تیتر امروز

نشست مشترک سه نماینده مجلس و ورزشکاران
مربیان و ورزشکاران رشته‌های رزمی در دیدارنیوز دغدغه‌ها و مطالبات خود را بیان کردند+ ویدیو و عکس

نشست مشترک سه نماینده مجلس و ورزشکاران

سمیه رفیعی، علیرضا سلیمی و محمدحسین حسینی بحرینی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سالن اجتماعات دیدارنیوز با تعدادی از مربیان، باشگاهداران و پیشکسوتان ورزش در رشته‌های رزمی، دیدار و گفت‌وگو کردند.
اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ
دیدار بررسی می‌کند

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ

موضوعی که در میان بروز پدیده جنگ کمتر به آن توجه می‌شود، تاثیرات اجتماعی آن است، از این رو از چند قرن پیش جامعه شناسان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته و نظرات متفاوتی را بیان کرده اند که در این...

«سازوکار خاصی» انتصاب رئیس صداوسیما را شکل می‌دهد/ پیشنهاد ریاست جلیلی

محمد صادق کوشکی فعال سیاسی اصولگرا پیشنهاد ریاست سعید جلیلی بر سازمان صداوسیما را مطرح کرد.

کد خبر: ۱۰۹۸۳۹
۱۱:۱۲ - ۰۵ مهر ۱۴۰۰

صادق کوشکی

دیدارنیوز - محمدصادق کوشکی از فعالان سیاسی اصولگرا در قرارگاه سایبرى عمار نوشت:

رسانه ملی هنوز آن قدر نفوذ و تاثیر دارد که بتوان آن را به بزرگترین و موفق‌ترین دانشگاه کشور تبدیل کرد. دانشگاهی با ٨٠ میلیون مخاطب و این همان چشم اندازی بود که حضرت امام برای صداوسیما در نظر داشتند.

اما بزرگترین مانع در مسیر تبدیل صدا و سیما به دانشگاهی برای انتقال و آموزش ارزش‌ها و اندیشه اسلامی و انقلابی به اقشار مختلف جامعه، مدیریت آن بوده است. مدیران این رسانه در ادوار مختلف (محمد هاشمی، علی لاریجانی، ضرغامی، سرافراز و علی عسکری) انسان‌های خوبی بوده اند که یا تسلط علمی بر اندیشه انقلاب اسلامی نداشته و یا پایبند آن نبوده اند و همین فقدان باعث شد تا رسانه ملی مبلغ همه چیز باشد به جز ارزش‌ها و اندیشه انقلابی و اسلامی! (به عنوان مثال با گذشت یک دهه از بحران سوریه و شکل گیری پدیده مبارکی به نام «مدافعان حرم»، رسانه ملی هنوز این لیاقت را پیدا نکرده که حتی یک سریال با کیفیت متوسط درباره آن تولید کند!)

سالهاست که دو دسته از رسانه ملی ناراضی اند:
نیرو‌های مومن و انقلابی
ضد انقلاب‌ها اصلاح‌طلبان و لامذهبها!

و این یعنی این رسانه در بن بست نبود یک «خط فکری غالب» گرفتار آمده و توانایی‌های بی نظیر آن هرز رفته است.

برخلاف تصور عموم جامعه انتصاب ریاست رسانه ملی توسط رهبر انقلاب شکل نمی‌گیرد و «سازوکار خاصی» این انتصاب را شکل می‌دهد که حلقه نهایی آن امضای رهبر انقلاب است!

در این میان شکل گیری جریانی مردمی برای تاثیر گذاری بر سازوکار انتصاب ریاست جدید رسانه ملی (با توجه به خاتمه زمان ریاست فعلی سازمان) دست رهبر انقلاب را برای انتخاب مدیری متفکر و مومن به ارزش‌ها و اندیشه انقلاب اسلامی، بازتر خواهد کرد و به «بسط ید» ایشان در این مسیر منجر خواهد شد.

در شرایط کنونی «سعید جلیلی» چهره‌ای است با تسلط و ایمان به اندیشه انقلاب اسلامی و پایبند به ولایت فقیه که می‌تواند رسانه ملی را از وضعیت نامطلوب کنونی خارج کند و آن را به مسیر تبدیل شدن به دانشگاهی عمومی برای آموزش و انتقال «تفکر انقلابی و سبک زندگی دینی» به نسل‌های کنونی و آینده بازگرداند.

حامیان «جلیلی» در ایام انتخابات با اندکی تامل به این نکته خواهند رسید که حضور «سعید» در جایگاه مدیریت رسانه ملی نه تنها کمتر از «ریاست جمهوری» او نیست بلکه می‌تواند مفید‌تر و موثر‌تر از آن باشد..

حمایت نیرو‌های انقلابی از انتصاب جلیلی به ریاست صدا و سیما، تلاش برای عملی شدن بیانیه گام دوم انقلاب و تربیت نسل جوان مومن و انقلابی مورد نظر این سند خواهد بود انشالله!
وخدا نکند که این فرصت با تعلل و غفلت و نافهمی از دست برود و...

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی