تیتر امروز

کوروش احمدی: موضوع باز کردن تنگه هرمز برای ترامپ به یک مسئله عمده تبدیل شده/ تهران و واشنگتن در حال خویشتنداری و مدیریت صحنه نبرد هستند/ احتمال یک حمله زمینی در معنای رایج آن را بسیار اندک می‌دانم/ استقرار نیرو‌های آمریکا در قلمرو خاکی ایران، آنها را به هدف مناسبی برای حمله بدل می‌کند
در گفت‌وگوی دیدار با یک دیپلمات باسابقه مطرح شد

کوروش احمدی: موضوع باز کردن تنگه هرمز برای ترامپ به یک مسئله عمده تبدیل شده/ تهران و واشنگتن در حال خویشتنداری و مدیریت صحنه نبرد هستند/ احتمال یک حمله زمینی در معنای رایج آن را بسیار اندک می‌دانم/ استقرار نیرو‌های آمریکا در قلمرو خاکی ایران، آنها را به هدف مناسبی برای حمله بدل می‌کند

یک دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی در گفت‎‌‌وگو با دیدارنیوز، معتقد است: «احتمال وقوع یک حمله زمینی به مفهوم متعارف و رایج آن را بسیار اندک می‌دانم، اما این احتمال وجود دارد...
حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر آبادان/ ارتش: انهدام یک پهپاد «لوکاس» در جنوب کشور/ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: گزارش حمله به نیروگاه هسته‌ای دارخوین بررسی می‌شود
حملات آمریکا به جنوب ایران و پاسخ ارتش و سپاه (روز صد و سوم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر آبادان/ ارتش: انهدام یک پهپاد «لوکاس» در جنوب کشور/ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: گزارش حمله به نیروگاه هسته‌ای دارخوین بررسی می‌شود

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور

این صد و شصتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
برگزاری این مراسم نیازمند هماهنگی و همکاری حداکثری است

عارف: بخشنامه‌های ستاد تشییع رهبر شهید در حکم مصوبات دولت است

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهوری و رئیس ستاد تشییع رهبر شهید گفت: تمامی بخشنامه‌ها و ابلاغیه‌های ستاد باید در حکم بخشنامه‌های دولت تلقی و به‌صورت کامل اجرا شوند.

کد خبر: ۲۰۱۰۷۰
۱۴:۲۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۵

عارف: بخشنامه‌های ستاد تشییع رهبر شهید در حکم مصوبات دولت است

دیدارنیوز: معاون اول رئیس‌جمهوری و رئیس ستاد تشییع رهبر شهید بر لزوم همکاری کامل دستگاه‌های اجرایی با ستاد تشییع تأکید کرد و گفت: تمامی بخشنامه‌ها و ابلاغیه‌های ستاد باید در حکم بخشنامه‌های دولت تلقی و به‌صورت کامل اجرا شوند.

محمدرضا عارف در جلسه دبیرخانه ستاد تشییع رهبر شهید که با هدف بررسی روند اقدامات، هماهنگی‌های اجرایی و پیگیری برنامه‌های مرتبط با برگزاری مراسم برگزار شد، با گرامیداشت یاد رهبر شهید، گفت: ایشان یکی از برجسته‌ترین و اثرگذارترین چهره‌های جهان در قرن بیست‌ویکم است و وضعیت ایران، جهان اسلام و همه آزادگان جهان در دوران رهبری هوشمندانه، حکیمانه، شجاعانه و مقتدرانه ایشان دچار تحولی شگرف و بی‌نظیر شد.

وی با اشاره به اختیارات تفویض‌شده از سوی هیئت دولت به دبیر ستاد تشییع، اظهار کرد: اختیارات گسترده‌ای به آقای پورجمشیدیان، دبیر ستاد تشییع امام شهید، واگذار شده است و همه اعضای دولت، دستگاه‌ها، نهاد‌ها و ستاد‌های مرتبط باید همکاری کامل با وی داشته باشند. تمامی اجزای دولت در سراسر کشور موظفند بخشنامه‌ها و ابلاغیه‌های ستاد تشییع را در حکم بخشنامه‌های دولت تلقی و نسبت به اجرای دقیق آنها اقدام کنند.

عارف همچنین دستور داد همه دستگاه‌های اجرایی در سراسر ایران با تمام توان و ظرفیت‌های خود برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم تشییع به میدان بیایند و در اجرای مأموریت‌های محوله مشارکت فعال داشته باشند.

 رئیس ستاد تشییع رهبر شهید با تأکید بر ضرورت همدلی، انسجام و هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف افزود: با توجه به محدودیت زمان، برگزاری این مراسم نیازمند هماهنگی و همکاری حداکثری است؛ چرا که باید آیینی در شأن امام شهید و رهبر امت اسلامی برگزار شود. همه تلاش‌ها و اقدامات ما می‌تواند تنها بخش کوچکی از دین خود را به امام شهید و مردم حماسه‌آفرین ایران ادا کند و جلوه‌ای از آثار و برکات عظمت، اقتدار و عزتی را که مسلمانان و آزادگان جهان در دوران رهبری ایشان به دست آورده‌اند، به نمایش بگذارد.

معاون اول رئیس‌جمهوری همچنین با اشاره به سالگرد آغاز جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، گفت: ایران پس از آن جنگ، با رهبری داهیانه و راهبرد‌های امام شهید توانست آسیب‌های خود را جبران کرده و در عرصه‌های علم و فناوری به جهش‌های چشمگیری دست یابد؛ دستاوردی که آثار آن در جنگ رمضان به‌خوبی نمایان شد و این روند پیشرفت فناورانه همچنان استمرار یافته است.

عارف با اشاره به مقاومت ملت ایران در دو سال گذشته در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکا اظهار کرد: ایران برای نخستین بار توانست هیمنه آمریکا و رژیم صهیونیستی را درهم بشکند و این دستاورد در برابر دیدگان جهانیان به نمایش درآمد. ملت‌ها و کشور‌هایی که سال‌ها تحت سلطه و فشار آمریکا قرار داشته‌اند و همواره تحقیر شده‌اند، امروز نیز از این دستاورد بزرگ ایران که تحت رهبری امام شهید و آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای حاصل شده است، احساس غرور می‌کنند.

رئیس ستاد تشییع رهبر شهید در پایان بر ضرورت بسیج همه ظرفیت‌های کشور برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم تشییع تأکید کرد و خواستار تداوم هماهنگی و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی، نهاد‌ها و بخش‌های مسئول در این زمینه شد.

ارسال نظرات
captcha
امروز يکشنبه ۲۸ تير
امروز يکشنبه ۲۸ تير
امروز يکشنبه ۲۸ تير
امروز يکشنبه ۲۸ تير
پرطرفدارترین ها