لوئیس همیلتون، راننده پرافتخار بریتانیایی فاتح گرندپری بارسلونا در اسپانیا شد تا اولین پیروزی او با فراری رقم بخورد.

دیدارنیوز _ سرویس ورزشی: لوئیس همیلتون در روزی که کیمی آنتونلی به دلیل خرابی خودرو مجبور به کنارهگیری از مسابقه شد، اولین پیروزی خود را با تیم فراری جشن گرفت.
به گزارش دیدارنیوز، دقایقی پیش مسابقه داغ گرندپری بارسلونا برگزار شد و لوئیس همیلتون راننده تیم فراری پس از مدتها به سکوی اول رسید و حسابی به جشن و شادی پرداخت.

در این مسابقه، بازهم شاهد نبرد جرج راسل و کیمی آنتونلی دو راننده مرسدس بودیم که این بار اوضاع برای کیمی برنده پنج گرندپری اخیر خوب پیش نرفت و او در حالی که از راسل سبقت گرفته بود، در دور ۶۳ به دلیل خرابی ماشین مجبور به خروج از مسابقه شد.
راسل همتیمی آنتونلی بعد از همیلتون دوم شد و لندو نوریس، راننده مکلارن و قهرمان فصل پیش فرمول یک روی سکوی سوم رفت.
مکس فرستپن راننده ردبول چهارم شد و شارل لکلرک همتیمی همیلتون از فراری به خط پایان نرسید.
گرندپری بعدی روز یکشنبه ۷ تیرماه از ساعت ۱۶:۳۰ به وقت ایران در اتریش برگزار میشود.
