تیتر امروز

صداوسیما: انفجار در حاشیه شهر اندیمشک کنترل‌شده بود/ حملات جدید به کویت/ صدای چند انفجار در قشم/ بازنشر جنجالی ترامپ؛ «اشغال جزیره خارک!»/ سنتکام: محاصره دریایی ایران از سه‌شنبه
تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا (روز نود و هشتم آتش‌بس)

صداوسیما: انفجار در حاشیه شهر اندیمشک کنترل‌شده بود/ حملات جدید به کویت/ صدای چند انفجار در قشم/ بازنشر جنجالی ترامپ؛ «اشغال جزیره خارک!»/ سنتکام: محاصره دریایی ایران از سه‌شنبه

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور

این صد و شصتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.
مرزبانان مرزبانی فراجا با قاطعیت اجازه هیچ‌گونه تعرض به حریم مرزی کشور را نخواهند داد

فرمانده مرزبانی فراجا: هلاکت ۲ تروریست‌ در درگیری با مرزبانان شمال‌غرب

علی‌اکبر جاویدان، فرمانده مرزبانی فراجا گفت: شب گذشته تعدادی از عناصر گروهک معاند پ. ک. ک قصد حمله به یکی از یگان‌های مرزبانی در شهرستان چالدران را داشتند که با هوشیاری و آمادگی عملیاتی و میدانی مرزبانان در اجرای نقشه خود ناکام ماندند.

کد خبر: ۲۰۰۳۰۹
۱۴:۱۱ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۵

فرمانده مرزبانی فراجا: هلاکت ۲ تروریست‌ در درگیری با مرزبانان شمال‌غرب

دیدارنیوز: فرمانده مرزبانی فراجا از رشادت مرزبانان دلیر و تحمیل تلفات سنگین به گروهک معاند در مرز‌های شمال‌غرب کشور خبر داد و گفت: در این عملیات، ۲ نفر از اعضای گروهک معاند به هلاکت رسیدند.

سردار علی‌اکبر جاویدان در تشریح این خبر، اظهار کرد: شب گذشته تعدادی از عناصر گروهک معاند پ. ک. ک قصد حمله به یکی از یگان‌های مرزبانی در شهرستان چالدران را داشتند که با هوشیاری و آمادگی عملیاتی و میدانی مرزبانان در اجرای نقشه خود ناکام ماندند.

وی افزود: مرزداران جان برکف با آمادگی عملیاتی، اشراف و تسلط اطلاعاتی، قبل از ورود به کشور عناصر این گروهک را شناسایی و با اجرای آتش سنگین و پرحجم، پاسخ قاطع به این اعضای گروهک دادند.

این مقام ارشد در فرماندهی مرزبانی فراجا تصریح کرد: در جریان این درگیری مسلحانه، ۲ نفر از اعضای این گروهک به هلاکت رسیدند و بررسی‌های فنی در مرز، نشانگر زخمی شدن تعدادی دیگر از این اعضا و متواری شدن به خاک کشور مقابل می‌باشد.

به نقل از سایت پلیس، سردار جاویدان با اشاره به ضربه سنگین مرزبانان به این گروهک معاند و کشف یک قبضه اسلحه M ۱۶، ۵ خشاب مربوطه،۲ قبضه نارنجک دستی، یک دستگاه گوشی و یک کوله دارای تجهیزات انفرادی، گفت: مرزبانان مرزبانی فراجا با قاطعیت اجازه هیچ‌گونه تعرض به حریم مرزی کشور را نخواهند داد و هرگونه اقدام خصمانه با پاسخ پشیمان‌کننده مواجه خواهد شد.

ارسال نظرات
captcha
امروز چهارشنبه ۲۴ تير
امروز چهارشنبه ۲۴ تير
امروز چهارشنبه ۲۴ تير
امروز چهارشنبه ۲۴ تير
پرطرفدارترین ها