تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

بیش از ۳۵۰ هزار خانه خالی در تهران!

اسماعیل حسین زهی، عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اعلام شهردار تهران مبنی بر وجود ۳۵۰ هزار واحد مسکونی خالی در شمال شهر، گفت: از نظر بنده شاید حتی بیش از این رقم در تهران خانه خالی وجود داشته باشد و نیاز است که همه بخش‌ها دست به دست هم داده و آن‌ها را شناسایی کنند.

کد خبر: ۱۴۸۸۲۸
۰۹:۳۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

۳۵۰ هزار واحد خالی در تهران!

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: در سال‌های اخیر برخی از بنگاه‌های اقتصادی برای حفظ سرمایه خود به ساخت خانه‌های لوکس رو آورده و آن را خالی از سکنه نگه داشته‌اند و در حالی که مجلس قانون اخذ مالیات از این خانه‌ها را به تصویب رسانده است، اما تاکنون این قانون آن‌طور که باید و شاید اجرایی نشده است.

اسماعیل حسین زهی در گفتگو با ایسنا، ضمن ارزیابی از روند اجرای قانون اخذ مالیات از خانه‌های خالی، بیان کرد: از بدو تشکیل مجلس یازدهم دغدغه اصلی مجلس بحث مسکن بود و قانون جهش تولید مسکن را به تصویب رساند که دولت را مکلف می‌کند سالانه یک میلیون واحد مسکونی بسازد.

وی در ادامه با بیان اینکه ما در شهر‌های بزرگ و مراکز استان‌ها شاهدیم که برخی از بنگاه‌های اقتصادی خانه‌های لوکسی ساخته و آن‌ها را خالی از سکنه نگه داشته و این خانه‌ها را به عنوان یک دارایی ثابت برای خود لحاظ می‌کنند، تصریح کرد: مجلس یازدهم بر این اساس قانون اخذ مالیات از خانه‌های خالی را به تصویب رساند تا سازمان امور مالیاتی، وزارت اقتصاد و وزارت راه به سراغ شناسایی خانه‌های خالی رفته و از خانه‌های خالی به صورت پلکانی مالیات اخذ کنند. بر اساس این ساز و کار به نفع افراد است که خانه‌های خود را اجاره داده تا خالی از سکنه نماند.

این عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: علی رغم اینکه این قانون بسیار در بهبود وضعیت بازار مسکن و برقراری تعادل بین عرضه و تقاضا در این بازار موثر بود، ولی آن طور که باید اجرایی نشده و لازم است که تمام دستگاه‌ها با یکدیگر همکاری داشته باشند تا خانه‌های خالی شناسایی و به صورت پلکانی مالیات بپردازند.

نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی بر خود اظهاری مردم برای شناسایی خانه‌های خالی تکیه کرد، اما آن طور که باید جواب نداد. اخیرا به دنبال راهکار‌هایی هستند تا این قانون اجرایی شود.

وی عنوان کرد: در قانون بودجه ۱۴۰۲ نیز پیش بینی شده که از خانه‌های لوکس مالیات اخذ و منابع حاصل از آن در حوزه عمرانی هزینه شود.

این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه با اشاره به اعلام شهردار تهران مبنی بر وجود ۳۵۰ هزار واحد مسکونی خالی در شمال شهر، بیان کرد: از نظر بنده شاید حتی بیش از این رقم در تهران خانه خالی وجود داشته باشد و نیاز است که همه بخش‌ها دست به دست هم داده و آن‌ها را شناسایی کنند.

حسین زهی با بیان اینکه رضایت چندانی از اجرای قانون اخذ مالیات از خانه‌های خالی نداریم، عنوان کرد: دستگاه‌ها باید پای کار بیایند و خانه‌های خالی را شناسایی کنند. آن‌گاه به نفع مالکان این خانه‌ها است که واحد‌های خود را اجاره دهند و بدین ترتیب شاهد برقراری تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار مسکن خواهیم بود.

وی در پایان گفت: مجلس برای ساماندهی بازار اجاره بهای مسکن، طرحی را در دستور کار دارد تا قانونی دائمی در این حوزه به تصویب برسد و کمی از مشکلات مردم برای اجاره مسکن کاسته شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی