنبه ۲۱ تير
پرطرفدارترین ها