تیتر امروز

صدای انفجار در کویت/ تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران/ اصابت پرتابه به جزیره هنگام/ شهادت بیش از ۳۰ غیرنظامی در حملات به جنوب ایران
تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا (روز نود و نهم آتش‌بس)

صدای انفجار در کویت/ تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران/ اصابت پرتابه به جزیره هنگام/ شهادت بیش از ۳۰ غیرنظامی در حملات به جنوب ایران

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور

این صد و شصتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد

جزئیات تغییرات جدید کنکور؛ مثبت‌شدن تاثیر سوابق تحصیلی پایه یازدهم

عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۶ گفت: در آزمون سراسری ۱۴۰۵ که در اواخر مردادماه برگزار می‌شود، سوابق تحصیلی شش درس پایه یازدهم با تأثیر مثبت و سوابق تحصیلی تمامی دروس پایه دوازدهم با تأثیر قطعی ۶۰ درصدی در فرآیند پذیرش دانشجو اعمال خواهد شد.

کد خبر: ۲۰۰۸۵۴
۱۸:۵۶ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۵

جزئیات تغییرات جدید کنکور؛ مثبت‌شدن تاثیر سوابق تحصیلی پایه یازدهم

دیدارنیوز: دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از موافقت اعضای شورای معین این شورا با مثبت شدن تأثیر سوابق تحصیلی پایه یازدهم در آزمون سراسری ۱۴۰۵ خبر داد و اعلام کرد تعداد دروس امتحان نهایی پایه یازدهم برای کنکور ۱۴۰۶ به شش درس کاهش یافت.

عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در تشریح مصوبات جلسه ۵۸۱ شورای معین این شورا اظهار کرد: در این جلسه، بنا به درخواست وزیر آموزش و پرورش، نحوه تأثیر سوابق تحصیلی پایه یازدهم در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ و تعداد دروس امتحان نهایی این پایه برای کنکور ۱۴۰۶ مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: بر اساس مصوبه قبلی شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرار بود سوابق تحصیلی شش درس پایه یازدهم و تمامی دروس پایه دوازدهم با تأثیر قطعی ۶۰ درصدی در کنکور ۱۴۰۵ لحاظ شود و در کنکور ۱۴۰۶ نیز تمامی دروس پایه‌های یازدهم و دوازدهم مبنای تشکیل سابقه تحصیلی داوطلبان باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: اعضای شورا با وجود تأکید بر کارشناسی بودن مصوبات گذشته، با توجه به شرایط خاص کشور، برگزاری بخشی از کلاس‌ها به صورت مجازی و همچنین در راستای کاهش فشار‌های روحی و روانی دانش‌آموزان و خانواده‌ها، با مثبت شدن تأثیر سوابق تحصیلی پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۵ موافقت کردند.

خسروپناه همچنین از کاهش تعداد دروس امتحان نهایی پایه یازدهم برای آزمون سراسری ۱۴۰۶ خبر داد و گفت: بر این اساس، در کنکور سال ۱۴۰۶ تنها سوابق شش درس پایه یازدهم در کنار سوابق تمامی دروس پایه دوازدهم مبنای سنجش و پذیرش دانشجو خواهد بود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: در آزمون سراسری ۱۴۰۵ که در اواخر مردادماه برگزار می‌شود، سوابق تحصیلی شش درس پایه یازدهم با تأثیر مثبت و سوابق تحصیلی تمامی دروس پایه دوازدهم با تأثیر قطعی ۶۰ درصدی در فرآیند پذیرش دانشجو اعمال خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
captcha
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
پرطرفدارترین ها