تیتر امروز

ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور

این صد و شصتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ترامپ: ما محاصره ایران را دوباره برقرار می‌کنیم/ سنتکام جزئیات حمله آمریکا به بندرعباس را اعلام کرد/ قرارگاه خاتم: نمی‌گذاریم آمریکا در مدیریت تنگه هرمز دخالت کند
تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا (روز نود و هفتم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

ترامپ: ما محاصره ایران را دوباره برقرار می‌کنیم/ سنتکام جزئیات حمله آمریکا به بندرعباس را اعلام کرد/ قرارگاه خاتم: نمی‌گذاریم آمریکا در مدیریت تنگه هرمز دخالت کند

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.
مدیرعامل اتوبوسرانی تهران اعلام کرد

بکارگیری ۱۰۱ اتوبوس دوکابین درخطوط تندرو/ ورود ۲۹۹ اتوبوس جدید تا آخر شهریور

مهدی علیزاده، مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس دیزل ۱۸ متری دوکابین یوتانگ در خطوط تندروی پایتخت خبر داد.

کد خبر: ۲۰۱۴۷۹
۱۲:۵۶ - ۰۲ تير ۱۴۰۵

بکارگیری ۱۰۱ اتوبوس دوکابین درخطوط تندرو/ ورود ۲۹۹ اتوبوس جدید تا آخر شهریور

دیدارنیوز: مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس دیزل ۱۸ متری دوکابین یوتانگ در خطوط تندروی پایتخت خبر داد و گفت: این اتوبوس‌ها از نخستین قرارداد ۲۰۰ دستگاهی تأمین شده‌اند و روند تکمیل این قرارداد و همچنین اجرای قرارداد دوم ۲۰۰ دستگاهی برای تقویت ناوگان اتوبوسرانی تهران در حال انجام است.

مهدی علیزاده با اشاره به برنامه مدیریت شهری برای توسعه و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، اظهار کرد: در قالب قرارداد نخست ۲۰۰ دستگاه اتوبوس دیزل ۱۸ متری دوکابین یوتانگ، تاکنون ۱۰۱ دستگاه تحویل شرکت واحد شده و پس از طی مراحل آماده‌سازی و بهره‌برداری، در خطوط تندروی تهران مشغول خدمت‌رسانی هستند.

وی افزود: این اتوبوس‌ها با هدف افزایش ظرفیت جابه‌جایی مسافر در پرترددترین مسیر‌های پایتخت توزیع شده‌اند که شامل ۳۱ دستگاه در خط یک تندرو، ۱۵ دستگاه در خط سه تندرو، ۳۰ دستگاه در خط چهار تندرو، ۵ دستگاه در خط ۹ تندرو و ۲۰ دستگاه در خط ۱۰ تندرو است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: از قرارداد نخست ۲۰۰ دستگاهی، ۹۹ دستگاه باقی‌مانده نیز طبق برنامه تا پایان شهریورماه به تدریج وارد ناوگان خواهد شد.

علیزاده با اشاره به قرارداد دوم ۲۰۰ دستگاهی اتوبوس‌های دیزل ۱۸ متری دوکابین یوتانگ گفت: مقدمات اجرایی و پرداخت‌های مربوط به این قرارداد انجام شده و فرآیند ورود این اتوبوس‌ها در حال پیگیری است؛ بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، ۲۰۰ دستگاه مرحله دوم نیز تا پایان سال جاری به تدریج به ناوگان اتوبوسرانی تهران اضافه خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به توسعه ناوگان اتوبوس‌های برقی تهران خاطرنشان کرد: در کنار ورود اتوبوس‌های دیزلی جدید، تاکنون ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی هایگر از قرارداد ۲۵۰۰ دستگاهی با شرکت چینی وارد خطوط شده و در حال ارائه خدمات به شهروندان است.

بر اساس گزارش سایت شهر، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تأکید کرد: افزایش ظرفیت خطوط تندرو، نوسازی ناوگان فرسوده و حرکت به سمت استفاده از ناوگان جدید و پاک، از اولویت‌های اصلی شرکت واحد برای ارتقای کیفیت خدمات حمل‌ونقل عمومی در پایتخت است.

ارسال نظرات
captcha
امروز دوشنبه ۲۲ تير
امروز دوشنبه ۲۲ تير
امروز دوشنبه ۲۲ تير
امروز دوشنبه ۲۲ تير
پرطرفدارترین ها