تیتر امروز

صدای انفجار در کویت/ تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران/ اصابت پرتابه به جزیره هنگام/ شهادت بیش از ۳۰ غیرنظامی در حملات به جنوب ایران
تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا (روز نود و نهم آتش‌بس)

صدای انفجار در کویت/ تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران/ اصابت پرتابه به جزیره هنگام/ شهادت بیش از ۳۰ غیرنظامی در حملات به جنوب ایران

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور

این صد و شصتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.
هواشناسی ایران ۷ اسفند ۱۴۰۴

جو آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما/ در ارتفاعات بارش باران و برف برای شمال غرب

امروز در اکثر مناطق کشور جوی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود. بعد از ظهر در شمال غرب افزایش ابر، وزش باد و در ارتفاعات بارش باران و برف رخ می‌دهد.

کد خبر: ۱۹۶۴۸۸
۰۹:۵۷ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۴

جو آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما/ در ارتفاعات بارش باران و برف برای شمال غرب

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی برای بیشتر نقاط کشور جوی آرام و افزایش نسبی دمای هوا را پیش‌بینی کرد.

به نقل از سازمان هواشناسی، بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز در اکثر مناطق کشور جوی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود. بعد از ظهر در شمال غرب افزایش ابر، وزش باد و در ارتفاعات بارش باران و برف رخ می‌دهد.

جمعه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در استان‌های کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، اردبیل و گیلان، بارش باران، گاهی رعد و برق، وزش باد و در مناطق سردسیر و کوهستانی بارش برف آغاز می‌شود.

در مناطقی از ارتفاعات البرز و زاگرس مرکزی نیز افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود و در نیمه شرقی کشور جوی آرام همراه با روند افزایش دما حاکم است.

شنبه در اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان، بارندگی و کاهش دما انتظار می‌رود. در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های زنجان، قزوین، البرز و تهران، برخی نقاط شمال غرب و در شمال فارس ابرناکی، رگبار باران، گاهی رعد و برق و در ارتفاعات برف پیش‌بینی می‌شود.

روز یکشنبه بارندگی علاوه بر مناطق یاد شده در کهگیلویه و بویر احمد، چهار محال و بختیاری، شرق استان‌های خوزستان و لرستان نیز ادامه خواهد داشت.

قابل ذکر است تا روز شنبه در غالب مناطق کشور روند افزایش دما و از روز شنبه در سواحل شمالی و یکشنبه در سایر مناطق کشور کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

طی دو روز آینده خلیج فارس و تنگه هرمز و طی سه روز آینده، دریای خزر مواج و متلاطم است.

امروز آسمان تهران صاف گاهی همراه با وزش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۱۷ و کمینه دمای آن به ۷ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

ارسال نظرات
captcha
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
امروز پنجشنبه ۲۵ تير
پرطرفدارترین ها