تیتر امروز

انفجارهای شدید در شمال کویت، آژیر هشدار در قطر/ چند انفجار‌ در مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین/ الحدث: دیدار مومنی با عاصم منیر/ ادعای اسرائیل درباره انتقال هزاران سانتریفیوژ به اعماق کوه کلنگ
حملات آمریکا به جنوب ایران و پاسخ ارتش و سپاه (روز صد و پنجم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

انفجارهای شدید در شمال کویت، آژیر هشدار در قطر/ چند انفجار‌ در مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین/ الحدث: دیدار مومنی با عاصم منیر/ ادعای اسرائیل درباره انتقال هزاران سانتریفیوژ به اعماق کوه کلنگ

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
سوت پایان جام جهانی با حملات گسترده آمریکا به ایران/ فعالان سیاسی، مدنی: ما جنگ نمی‌خواهیم/ مرکز پژوهش‌های مجلس: نیمی از روستا‌ها زیر خط فقر
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

سوت پایان جام جهانی با حملات گسترده آمریکا به ایران/ فعالان سیاسی، مدنی: ما جنگ نمی‌خواهیم/ مرکز پژوهش‌های مجلس: نیمی از روستا‌ها زیر خط فقر

این صد و شصت و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
کوروش احمدی: موضوع باز کردن تنگه هرمز برای ترامپ به یک مسئله عمده تبدیل شده/ تهران و واشنگتن در حال خویشتنداری و مدیریت صحنه نبرد هستند/ احتمال یک حمله زمینی در معنای رایج آن را بسیار اندک می‌دانم/ استقرار نیرو‌های آمریکا در قلمرو خاکی ایران، آنها را به هدف مناسبی برای حمله بدل می‌کند
در گفت‌وگوی دیدار با یک دیپلمات باسابقه مطرح شد

کوروش احمدی: موضوع باز کردن تنگه هرمز برای ترامپ به یک مسئله عمده تبدیل شده/ تهران و واشنگتن در حال خویشتنداری و مدیریت صحنه نبرد هستند/ احتمال یک حمله زمینی در معنای رایج آن را بسیار اندک می‌دانم/ استقرار نیرو‌های آمریکا در قلمرو خاکی ایران، آنها را به هدف مناسبی برای حمله بدل می‌کند

یک دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی در گفت‎‌‌وگو با دیدارنیوز، معتقد است: «احتمال وقوع یک حمله زمینی به مفهوم متعارف و رایج آن را بسیار اندک می‌دانم، اما این احتمال وجود دارد...
برخی جریان‌ها تصور می‌کنند هرچه ادبیات تندتر و رفتار رادیکال‌تر باشد، انقلابی‌تر هستند

موسوی: نماینده مجلس باید صدای عقلانیت باشد، نه بلندگوی خشم و دوقطبی‌سازی

فرید موسوی، نماینده مجلس گفت: اختلاف‌نظر طبیعی است، نقد هم حق مجلس است، اما تبدیل اختلاف سیاسی به جنگ روانی، برچسب‌زنی و نفرت‌پراکنی دقیقاً همان زمینی است که دشمن برای فرسایش اجتماعی طراحی کرده است. نماینده مجلس باید صدای عقلانیت و آرامش باشد، نه بلندگوی خشم و دوقطبی‌سازی باشد.

کد خبر: ۲۰۰۴۳۹
۱۸:۲۲ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۵

موسوی: نماینده مجلس باید صدای عقلانیت باشد، نه بلندگوی خشم و دوقطبی‌سازی

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس تاکید کرد: بعضی‌ها اساساً از حل مسئله نگران‌اند، چون تمام سرمایه سیاسی‌شان بر تداوم بحران و التهاب بنا شده است. ما باید اجازه بدهیم تصمیمات کلان کشور بر اساس عقلانیت، منافع اقتصادی مردم و مصالح ملی پیش برود، نه هیجانات سیاسی و رقابت‌های جناحی. امروز مردم بیش از هر چیز، دنبال ثبات اقتصادی و گشایش در زندگی‌شان هستند، نه جنگ‌های فرسایشی سیاسی که برخی‌ها به دنبال آن هستند.

سید فرید موسوی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره هشدار رهبری درباره اختلافات پوچ سیاسی و ضرورت پرهیز ازایجاد هرگونه تفرقه، عنوان کرد: به‌نظر من پیام اخیر رهبر انقلاب را باید یک هشدار صریح و بی‌تعارف به بخشی از جریان‌های سیاسی داخل مجلس دانست؛ جریانی که تصور می‌کند با فریاد، حاشیه‌سازی و درگیری دائمی می‌تواند جای کارآمدی را بگیرد.

وی تاکید کرد: رهبر انقلاب هشدار دادند که کشور نباید گرفتار اختلافات فرساینده و دوقطبی‌سازی شود؛ همان نکته‌ای که رهبر شهید هم پیش‌تر با صراحت درباره آن تذکر داده بودند و فرمودند دعوا‌ها و ستیزه‌گری‌های دشمن‌پسند، مجلس را از کار اصلی خود بازمی‌دارد.

عده‌ای فکر می‌کنند هر موضوع ملی فرصتی برای تسویه حساب سیاسی است

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این که متأسفانه عده‌ای هنوز فکر می‌کنند هر موضوع ملی، فرصتی برای تسویه‌حساب سیاسی و تولید التهاب رسانه‌ای است، اظهار داشت: مردم، اما از مجلس، نمایش خشم و جنجال نمی‌خواهند؛ مردم دنبال حل مشکل، ثبات اقتصادی و آرامش هستند. امروز هر جریانی که بخواهد مجلس را به میدان نزاع‌های بی‌پایان سیاسی تبدیل کند، عملاً برخلاف مطالبه مردم و برخلاف صریح‌ترین توصیه‌های رهبری حرکت می‌کند.

وی در پاسخ به اینکه مصداق عینی صحبت‌های رهبری در بحث مذاکرات نمود پیدا می‌کند. آیا مخالفت با مذاکرات بیش از آنکه کارشناسی باشد، رنگ و بوی سیاسی گرفته است، عنوان کرد: در موضوع مذاکرات متأسفانه در برخی موارد، مخالفت‌ها از چارچوب نقد کارشناسی خارج شده و رنگ و بوی سیاسی گرفته است. طبیعی است که درباره هر مذاکره‌ای موافق و مخالف وجود داشته باشد، اما وقتی اصل گفت‌و‌گو یا تلاش دیپلماتیک تبدیل به ابزار تسویه‌حساب جناحی می‌شود، دیگر کمکی به منافع ملی نمی‌کند.

مردم به دنبال ثبات اقتصادی هستند؛ نه جنگ‌های فرسایشی سیاسی 

نماینده عجبشیر و مراغه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رفتار برخی‌ها در زمان بحران و التهاب و حفظ منافع شخصی خودشان، عنوان کرد: بعضی‌ها اساساً از حل مسئله نگران‌اند، چون تمام سرمایه سیاسی‌شان بر تداوم بحران و التهاب بنا شده است. ما باید اجازه بدهیم تصمیمات کلان کشور بر اساس عقلانیت، منافع اقتصادی مردم و مصالح ملی پیش برود، نه هیجانات سیاسی و رقابت‌های جناحی. امروز مردم بیش از هر چیز، دنبال ثبات اقتصادی و گشایش در زندگی‌شان هستند، نه جنگ‌های فرسایشی سیاسی که برخی‌ها به دنبال آن هستند.

وی درباره این‌که رهبری در پیام‌شان درباره جلوگیری از برجسته‌سازی دوقطبی‌های اجتماعی صحبت کردند و با توجه به اینکه مسائلی مانند لایحه حجاب دقیقاً از همان موضوعاتی است که رهبری نسبت به آن هشدار می‌دهند، اما به نظر می‌رسد عده‌ای همچنان بر طبل اختلاف بی‌حجاب و باحجاب می‌کوبند، گفت: دقیقاً همین‌طور است. درباره موضوعاتی مثل لایحه حجاب باید مراقب بود که جامعه به سمت دوقطبی‌های خطرناک هل داده نشود. رهبر انقلاب در پیام اخیرشان هشدار دادند که برجسته‌سازی شکاف‌های اجتماعی، خواست دشمن است.

موسوی با بیان اینکه هیچ انسان عاقلی موافق بی‌اخلاقی یا قانون‌شکنی نیست، ادامه داد:، اما اینکه دائماً جامعه را به دوگانه‌های تند و تنش‌زا تقسیم کنیم، کمکی به حل مسئله نمی‌کند. برخی تصور می‌کنند با تند کردن فضا و تولید دوقطبی می‌توانند برای خودشان پایگاه سیاسی بسازند، در حالی‌که نتیجه این رفتار‌ها فقط فرسایش سرمایه اجتماعی و افزایش شکاف در جامعه است.

وی تاکید کرد: کشور امروز نیازمند آرامش اجتماعی، گفت‌و‌گو، اقناع و پرهیز از رفتار‌های التهاب‌آفرین است.

همکاری مجلس و دولت امروز یک ضرورت ملی است

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره اینکه همکاری مجلس و دولت چقدر ضرورت دارد، بیان کرد: همکاری مجلس و دولت امروز یک ضرورت ملی است، نه یک انتخاب سیاسی. البته همکاری به معنای چک سفید امضا دادن نیست؛ مجلس باید هم نظارت قوی داشته باشد و هم در مسیر حل مشکلات کشور، کنار دولت بایستد. تجربه سال‌های گذشته نشان داد هرجا دولت و مجلس وارد درگیری‌های سیاسی شدند، هزینه آن را مردم پرداختند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد:امروز در شرایط حساس اقتصادی و منطقه‌ای، کشور بیش از هر زمان دیگری به هم‌افزایی قوا نیاز دارد. اگر این همکاری با حفظ استقلال و نظارت دقیق شکل بگیرد، می‌تواند به ترمیم اقتصاد، کاهش نااطمینانی و بازسازی امید اجتماعی کمک جدی کند.

نباید اجازه داد مجلس یا فضای سیاسی به محل تخریب و توهین تبدیل شود

وی درباره این که رهبر انقلاب در بخشی صریح از پیام، پروژه دشمن را ایجاد تفرقه و شکاف اجتماعی توصیف کردند و هشدار دادند که حتی اختلافات موجه هم نباید به تنازع و شکاف اجتماعی تبدیل شود. چقدر ضرورت دارد نمایندگان مجلس از این فضا دوری کنند، بیان کرد: این بخش از پیام رهبر انقلاب بسیار مهم و تعیین‌کننده است، چون امروز یکی از خطرناک‌ترین آسیب‌ها برای کشور، عادی‌سازی نفرت سیاسی و شکاف اجتماعی است.

نماینده مردم عجبشیر و مراغه تاکید کرد: رهبر شهید هم با صراحت تأکید کرده بودند که اهانت به رئیس‌جمهور و مسئولان، آن هم در شرایط حساس کشور، قابل قبول نیست و نباید اجازه داد مجلس یا فضای سیاسی به محل تخریب و توهین تبدیل شود.

وی اظهار داشت: متأسفانه برخی جریان‌ها تصور می‌کنند هرچه ادبیات تندتر و رفتار رادیکال‌تر باشد، انقلابی‌تر هستند؛ در حالی‌که نتیجه این رفتار‌ها فقط فرسایش اعتماد عمومی و افزایش التهاب اجتماعی است.

موسوی با اشاره به اینکه نقد و مطالبه و اختلاف‌نظر در همه جوامع وجود دارد، گفت: اختلاف‌نظر طبیعی است، نقد هم حق مجلس است، اما تبدیل اختلاف سیاسی به جنگ روانی، برچسب‌زنی و نفرت‌پراکنی دقیقاً همان زمینی است که دشمن برای فرسایش اجتماعی طراحی کرده است. نماینده مجلس باید صدای عقلانیت و آرامش باشد، نه بلندگوی خشم و دوقطبی‌سازی باشد.

برچسب ها: فرید موسوی مجلس
ارسال نظرات
captcha
امروز سه‌شنبه ۳۰ تير
امروز سه‌شنبه ۳۰ تير
امروز سه‌شنبه ۳۰ تير
امروز سه‌شنبه ۳۰ تير
پرطرفدارترین ها