تیتر امروز

چند انفجار‌ در کویت/ پاکستان: با نگرانی فراوان، وقایع اخیر را دنبال می‌کنیم/ ادعای سنتکام: تنگه هرمز باز است/ عمان، سفیر ایران را احضار کرد
تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا (روز نود و ششم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

چند انفجار‌ در کویت/ پاکستان: با نگرانی فراوان، وقایع اخیر را دنبال می‌کنیم/ ادعای سنتکام: تنگه هرمز باز است/ عمان، سفیر ایران را احضار کرد

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.
برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای
یادداشتی به قلم امیر دبیری مهر

برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای

امیر دبیری مهر، استاد دانشگاه و کارشناس رسانه در یادداشتی به برداشت‌های متفاوت و متضاد در ایران از مراسم بدرقه و تشییع آیت الله خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب پرداخته که در دیدارنیوز می‌خوانید.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد

دریافت پول برای ثبت‌نام در مدارس «ممنوع» است

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: تمامی مدارس کشور موظف‌اند هنگام ثبت‌نام از دریافت هرگونه شهریه خودداری کنند.

کد خبر: ۲۰۰۱۵۹
۱۷:۳۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۵

دریافت پول برای ثبت‌نام در مدارس «ممنوع» است

دیدارنیوز: وزیر آموزش و پرورش کاهش تنوع مدارس را اقدامی در مسیر توسعه عدالت آموزشی دانست و گفت: تمامی مدارس کشور موظف‌اند هنگام ثبت‌نام از دریافت هرگونه شهریه خودداری کنند و ثبت‌نام دانش‌آموزان نیز صرفاً بر اساس محدوده جغرافیایی انجام شود.

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در نشست کمیسیون مدرسه یاری جامعه خیرین مدرسه ساز با اشاره به ظرفیت‌های «خیرین در مدرسه‌یاری»، اظهار کرد: مدرسه‌یاری می‌تواند محور حرکت مدرسه‌سازی در کشور باشد و این دو حوزه در ادامه باید به‌صورت تلفیقی و هم‌افزا دنبال شوند.

دریافت پول برای ثبت‌نام در مدارس «ممنوع» است

وی با بیان این که آموزش و پرورش امروز نیازمند تحولی جدی و همه‌جانبه است، افزود: این تحول باید در چهار حوزه اساسی دنبال شود؛ تحول در ساختار سازمانی آموزش و پرورش، تحول در ساختار نظام آموزشی، تحول در حکمرانی نظام تعلیم و تربیت و همچنین تحول در برنامه درسی مدارس.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ساختار فعلی این وزارتخانه، تصریح کرد: ساختار کنونی آموزش و پرورش پاسخگوی نیاز‌های روز نیست و باید متناسب با اقتضائات جدید بازطراحی شود.

وی همچنین برنامه درسی فعلی مدارس را حافظه‌محور و غیرفعال توصیف کرد و گفت: برنامه‌های درسی موجود از موقعیت‌های تربیتی لازم برخوردار نیستند و نیازمند بازنگری جدی هستند تا نقش تربیتی مدرسه تقویت شود.

در ادامه این نشست، وزیر آموزش و پرورش بر پیگیری آیین‌نامه مدرسه‌یاری تأکید کرد و خواستار انجام تسهیل‌گری‌های لازم برای اجرای هرچه بهتر این طرح شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع بازماندگان از تحصیل اشاره کرد و گفت: این مسئله، موضوعی پیچیده، چندمؤلفه‌ای و فرادستگاهی است و حل آن نیازمند همکاری و همراهی تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌های مسئول است.

وزیر آموزش و پرورش همچنین بر ضرورت شکل‌گیری الگویی منعطف برای شناسایی و بازگرداندن بازماندگان از تحصیل تأکید کرد و افزود: توجه به آمار دقیق در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، کاظمی کاهش تنوع مدارس را اقدامی در مسیر توسعه عدالت آموزشی دانست و گفت: تمامی مدارس کشور موظف‌اند هنگام ثبت‌نام از دریافت هرگونه شهریه خودداری کنند و ثبت‌نام دانش‌آموزان نیز صرفاً بر اساس محدوده جغرافیایی انجام شود.

ارسال نظرات
captcha
امروز يکشنبه ۲۱ تير
امروز يکشنبه ۲۱ تير
امروز يکشنبه ۲۱ تير
امروز يکشنبه ۲۱ تير
پرطرفدارترین ها