تیتر امروز

انفجار در شمال عراق/ ۳ پایگاه مرزی زمینی کویت هدف حمله قرار گرفت/ اصابت پرتابه به اهداف نظامی در جزیره قشم/ اف‌بی‌ای موضوع مرگ لیندسی گراهام را بررسی می‌کند/ عمان، سفیر ایران را احضار کرد
تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا (روز نود و ششم آتش‌بس)

انفجار در شمال عراق/ ۳ پایگاه مرزی زمینی کویت هدف حمله قرار گرفت/ اصابت پرتابه به اهداف نظامی در جزیره قشم/ اف‌بی‌ای موضوع مرگ لیندسی گراهام را بررسی می‌کند/ عمان، سفیر ایران را احضار کرد

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.
برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای
یادداشتی به قلم امیر دبیری مهر

برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای

امیر دبیری مهر، استاد دانشگاه و کارشناس رسانه در یادداشتی به برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب پرداخته که در دیدارنیوز می‌خوانید.
در نشست مشترک با ستار هاشمی، وزیر ارتباطات بیان شد

وزیر گردشگری: بازگشایی اینترنت به افزایش رضایت عمومی کمک کرد

رضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، بازگشایی اینترنت را اقدامی مؤثر در افزایش رضایت عمومی و سرمایه اجتماعی دانست.

کد خبر: ۲۰۰۶۷۹
۱۷:۳۴ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۵

وزیر گردشگری: بازگشایی اینترنت به افزایش رضایت عمومی کمک کرد

دیدارنیوز: صالحی‌امیری معتقد است اینترنت پرسرعت پیشران مهاجرت معکوس و احیای اقتصاد روستایی است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، بازگشایی اینترنت را اقدامی مؤثر در افزایش رضایت عمومی و سرمایه اجتماعی دانست. او همچنین توسعه زیرساخت‌های ارتباطی را یکی از پیش‌نیاز‌های رونق کسب‌وکار‌ها و توسعه روستا‌ها عنوان کرد.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، رضا صالحی‌امیری در نشست مشترک با ستار هاشمی، با اشاره به نقش اینترنت در زندگی روزمره مردم گفت: «امروز ارتباطات و اینترنت به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی مردم تبدیل شده و دسترسی پایدار به آن، نقشی تعیین‌کننده در آرامش روانی جامعه، رونق کسب‌وکار‌ها و توسعه اقتصادی کشور ایفا می‌کند.»

او همچنین از اقدام اخیر وزارت ارتباطات برای بازگشایی اینترنت قدردانی کرد و آن را گامی مؤثر در افزایش رضایت عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی دانست.

توسعه روستا‌ها بدون اینترنت ممکن نیست

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در بخش دیگری از سخنان خود، توسعه ارتباطات را یکی از ارکان اصلی رونق اقتصادی در روستا‌ها معرفی کرد و گفت: «اشتغال و ارتباطات، دو بال توسعه روستا‌ها هستند.»

به گفته او، اگر قرار باشد کسب‌وکار‌های محلی، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و تولیدکنندگان صنایع دستی به بازار‌های جدید دسترسی پیدا کنند، باید زیرساخت‌های ارتباطی مناسب و اینترنت پرسرعت در اختیار آنها قرار گیرد.

صالحی‌امیری همچنین تأکید کرد اقتصاد امروز بر پایه ارتباطات شکل گرفته و فعالان اقتصادی برای بازاریابی، فروش آنلاین و استفاده از ظرفیت‌های تجارت الکترونیک به اینترنت نیاز دارند.

او از طراحی یک برنامه مشترک میان وزارت میراث فرهنگی و وزارت ارتباطات خبر داد و گفت این همکاری با هدف تقویت اشتغال، توسعه اقتصاد روستایی و بهبود زیرساخت‌های ارتباطی دنبال خواهد شد.

وزیر گردشگری ابراز امیدواری کرد با توسعه همزمان زیرساخت‌های ارتباطی و فرصت‌های اقتصادی، زمینه برای افزایش ماندگاری جمعیت در روستا‌ها و حتی مهاجرت معکوس فراهم شود.

ارسال نظرات
captcha
امروز دوشنبه ۲۲ تير
امروز دوشنبه ۲۲ تير
امروز دوشنبه ۲۲ تير
امروز دوشنبه ۲۲ تير
پرطرفدارترین ها