تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...
ضرر ۲ هزار میلیاردی تولیدکنندگان جوجه یکروزه پس از حذف ارز ترجیحی

مرغ ۳۵ هزار تومانی خریدار ندارد

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه: بعد از اصلاح نظام یارانه‌ای قیمت مرغ ۲.۵ برابر افزایش پیدا کرد از این‌رو میزان مصرف و تقاضا تقلیل و قیمت‌ها روند کاهشی به خود گرفت از این‌رو انگیزه برای جوجه ریزی از سوی تولیدکنندگان کاهش پیدا کرد.

کد خبر: ۱۳۴۰۰۳
۱۱:۴۳ - ۳۰ تير ۱۴۰۱

مرغ ۳۵ هزار تومانی خریدار ندارد
 

دیدارنیوز: محمدرضا صدیق‌پور با اشاره به تاثیر حذف ارز ترجیحی در تولید جوجه‌های یک روزه، گفت: بیشترین آسیب بعد از حذف ارز ترجیحی متوجه تولیدکنندگان جوجه یکروزه شد؛ چراکه پیش از اجرای این طرح در میزان تولید برنامه‌ریزی انجام نشد.

وی با بیان اینکه تولید انبوهی از جوجه یکروزه در دست تولیدکنندگان مانده است، تصریح کرد: تولیدکنندگان در ماه ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار جوجه تولید می‌کردند، اما از آنجایی که جوجه یک روزه مشتری ندارد حجم قابل توجهی از تولید بدون مشتری مانده است.

به گفته این فعال اقتصادی؛ جوجه یکروزه ۱۵۰۰ تا ۲ هزار تومان به فروش می‌رسد. تولیدکنندگان برای اینکه نژاد برخی از جوجه‌ها در کشور از بین نرود رایگان آن‌ها را در بین تولیدکنندگان مرغ گوشتی توزیع می‌کنند. ۱۰ درصد جوجه‌های یک روزه دانه‌ای ۵ تا ۶ هزار تومان بفروش می‌رسد.

صدیق‌پور فروش جوجه یک روزه ۲ هزار تومانی را به مثابه تحمیل فشار مضاعف بر تولیدکنندگان دانست و افزود: بعد از اصلاح نظام یارانه‌ای قیمت مرغ ۲.۵ برابر افزایش پیدا کرد از این‌رو میزان مصرف و تقاضا تقلیل و قیمت‌ها روند کاهشی به خود گرفت از این‌رو انگیزه برای جوجه ریزی از سوی تولیدکنندگان کاهش پیدا کرد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور با بیان اینکه تولید برای تولیدکنندگان توجیه اقتصادی ندارد، افزود: جوجه یکروزه خریدار چندانی ندارد و با ۱۰ تا ۱۵ درصد قیمت تمام شده در ۲ ماه اخیر بفروش رسیده است. تولیدکنندگان توانایی نگهداری و تامین هزینه‌های گله‌های مولد را ندارند از این‌رو ناچار به حذف گله‌های مادر شدند و این سخن به معنی نبود جوجه و کاهش تولید مرغ گوشتی است از این‌رو امیدواریم که دولت برای برون رفت از این شرایط بحرانی راهکار‌هایی در نظر بگیرد.

وی با اشاره به کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی تقاضا برای خرید جوجه یکروزه، تصریح کرد: تولید باید مدیریت شود و اگر همین روند ادامه داشته باشد تولیدات دست تولیدکنندگان به دلیل کاهش تقاضا خواهد ماند. قیمت تمام شده مرغ برای تولیدکنندگان کیلویی ۴۸ هزار تومان تمام می‌شود این در حالیست که خریدار با نرخ کیلویی ۳۵ هزار تومان وجود ندارد.

صدیق‌پور بابیان اینکه بعد از حذف ارز ترجیحی تولیدکنندگان جوجه یک روزه بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان زیان کردند، افزود: تولیدکنندگان در هفته ۴ روز اقدام به تولید می‌کنند که در هر روز از روز‌های تولید حداقل ۶۰ تا ۷۰ میلیارد تومان ضرر می‌کنند؛ اما با این وجود روند تولید را متوقف نکردند.

این فعال اقتصادی در پاسخ به این پرسش که آیا می‌توان مازاد تولید را صادر کرد؟ گفت: پیش از اصلاح نظام یارانه‌ای و افزایش قیمت‌ها صادرات توجیه اقتصادی داشت چراکه قیمت‌ها پایین و صادرات جذابیت داشت و در ۲۰ روزی که صادرات باز شد و توانستیم حدود ۵ میلیون جوجه یکروزه صادر کنیم، اما هم اکنون صادرات متوقف شده است.

برچسب ها: مرغ تخم مرغ
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی