کرفس منبع غنی از ویتامین K محسوب میشود که این ویتامین نقش اساسی در انعقادخون دارد. یک پیمانه کرفس خردشده میتواند ۳۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند.
دیدارنیوز: کرفس یکی از سبزیجات کمکالری است که معمولا در رژیمهای لاغری جای دارد. البته از نظر تغذیهای سرشار از ویتامینها و املاح است. مصرف کرفس به مقابله با التهابات بدن کمک میکند و در بهبود گوارش و کنترل وزن نیز نقش دارد. کرفس را میتوان در ترکیب سالاد نیز استفاده کرد. در ادامه با فواید بینظیر کرفس آشنا میشوید.
کرفس منبع غنی از ویتامین K محسوب میشود که این ویتامین نقش اساسی در انعقادخون دارد. یک پیمانه کرفس خردشده میتواند ۳۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند.
کرفس جزو سبزیجاتی است که از سلامت قلبوعروق محافظت میکند. این تاثیر بهدلیل تنظیم فشارخون است. مصرف کرفس همچنین سطح کلسترول خون را پایین میآورد.
کرفس تاثیرات بسیاری برای سیستم گوارش دارد که از جمله میتوان به بهبود یبوست تحتتاثیر فیبرهای فراوان اشاره کرد. خوردن کرفس ترشح بزاق و شیره گوارشی را تحریک کرده و عملکرد گوارش را در افرادی که هضم آهسته دارند یا بیاشتها هستند، تسهیل میکند. کرفس مخاط معده را تقویت و از بروز زخمهای گوارشی پیشگیری میکند.
آنتیاکسیدان موجود در کرفس در کاهش التهابات نقش دارد. توصیه میشود برای بهبود التهابات ناشی از نقرس و آرتریت حتما کرفس در رژیم غذایی گنجانده شود.
کرفس یکی از بهترین منابع ویتامین C محسوب میشود. این ویتامین تاثیر آنتیاکسیدانی قوی دارد و جذب آهن را تسهیل میکند. یکی دیگر از ویتامینهایی که به مقدار فراوان در کرفس وجود دارد.