تیتر امروز

اصابت پرتابه‌ها به حوالی بندرعباس/ صدای مهیب احتمالی در نوشهر، مربوط به تست و هواگیری گاز خواهد بود/ وزارت خارجه: هرگونه تعرضی پاسخ قاطع در پی خواهد داشت
حملات آمریکا به جنوب ایران و پاسخ ارتش و سپاه (روز صدم آتش‌بس)

اصابت پرتابه‌ها به حوالی بندرعباس/ صدای مهیب احتمالی در نوشهر، مربوط به تست و هواگیری گاز خواهد بود/ وزارت خارجه: هرگونه تعرضی پاسخ قاطع در پی خواهد داشت

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور

این صد و شصتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.
جام جهانی ۲۰۲۶

اتفاق دیدار اول تکرار شد؛ سفر تیم‌ملی به لس‌آنجلس ۲۴ ساعت قبل از بازی با بلژیک

فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد که محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی برگزارکنندگان جام جهانی، روند اجرای برنامه‌های تیم ملی را با مشکل مواجه کرده است.

کد خبر: ۲۰۱۳۰۴
۱۱:۱۸ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۵

اتفاق دیدار اول تکرار شد؛ سفر تیم‌ملی به لس‌آنجلس ۲۴ ساعت قبل از بازی با بلژیک

دیدارنیوز: محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی برگزارکنندگان جام جهانی، روند اجرای برنامه‌های تیم ملی را با مشکل مواجه کرده است.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در حالی که کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران از پیش برنامه آماده‌سازی خود برای مسابقات را به فیفا اعلام کرده بود، محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی برگزارکنندگان، روند اجرای این برنامه را با مشکلاتی مواجه کرده است.

براساس برنامه اعلامی کادر فنی، تیم ملی برای دستیابی به بهترین شرایط فنی و بدنی، نیاز داشت دو روز پیش از هر مسابقه راهی شهر میزبان شود و پس از برگزاری مسابقه نیز روز بعد به محل استقرار خود بازگردد. با این حال، در دیدار نخست برابر نیوزیلند این درخواست مورد موافقت قرار نگرفت و ملی‌پوشان تنها یک روز پیش از مسابقه به شهر میزبان سفر کردند و بلافاصله پس از پایان بازی به محل اقامت خود بازگشتند.

این شرایط برای دیدار دوم تیم ملی برابر بلژیک نیز تکرار شده است. با توجه به اینکه این مسابقه ساعت ۱۲ ظهر به وقت محلی در لس‌آنجلس برگزار خواهد شد، فدراسیون فوتبال ایران با هدف فراهم شدن فرصت کافی برای تطبیق بازیکنان با شرایط مسابقه، انجام تمرین نهایی و تکمیل فرآیند آماده‌سازی، درخواست کرده بود تیم ملی دو روز پیش از بازی راهی لس‌آنجلس شود.

با وجود دلایل فنی ارائه‌شده، این درخواست نیز مورد موافقت قرار نگرفت و تیم ملی ناچار است تنها یک روز پیش از مسابقه، یعنی روز شنبه به وقت محلی، به لس‌آنجلس سفر کند.

فدراسیون فوتبال ایران معتقد است این محدودیت‌ها با اصول ایجاد شرایط برابر برای تیم‌های شرکت‌کننده همخوانی ندارد و می‌تواند بر روند آماده‌سازی فنی تیم‌ها تأثیرگذار باشد. بر همین اساس، فدراسیون ضمن ابراز نارضایتی از این تصمیم، اعتراض خود را از طریق مجاری رسمی به فیفا ارائه خواهد کرد.

تیم ملی فوتبال ایران با وجود تمامی این محدودیت‌ها، برنامه‌های آماده‌سازی خود را ادامه داده و با تمرکز کامل برای دیدار پیش رو برابر بلژیک آماده خواهد شد.

دیدار ایران و بلژیک یکشنبه ۳۱ خرداد ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران برگزار می‌شود.

ارسال نظرات
captcha
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
پرطرفدارترین ها