تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
سیاهکلی نماینده مجلس: حرف معاون پارلمانی، حرف رئیس جمهور نیست

استیضاح وزیر صمت پابرجاست / معاون رئیسی علیه رئیسی است

نماینده مجلس: دو ماه به آقای رئیس حمهور فرصت دادیم که این اتفاق بیفتد ،حالا اینکه معاون مجلس آقای رئیس جمهور می آید و خلاف وعده رئیس جمهور صحبت می‌کند باید پاسخ دهد.

کد خبر: ۱۳۶۵۹۴
۱۲:۳۴ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۱

استیضاح وزیر صمت پابرجاست / معاون رئیسی علیه رئیسی است

 

دیدارنیوز ـ سرویس سیاسی: لطف الله سیاهکلی گفت: وقتی خود آقای رئیس جمهور متوجه شده اند که وزارتخانه به خوبی اداره نمی‌شود و به لحاظ بزرگی باید آن را به دو وزارتخانه تبدیل کنند خُب از آنجا که قصد ما هم اصلاح است و نمی‌خواهیم کاری کنیم که بر خلاف مصلحت کشور باشد پذیرفتیم و دو ماه به آقای رئیس حمهور فرصت دادیم که این اتفاق بیفتد، حالا اینکه معاون مجلس آقای رئیس جمهور می‌آید و خلاف وعده رئیس جمهور صحبت می‌کند باید پاسخ دهد

جواد مرشدی: حدود دو ماه پیش بود که وزیر صمت تا آستانه استتیضاح پیش رفت و بر اساس توافق رئیس جمهور و رئیس مجلس فرصت دوباره گرفت. فرصتی که البته به نظر درخواست کنندگان استیضاح مشروط بر عدم معرفی مجدد ایشان به عنوان وزیر صمت بود. حالا بعد از دو ماه و در گیر و دار معرفی دو وزیر برای وزارت بازرگانی و صمت روز گذشته معاون پارلمانی رئیسی گفت با تفکیک وزارت صمت بار وزیر کمتر می‌شود پس نیازی نیست که وزیر صمت را مجدداً معرفی کنیم. ولی امضا کنندگان استیضاح می‌گویند حتی در لحظه آخر نیز از تعداد امضا‌های استیضاح کاسته نشد و صرفا بنا به در خواست رئیس مجلس و در جهت همکاری با دولت فقط یک فرصت دوماهه برای اصلاح این وزارتخانه به دولت دادیم. لطف الله سیاهکلی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم ویکی از سردمداران استیضاح فاطمی امین درگفت و گو با خبر آنلاین صحبت‌های معاون پارلمانی رئیس جمهور را جدا از نظرات رئیسی دانست. این گفتگو را بخوانید:

معاون پارلمانی رئیس جمهور اعلام کردند که دولت برای وزارت بازرگانی یک وزیر معرفی می‌کند و آقای فاطمی امین در سرجای خود خواهند ماند. این درحالی است که دوماه پیش شما و سایر دوستانتان خواهان استیضاح وزیر صمت، شرط دادن و فرصت دوماهه به دولت را عدم ابقا وزیر صمت عنوان کردید؟

ما گفته رئیس جمهور محترم را تکرار کردیم، آقای رئیسی از آقای قالیباف خواسته بودند از ما استیضاح کنندگان دوماه وقت بگیرند تا در این دوماه اصلاحاتی را در وزارت صمت انجام دهند و این وزارتحانه را به دو وزارتخانه بازرگانی و صنعت و معدن تقسیم کنند و دو وزیر برای آن معرفی کنند. آنچه را که رئیس محترم مجلس از سمت رئیس جمهور بیان کردند و ما نیز پذیرفتیم و گفتیم وقتی آقای رئیس جمهور متوجه شده اند که وزراتخانه به خوبی اداره نمی‌شود و به لحاظ بزرگی باید آن را به دو وزارتخانه تبدیل کنند، خُب از آنجا که قصد ما هم اصلاح است و نمی‌خواهیم کاری کنیم که بر خلاف مصلحت کشور باشد، پذیرفتیم و دو ماه به آقای رئیس جمهور فرصت دادیم که این اتفاق بیفتد، حالا این که معاون مجلس آقای رئیس جمهور می‌آید و خلاف وعده رئیس جمهور صحبت می‌کند باید پاسخ دهد. به نظر من این گفته ایشان حرف بسیار نادرستی است و به نحوی می‌توان گفت این بی توجهی به وعده آقای رئیس جمهور است که من فکر نمی‌کنم آقای رئیسی حرفی که ایشان زده اند را تایید کند. از سوی دیگر مجلس هم به طور قطع هوشیارانه به داستان نگاه می‌کند و این گفته را فعلا نمی‌پذیرد و ما حرف اقای حسینی را حرف آقای حسینی تعریف می‌کنیم و نه حرف آقای رئیس جمهور.

فرض این است که ایشان معاون پارلمانی رئیس جمهور هستند و قطعا یک هماهنگی با آقای رئیس جمهور دارند؟

گاهی اوقات می‌بینیم نماینده رئیس جمهور نیستند دیگر، به نظر ما اینگونه است

 

چون ایشان در بخشی از صحبت هایشان گفته اند آن موقع استیضاح به نتیجه نرسید و شکست خورد؟

اصلا در این مورد امضا‌ها از حد نصاب پایین نیامد که بخواهد بالا برود، باز هم اگر ایشان این حرف را زده اند این هم یک حرف نادرست دیگری است. این خیلی بد است که شخصیتی در این اندازه دو حرف غلط را یکجا مطرح کرده است؛ و شما کماکان بر موضع خود بر سر استیضاح هستید؟

ما نمی‌خواهیم روی حرف خود بایستیم، ما روی مصلحت و آنچه که می‌فهمیم و آتچه که به نفع مردم و دولت است حرف می‌زنیم. ما نمایندگان مردم هستیم و حرف مردم را می‌زنیم، مردم از عملکرد وزرات صمت ناراضی هستند، هم درمورد تلاطم زیاد قیمت‌ها در بازار و هم در باب صنعت، معدن، خودرو و فولاد. این مسئله‌ای است که در وزارت صمت وجود دارد، حالا ممکن است ایشان بگوید در زمان من اینجوری نبوده، ولی در زمان ایشان هم اصلاحاتی صورت نگرفته و تازه وضع بدتر هم شده است. تغییر تحولاتی که ایشان در وزرات صمت در حوزه ساختاری ایجاد کرده است چیز‌های است که با قواعد مدیریت نمی‌خواند. حتی خود کارکنان وزارت صمت هم ناراضی هستند، از کارکنان این وزارتخانه آمار بگیرید و ببینید چند نفر از وزیر صمت راضی هستند. این‌ها به نظر من چیز‌هایی است که اقای رئیس جمهور خودشان متوجه شدند و برای همین در جهت اصلاح امور در حوزه وزارت صمت پیشگام شدند.

یعنی اگر وزیر ابقا شوند قطعا بحث استیضاح پایدار خواهد ماند؟

عرض کردم استیضاح اصلا کنار نرفته که بخواهد مجددا مطرح شود، استیضاح وجود دارد و ما به آقای رئیس جمهور فرصت دادیم که اصلاحات انجام دهند. استیضاح هست و یک فرصت دو ماهه به در خواست آقای رئیس جمهور به ایشان داده شد. این هم رفتار عاقلانه مجلس است. چون ما رئیس جمهور را دوست و ایشان را قبول داریم و به دلیل همین دوست داشتن به خواسته به حق ایشان جواب مثبت دادیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی