تیتر امروز

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.
آسوشیتدپرس: ضرب‌الاجل محدود ترامپ برای توافق با ایران/ اکسیوس: حضور مقامات قطری در مذاکرات بین ایران و عمان/ طرح عراق، سوریه و آمریکا برای دور زدن تنگه هرمز
تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا (روز نود و پنجم آتش‌بس)

آسوشیتدپرس: ضرب‌الاجل محدود ترامپ برای توافق با ایران/ اکسیوس: حضور مقامات قطری در مذاکرات بین ایران و عمان/ طرح عراق، سوریه و آمریکا برای دور زدن تنگه هرمز

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای
یادداشتی به قلم امیر دبیری مهر

برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای

امیر دبیری مهر، استاد دانشگاه و کارشناس رسانه در یادداشتی به برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب پرداخته که در دیدارنیوز می‌خوانید.
حضور ۱۵۰ نوازنده در این فیلم‌-کنسرت

زمان برگزاری کنسرت «بازی تاج و تخت» اعلام شد

فیلم‌-کنسرت «بازی تاج و تخت» با اجرای موسیقی متن قسمت‌های مختلف این مجموعه محبوب جهانی، ۱۸ و ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۰۰۳۶۹
۱۴:۰۰ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۵

زمان برگزاری کنسرت «بازی تاج و تخت» اعلام شد

دیدارنیوز: فیلم-کنسرت «بازی تاج و تخت»، با اجرای آثاری از رامین جوادی آهنگساز ایرانی، ساعت ۲۰:۳۰ روز‌های دوشنبه ۱۸ و پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ در هتل اسپیناس پالاس تهران روی صحنه می‌رود. 

این فیلم‌-کنسرت با حضور ۱۵۰ نوازنده، ۴۲ قطعه از موسیقی‌های متن مجموعه «بازی تاج و تخت» را همزمان با نمایش تصاویر این اثر برای مخاطبان به مدت ۱۵۰ دقیقه اجرا خواهد کرد. 

موسیقی «بازی تاج و تخت» در کنار روایت و تصاویر این مجموعه از شناخته‌شده‌ترین موسیقی‌های سریال در سال‌های اخیر به شمار می‌رود. 

این فیلم-کنسرت با رهبری ارکستر سینا خیرآبادی و تهیه‌کنندگی وحید خالقی، توسط فیدیبو برگزار می‌شود. 

بلیت‌فروشی این اجرا از ساعت ۱۲ یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵، به‌طور اختصاصی در آدرس (https://art.fidibo.com/concert/فیلم-کنسرت-بازی-تاج-و -تخت-۳۶) انجام می‌گیرد. 

فیلم‌-کنسرت‌های «هری پاتر»، «ارباب حلقه‌ها» و «بازی تاج و تخت» سه‌گانه پروژه موسیقایی-اقتباسی را شکل می‌دهند؛ پروژه‌ای که با «هری پاتر» آغاز شد، با «ارباب حلقه‌ها» ادامه یافت و اکنون با «بازی تاج و تخت» تکمیل می‌شود. 

 تاکنون در ۱۷ شب و ۳۲ سانس، آثاری از مجموعه‌های «هری پاتر»، «ارباب حلقه‌ها»، «میازاکی»، «هانس زیمر» و «برندگان اسکار موسیقی» را در بازه زمانی خرداد تا دی ۱۴۰۴ اجرا شده است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
captcha
امروز يکشنبه ۲۱ تير
امروز يکشنبه ۲۱ تير
امروز يکشنبه ۲۱ تير
امروز يکشنبه ۲۱ تير
پرطرفدارترین ها