تیتر امروز

صداوسیما: انفجار در حاشیه شهر اندیمشک کنترل‌شده بود/ حملات جدید به کویت/ صدای چند انفجار در قشم/ بازنشر جنجالی ترامپ؛ «اشغال جزیره خارک!»/ سنتکام: محاصره دریایی ایران از سه‌شنبه
تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا (روز نود و هشتم آتش‌بس)

صداوسیما: انفجار در حاشیه شهر اندیمشک کنترل‌شده بود/ حملات جدید به کویت/ صدای چند انفجار در قشم/ بازنشر جنجالی ترامپ؛ «اشغال جزیره خارک!»/ سنتکام: محاصره دریایی ایران از سه‌شنبه

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور

این صد و شصتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با دو تن از اساتید به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق

شاهنامه، آرمان ملی ایرانیان/ نبرد با دیوِ تحریف؛ روایت پنجاه سال شاهنامه‌پژوهی خالقی مطلق

در هشتمین برنامه از گپی‌نو به مناسبت درگذشت استاد جلال خالقی‌مطلق، ادیب و شاهنامه‌پژوه نامدار و نیز روز ملی دماوند با قدمعلی سرامی و محمد منصورنژاد، دو تن از اساتید نام آشنا به گفت‌و‌گو پرداختیم.
در پی اعتراضات خونین دی‌ماه رخ داد

اقدام نیوزیلند علیه مقام‌های ایران؛ ورود ۴۰ نفر ممنوع شد/ جمهوری اسلامی واکنش نشان داد

نیوزیلند ورود ۴۰ مقام ایرانی را به دلیل آنچه «سرکوب اعتراضات» خوانده به خاک خود ممنوع کرد. سفارت ایران در ولینگتون، این کشور را به انتشار «اطلاعات نادرست» و اتخاذ «اقداماتی غیرانسانی» متهم کرد.

کد خبر: ۱۹۶۴۵۱
۱۳:۰۹ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۴

اقدام نیوزیلند علیه مقام‌های ایران؛ ورود ۴۰ نفر ممنوع شد/ جمهوری اسلامی واکنش نشان داد

دیدارنیوز: سفارت ایران در ولینگتون، در واکنش به تصمیم نیوزیلند برای اعمال ممنوعیت‌های سفر علیه شماری از وزرا و مقام‌های ایرانی، این کشور را به انتشار «اطلاعات نادرست» و اتخاذ «اقداماتی غیرانسانی» متهم کرد.

این سفارتخانه در بیانیه خود اعلام کرد که «این اقدام انگیزه‌ای سیاسی دارد، بر پایه اطلاعات نادرست است و با الگوی استفاده گزینشی و ابزاری از مفهوم ‘حقوق بشر’ علیه کشور‌های مستقل هم‌راستاست.»

در این بیانیه آمده است که دولت‌های غربی «دارای استاندارد‌های دوگانه آشکار» هستند و همچنین آمده است که آنها در مورد وضعیت غزه «ساکت هستند یا حتی در آن شریک» محسوب می‌شوند.

این در حالی است که نیوزیلند بار‌ها نگرانی خود را نسبت به اقدامات اسرائیل در غزه ابراز کرده است، به‌طوری که کریستوفر لاکسون، نخست‌وزیر این کشور، در مقطعی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل «راه را گم کرده» است.

نیوزیلند ورود ۴۰ مقام ایرانی را به به خاک خود ممنوع کرد

دولت نیوزیلند روز چهارشنبه تحریم‌های تازه‌ای در قالب ممنوعیت سفر علیه مقام‌های ارشد ایران وضع کرد و شماری از وزرا و مسئولانی را که به نقش داشتن در آنچه «سرکوب خشونت‌آمیز اعتراضات اخیر» خوانده، هدف قرار داده است. وینستون پیترز، وزیر امور خارجه نیوزیلند، روز چهارشنبه با اعلام این تصمیم، برخورد با معترضان را «هولناک» خواند.

پیترز گفت: «مشاهده کشتار بی‌رحمانه هزاران معترض در ایران هولناک بوده است.» او افزود: ایرانیان «حق اعتراض مسالمت‌آمیز، آزادی بیان و دسترسی به اطلاعات» را دارند. حال آنکه این حقوق به «شکلی بی‌رحمانه» نقض شده‌اند.

بر اساس این تحریم تازه، ۴۰ نفر از افرادی که در این فهرست به نقض حقوق بشر در ایران متهم شده‌اند، نه تنها اجازه ورود به نیوزیلند را نخواهند داشت، بلکه امکان عبور ترانزیتی از خاک این کشور نیز برای آنها ممنوع خواهد بود.

در این فهرست نام اسکندر مومنی وزیر کشور، اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، احمدرضا رادان فرمانده کل فرماندهی انتظامی و محمد موحدی‌آزاد دادستان کل ایران به چشم می‌خورد. افزون بر این، تعدادی از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز از جمله افرادی هستند که هدف این اقدامات تنبیهی قرار گرفته‌اند. 

ممنوعیت‌هایی که همچنین شامل سه فرد ایرانی دیگر می‌شود که به «دخالت در فعالیت‌های مخرب ایران در خارج از کشور» متهم هستند. بابک زنجانی نیز به دلیل اتهام همکاری با سپاه در این فهرست حضور دارد.

در بیانیه پیترز آمده است که نیوزیلند در اعمال ممنوعیت‌های سفر به صف دیگر کشورها، از جمله استرالیا، پیوسته است.

این چهارمین مرحله از اعمال ممنوعیت‌های سفر علیه مقامات جمهوری اسلامی در ایران است. ممنوعیت‌های پیشین در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ میلادی اعلام شده بودند.

بر اساس توصیه فعلی دولت نیوزیلند، شهروندان این کشور نباید به ایران سفر کنند. در هشدار دولت نیوزیلند تاکید شده است که شهروندان این کشور در ایران باید از شرکت در هرگونه «تظاهرات، تجمع اعتراضی و گردهمایی بزرگ عمومی» پرهیز کنند، چرا که این رویداد‌ها ممکن است «بدون هشدار قبلی» به خشونت تبدیل شوند.

سفارت نیوزیلند در تهران از ماه ژانویه و در پی اعتراضات خونین دی‌ماه تعطیل است.

برچسب ها: نیوزیلند ایران
ارسال نظرات
captcha
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۴ تير
امروز چهارشنبه ۲۴ تير
امروز چهارشنبه ۲۴ تير
امروز چهارشنبه ۲۴ تير
پرطرفدارترین ها