تیتر امروز

هشدار فرمانده ارتش به تل‌آویو پس از حادثه اصفهان/ واکنش بلینکن/ شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا پس از نمازجمعه
تنش میان ایران و اسرائیل پس از حمله تروریستی دمشق

هشدار فرمانده ارتش به تل‌آویو پس از حادثه اصفهان/ واکنش بلینکن/ شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا پس از نمازجمعه

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!
افاضات اضافه

به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!

در هفته‌ای که گذشت، عوام‌الملک به مسایل مهم و حساسی چون موی نسوان پرداخته و درباره حوادث اخیر در کشور گفته ما عوام، رعیتی بیش نیستیم و نباید این را فراموش کنیم.

آشنایی با انواع اتاق در هتل

هتل‌ها یکی از محبوبترین انواع اقامتگاه‌ها در سفر به حساب می‌آیند. هتل‌ها انواع مختلف و متنوعی از اتاق‌ها دارند که هر کدام از این اتاق‌ها بسته به بودجه و انتظارات شما می‌تواند جذابیت خاص خود را داشته باشد. مطلب زیر به معرفی انواع اتاق در هتل‌ اختصاص دارد.

کد خبر: ۱۰۹۶۴۹
۱۷:۱۵ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰

انواع اتاق‌ها در هتل‌ها

دیدارنیوز ـ سبک زندگی: پیدا کردن اقامتگاه بخش اول و ضروری هر سفری است. داشتن اقامتگاه مناسب در کیفیت سفر تاثیر به سزایی دارد و می‌تواند لذت سفر را چند برابر کند. حتی در سفرهای کاری هم انتخاب درست اقامتگاه ضروری است. یکی از انواع اقامتگاه‌ها در سفر هتل‌ها هستند. معمولا کسانی که زیاد سفر می‌کنند به خوبی با انواع اتاق‌ها در هتل‌ها آشنایی دارند اما بسیاری  از ما ممکن است برای اولین بار بخواهیم اتاقی را در هتل رزرو کنیم. مطلب زیر به انواع اتاق‌های هتل‌ها و مزایا و معایب هر کدام پرداخته است. 

اتاق‌های یک تا چهار نفره

 اتاق‌های هتل‌ها بر اساس استاندارد یک نفره، دو نفره، سه نفره و بعضا چهار نفره استداشتن اتاق‌های یک تا چهار نفره یک روند روتین در همه هتل‌ها است و این هتل است که تعیین می‌کند که چند مهمان می‌توانند در هر اتاق سکونت داشته باشند. در نظر داشته باشید که بهتر است از قوانین هتل در این مورد، تبعیت کنید، زیرا در غیر این صورت هتل از شما بابت مهمان اضافه، هزینه خواهد گرفت. البته در برخی از هتل‌ها اتاق‌های خاص و منحصر به فرد هم وجود دارد که ممکن است  از میهمانان بیشتری پذیرایی کنند. در این مورد باید با مراجعه به وبسایت هتل یا تماس تلفنی اطلاعات کامل‌تری دریافت کنید. 

انواع اتاق‌های هتل‌ها عبارتند از: اتاق استاندارد، دولوکس، مشترک، سوئیت و آپارتمان. البته خود سوئیت که معمولا متقاضی خاص خودش را دارد به سوئیت مینی، جونیور، مستر تقسیم می‌شود.حالا تصمیم با شماست که برای اقامت در یک هتل استاندارد که هم اتاق‌های مختلف و هم سوئیت‌های متنوع دارد کدام را انتخاب کنید، البته اگر هنوز مردد هستید می‌توانید با خواندن ادامه این مطلب تصمیم بگیرید که می‌خواهید در اتاق بمانید یا سوئیت.

آشنایی با انواع اتاق در هتل

انواع اتاق‌ها در هتل

اتاق یک نفره یا سینگل برای حضور یک مهمان طراحی شده است. این نوع اتاق، بسته به هتلی که در آن اقامت دارید می‌تواند دارای یک تخت یک نفره، دو تخت یک نفره، یک تخت دابل یا حتی یک تخت کوئین باشد، اما معمولا در بیشتر هتل‌ها، اتاق سینگل دارای یک تخت است.


بیشتر بخوانید: زیباترین سواحل ایران


اتاق دونفره یا دابل برای حضور دو مهمان طراحی شده است. این نوع اتاق، دارای یک تخت دونفره است و اندازه یا مساحت اتاق‌های دابل معمولا بین ۴۰ تا ۴۵ متر مربع است که البته این اتاق به شکل اتاق دو نفره توئین هم وجود دارد، اتاق توئین به اتاقی گفته می‌شود که دارای دو تخت یک نفره است و یک نفر یا بیشتر می‌توانند در آن اقامت کنند. اتاق سه نفره یا تریپل برای حضور سه مهمان طراحی شده است و بسته به نوع هتل، می‌تواند دارای سه تخت یک نفره، یک تخت دونفره و یک تخت یک نفره یا دو تخت دونفره باشد و، اما اتاق چهارنفره که همان طور که از نام اتاق چهارنفره برمی‌آید، این اتاق برای حضور چهار نفر طراحی شده است و بسته به نوع هتل، می‌تواند دارای دو تخت یا بیشتر باشد.

اتاق بنگلو در هتل


اتاق‌های کوئین، کینگ و توئین هالیوود در هتل‌ها

اما اگر هیچ کدام از این اتاق‌ها مورد پسند شما نبود می‌توانید بروید سراغ اتاق‌هایی مانند کوئین، کینگ یا حتی توئین هالیوود؛ این اتاق‌ها تفاوت زیادی با اتاق‌هایی که به آن اشاره کردیم از لحاظ ابعداد تخت و مساحت اتاق دارد به عنوان مثال اتاق کوئین؛ دارای یک تخت کوئین است. ابعاد این تخت ۱۶۰ در ۲۰۰ سانتی‌متر است و با توجه به قوانین هتل، یک نفر یا بیشتر می‌توانند در این نوع اتاق اقامت کنند. اندازه یا مساحت اتاق‌های کوئین معمولا بین ۳۲ تا ۵۰ متر مربع است.

اتاق کینگ هم دارای یک تخت کینگ است و ابعاد این تخت حداقل ۱۸۰ در ۲۰۰ سانتی‌متر است. با توجه به قوانین هتل، یک نفر یا بیشتر می‌توانند در این نوع اتاق اقامت کنند. اندازه یا مساحت اتاق‌های کینگ معمولا بین ۳۲ تا ۵۰ متر مربع است.

 اتاق توئین هالیوود به اتاقی گفته می‌شود که دارای دو تخت یک نفره است که با یک سرتختی به هم متصل هستند و دو نفر می‌توانند در آن اقامت کنند. بیشتر هتل‌های اقتصادی، تعداد زیادی از این اتاق‌ها را به مهمان‌های خود ارائه می‌دهند که هم برای زوج‌ها و هم برای دوست‌ها یا همکاران تجاری مناسب است و اندازه یا مساحت اتاق‌های توئین هالیوود معمولا بین ۳۲ تا ۴۰ متر مربع است.

 

اتاق دبل

اتاق‌های دابل دابل و استودیو در هتل‌ها

جذابیت سفر وقتی بیشتر می‌شود که هتل مورد نظر شما دارای اتاق‌های دابل دابل یا استودیو باشد که البته این ویژگی در هتل‌های خاص دنیا وجود دارد و کمتر هتلی در ایران پیدا می‌شود که این همه تنوع اتاق داشته باشد، اما به هر حال اگر روزی مقصد شما یک کشور اروپایی یا آمریکایی و هتل‌تان هم جزء هتل‌های خاص آنجا بود می‌توانید اقامت در هتلی که داری اتاق‌های دابل دابل یا استودیویی است را تجربه کنید.


بیشتر بخوانید: علت سرد شدن روابط زناشویی


اتاق‌های «دابل دابل» دارای دو تخت دونفره یا دو تخت کوئین هستند. دو تا چهار نفر می‌توانند در این نوع اتاق اقامت کنند. با توجه به نوع هتل، ممکن است این نوع اتاق، دارای دو تخت یک نفره و یک تخت دابل یا تخت‌های کوئین باشد. اتاق‌های دابل دابل برای خانواده‌هایی که با بچه‌های کوچک خود سفر می‌کنند، انتخابی عالی به شمار می‌آید. اندازه یا مساحت اتاق‌های دابل دابل معمولا بین ۵۰ تا ۷۰ متر مربع است.

اتاق استودیو، کمی کوچک‌تر از یک سوئیت و مانند آپارتمان‌های مبله است. این نوع اتاق دارای یک تخت و گاهی یک مبل تختخواب‌شو است که برای مهمانان اضافه استفاده می‌شود. بسته به نوع هتل، ممکن است اتاق‌های استودیو دارای یک آشپزخانه کوچک با یخچال، اجاق گاز و امکانات اولیه یک آشپزخانه باشند. اندازه یا مساحت اتاق‌های استودیو معمولا بین ۲۵ تا ۴۰ متر مربع است.

اتاق کابانا در هتل

اتاق دولوکس و دوبلکس و پارلر در هتل‌ها

اتاق‌های دولوکس دارای دو نوع یک نفره و دابل (دونفره) هستند. این اتاق‌های مبله، فضایی بسیار راحت به‌همراه امکانات پیشرفته برای مهمان‌ها فراهم می‌کنند. اتاق‌های دلوکس دارای تخت‌های کینگ هستند. از امکانات داخل اتاق‌های دولوکس می‌توان به سرویس بهداشتی داخل اتاق، پاتختی، میز اتو، یک میز کوچک، تلویزیون و یک یخچال کوچک اشاره کرد. کف این نوع اتاق با فرش یا موکت پوشانده شده است و انتخابی عالی برای خانواده‌ها به شمار می‌آید.

قطعا اسم اتاق دوبلکس به گوشتان خورده است و همان طور که از نام آن پیدا است، از دو اتاق در دو طبقه مختلف تشکیل می‌شود که توسط یک راه‌پله داخلی به یکدیگر متصل می‌شوند و در نهایت اتاق پارلر برای مقاصد تفریحی کاربردی ندارد و بیشتر برای اهداف تجاری و کاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

سوئیت خاص
امکانات اتاق مهم است یا خیر؟

غیر از اینکه اتاق‌ها در چند سطح بسته بندی می‌شود، اینکه اتاق‌ها چه امکانات و منظره‌هایی هم دارند هم در انتخاب اتاق نقش مهمی دارند به ویژه اگر هتلی که انتخاب کردید منظره کوه، دریا و جنگل داشته باشد. اما در نهایت این دسته بندی شامل با منظره دریا، منظره ساحل دریا، با منظره باغ، با منظره کوه، با منظره رو به زمین با منظره شهر، با منظره اقیانوس، با منظره استخر، با منظره رودخانه  است.  داشتن تراس یا بالکن، وان حمام و مبل تختخواب‌شو هم جزء ویژگی‌های خاص اتاق‌ها محسوب می‌شوند.

انواع سوئیت‌ها در هتل: مینی، جونیور، پرزیدنتال و پنت هاوس

اگر می‌خواهید تجربه ماندن در سوئیت را به خاطره تان بسپارید و نمی‌دانید که آیا سوئیت‌ها هم تنوع دارند باید به شما بگوییم بله سوئیت‌ها هم داری تجهیزات و امکانات مختلفی هستند که به شما کمک می‌کند آن چیزی که برایتان مناسب‌تر است انتخاب کنید. پس از تصمیم‌گیری در مورد تعداد تخت‌ها، اندازه اتاق و امکانات موجود، نوبت به میزان تجملات در اتاق شما می‌رسد که این تجملات بیشتر در سوئیت‌ها دیده می‌شود؛ سوئیت‌های استاندارد که دارای یک اتاق خواب هستند که برخی به آن سوئیت مینی یا جونیور هم می‌گویند، سوئیت‌های دو اتاق خوابه و پرزیدنتال، پنت هاوس و ویلایی.

سوئیت مینی یا جونیور دارای یک اتاق یک نفره با یک تخت و یک محوطه نشیمن است. در برخی سوئیت‌های جونیور، اتاق خواب از سالن پذیرایی یا هال جدا است. مساحت اتاق‌های سوئیت مینی یا جونیور معمولا بین ۶۰ تا ۸۰ متر مربع است و دو خوابه‌ها نیز همین شرایط را دارند تنها با یک اتاق اضافه.

اما سوئیت‌های پرزیدنتال؛ این سوئیت گران‌ترین اتاق یک هتل است. معمولا، تنها یک سوئیت پرزیدنتال در یک هتل وجود دارد. این نوع سوئیت، درست مانند دیگر سوئیت‌های معمولی دارای یک یا چند اتاق خواب، یک سالن پذیرایی و همچنین دکوراسیونی مجلل و لوکس، امکانات با کیفیت و خدمات سفارشی مانند حضور یک خدمتکار اختصاصی در طول دوره اقامت است.

نام‌گذاری سوئیت پرزیدنتال به دوره ریاست جمهوری "وودرو ویلسون" (Woodrow Wilson) برمی‌گردد. وی معمولا به خارج از ایالت واشینگتن سفر می‌کرد و احساس کرد که هتل‌ها باید اتاقی در سطح نیاز رئیس‌جمهور داشته باشند. اندازه یا مساحت اتاق‌های سوئیت پرزیدنتال معمولا بین ۸۰ تا ۳۵۰ متر مربع است.

سوئیت‌های پنت‌هاوس از سوئیت‌های معمولی مجلل‌تر هستند و معمولا به یک تراس دسترسی دارند. این سوئیت‌ها فضایی آرام و به دور از شلوغی برای مهمان‌ها فراهم می‌کنند و دارای چشم‌اندازی خارق‌العاده در بالاترین طبقه هتل از فضای بیرون هستند. امکانات و ساختار این سوئیت‌ها شبیه به سوئیت معمولی است.

نوعی ویژه از مکان‌های اقامتی است که در برخی از مجتمع‌های اقامتی وجود دارد به اسم ویلا، یک خانه مجزا و تنها است که حریم خصوصی و فضای بیشتری را برای مهمانان هتل فراهم می‌کند. یک ویلای کاملا مجهز، علاوه بر اتاق خواب‌ها و یک سالن پذیرایی، دارای یک استخر شنای خصوصی، جکوزی و تراس نیز می‌شود.

اتاق هتل با منظره دریا

انواع دیگر اتاق‌های هتل: اتاق تو در تو، اکسسیبل، مورفی، کابانا و ...

برای اینکه آگاهی از نوع اتاق‌ها خسته تان نکند در میان مطلب سراغ سوئیت‌ها و انواع آن و نوع انتخاب منظره هم رفتیم، اما جالب است بدانید که انواع اتاق‌های هتل‌ها هنوز تمام نشده و در ادامه مطلب به سراغ آن‌ها هم خواهیم رفت.

اتاق‌های تو در تو به اتاق‌هایی گفته می‌شود که هریک دارای در ورودی مجزا از بیرون و یک در مرتبط در بین خودشان هستند. مهمان‌ها می‌توانند به‌راحتی بدون نیاز به عبور از راهروی هتل در این دو اتاق تردد کنند. اتاق‌های تو در تو برای خانواده‌هایی که با بچه‌هایشان سفر می‌کنند، انتخابی فوق‌العاده است. آن‌ها می‌توانند به‌راحتی در اتاق‌ها بدون نیاز به عبور از راهرو جابه‌جا شوند. اندازه یا مساحت اتاق‌های تو در تو معمولا بین ۳۰ تا ۵۰ متر مربع است.

و اما اتاق مورفی، به اتاقی گفته می‌شود که دارای یک مبل یا کمد تختخواب‌شو است که می‌تواند در طول شب به یک اتاق خواب تبدیل شود و در طول روز، یک محوطه نشیمن باشد. اندازه یا مساحت اتاق‌های مورفی معمولا بین ۲۰ تا ۴۰ متر مربع است. بخش جالب در میان انواع اتاق‌ها وجود اتاق‌های خاص در برخی از هتل‌ها به نام اتاق مناسب برای افراد توان‌یاب است.

اتاقی به نام «اکسسیبل» یا «دیز ایبلد» که برای مهمان‌های توان‌یاب طراحی شده است و هتل‌ها از نظر قانونی باید تعدادی از این نوع اتاق را برای جلوگیری از تبعیض برای مهمان‌های خود فراهم کنند.

اتاق کابانا همیشه در مجاورت استخر شنای مرکزی هتل قرار دارد یا دارای یک ورودی خصوصی متصل به اتاق است. کابانا انتخابی بی‌نظیر برای فصل تابستان است و علی‌رغم اینکه معمولا در هتل‌ها، اتاق‌های لوکس‌تر در طبقات بالاتر قرار دارند، اما در هتل‌های مناطق گرمسیری و مخصوص استراحت، این نوع از اتاق در طبقه همکف قرار دارد، اما گزینه‌ای لوکس و مجلل محسوب می‌شود.‌

نمی‌دانیم چیزی درباره اتاق‌های مجاور و همسایه شنیده اید یا نه، جالب است که بدانید در زمانی که در هتل اقامت دارید هم می‌توانید همسایه داشته باشید؛ اتاق‌های مجاور دارای یک دیوار مشترک هستند و دری میان آن‌ها وجود ندارد و اتاق‌های همسایه هم به اتاق‌هایی گفته می‌شود که به یکدیگر نزدیک هستند و ممکن است در یک راهرو باشند.

اتاق های خاص و لاکچری


تجربه داشتن اتاق خانوادگی و ضیافت در هتل‌ها

برای افرادی که دنبال اقامت در اتاق‌های لوکس هستند، مکان‌های بسیار متنوعی وجود دارد و یکی از این مکان‌ها اتاق با استخر خصوصی است. اگر دنبال یک اقامت لوکس هستید، بهتر است هنگام رزرو هتل از علی بابا این اتاق را انتخاب کنید تا کنار خدمات بسیار عالی آن از استخر هم استفاده کنید.

سفر‌های خانوادگی به شهر‌ها و کشور‌های مختلف یکی از بهترین تفریحاتی است که می‌توان انجام داد. این نوع اتاق‌ها همه امکاناتی را که یک خانواده در طول اقامت‌اش نیاز دارد، به‌طورکامل ارائه می‌دهد. حمام، سرویس بهداشتی، تخت‌های باکیفیت، یخچال و... از جمله امکانات این اتاق‌ها هستند.

از طرف دیگر هتل‌های لوکس ایرانی و خارجی علاوه‌ بر اتاق‌هایی که برای اقامت مسافران در طول زمان سفرشان ارائه می‌دهند، سالن‌هایی را برای برگزاری جشن‌های عروسی و مهمانی‌های دیگر درنظر می‌گیرند. امکانات این اتاق‌ها شامل وسایل پذیرایی، سیستم‌های صوتی و تصویری و... است؛ و در نهایت یکی از جذاب‌ترین اتاق‌ها در هتل‌های لوکس دنیا اتاق‌های بنگلو هستند. این اتاق‌ها معمولا مانند یک خانه امکانات رفاهی کاملی دارند و در فضا‌های سرسبز به‌صورت واحد‌های یک طبقه هستند. اگر می‌خواهید محل اقامت‌تان در طول سفر مانند خانه خودتان باشد، بهتر است در رزرو هتل خارجی این اتاق را رزرو کنید تا احساس غریبی شما کمتر شود.

ضیافت در هتل

برچسب ها: سفر هتل
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی