تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

بررسی وضعیت پسماند‌های عفونی خوزستان

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: پسماند‌های عفونی بیمارستان‌ها بی‌خطرسازی و به مراکز دفن یا دفع پسماند هدایت می‌شوند.

کد خبر: ۱۲۸۲۹۵
۱۰:۳۷ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱

دیدار نیوز: محمدجواد اشرفی گفت: ۶۰ بیمارستان در خوزستان وجود دارند که دارای سیستم‌های بی‌خطرسازی هستند و از سوی اداره‌کل حفاظت محیط زیست و آزمایشگاه‌های معتمد، نمونه‌برداری در مورد صحت‌سنجی عملکرد دستگاه‌های بی‌خطرسازی انجام می‌شود و نمره قابل قبولی در این زمینه داریم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان می گوید: به جز این ۶۰ بیمارستان، در کلیه مراکز درمانی کوچک در بسیاری از شهر‌ها به ویژه اهواز مدیریت بهداشتی انجام نمی‌شود.

به گفته او تا سال گذشته بخشی از پسماند‌های عفونی مراکز درمانی اهواز توسط شهرداری صرفا جمع‌آوری و بدون بی‌خطرسازی در محل سایت پسماند اهواز رهاسازی می‌شد و در موارد معدود، آهک‌پوشی یا دفن بهداشتی انجام می‌شد.

اشرفی گفت: در این زمینه شاهد بی‌نظمی‌های زیادی بودیم؛ پیمانکاران یا رانندگان ماشین‌های حمل پسماند، هیچ تعهدی در مورد پسماندهدی عفونی نداشتند و این پسماند‌ها در اطراف شهر رهاسازی می‌شدند و مشکلات خاصی ایجاد می‌کردند و برای ساماندهی پسماند این مراکز درمانی باید معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی یا نظام پزشکی اقدام می‌کردند که در وهله اول هیچ کدام زیر بار این موضوع نمی‌رفتند و کار به شکایت به مراجع قضایی رسید.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: با این وجود پیگیری‌ها ادامه یافت و منتج به تدوین شیوه‌نامه‌ای با همکاری اعضای این کارگروه شد که اکنون دو شرکت دارای سابقه مرتبط برای ساماندهی پسماند‌های عفونی مراکز درمانی انتخاب شده‌اند و مقرر شد پسماند‌های عفونی بیمارستان‌های رازی و سینا توسط شهرداری اهواز بدون اخذ وجه جمع‌آوری و به محل سایت پسماند منتقل شوند.

اشرفی می گوید: در همه خوزستان از نظر پسماند‌های عفونی مراکز درمانی مشکل وجود دارد و هیچ مدیریتی بر این پسماند‌ها انجام نمی‌شود؛ تا سال گذشته تنها ۳۰ تا ۴۰ درصد مراکز درمانی پراکنده با شهرداری اهواز قرارداد داشتند و مطب‌ها نیز حاضر به پرداخت تعرفه جمع‌آوری پسماند خود نبودند و مقرر شده در صورت همکاری نکردن مطب‌ها در پرداخت تعرفه، در مرحله نخست لغو امتیاز، در مرحله دوم پلمب و در مرحله آخر به مراجع قضایی معرفی شوند.

به گفته این مقام مسئول یک پروژه مطالعاتی برای مدیریت واحد پسماند‌های شهر‌های خوزستان انجام و هشت منطقه برای انتقال پسماند همه شهر‌های استان در نظر گرفته شد، اما موضوع را سیاسی کردند و مکان‌یابی با موفقیت همراه نبوده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی